Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar buraya bakmadan mobilya takımı almayın bence

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
evet pırlanta da güzeldi ama onun yatak odasını pek beğenmemiştim bi de bu 5 yıl garanti veriyor diye bunu tercih ettim canım. git bak mağazaya sağlamlığını gözlerinle gör:))

evet canım gittik bizde görmeye gerçekten çok güzel pırlanta içinde 5 yıl garanti veriyor. martta alıcaz 12 taksit bizimde :))

kızlar modalife diye bir yer var izmir çiğşide ki birçok şubesi varmış geçenlerde gidip mobilyalarına bakmıştık bugün de gittik aldık. size tavsiyem buraya uğramadan hiç bir yere bakmayın.
salon takımı - yemek odası takımı - yatak odası takımı - lcd ünitesi - baza hepsini 3.165 tlye aldık. Hem de peşin fiyatından ön ödemeli olarak kredi kartına 12 taksite böldürdük. İnanılmaz ilgileniyorlar ve çok sağlam mobilyalar.
bunlar da resimleri umarım beğenirsiniz:)
Eki Görüntüle 130427

bakmadan gecmeyın demıssınde bunlar 3lu set.tek tek olarak alsanız daha ıyı olurdu bunlar bana kullanıslı gelmıyo....

Topiği görüpte içinde modalife yazınca heh dedim bu konuyu ben nasıl görrmedim.

2 yıl önce gittik modalife düğün öncesi.
Benim bütün mobilyalarım MODAlife...

Ama ben pişmanım yaaa. Birkere sağlam derken nasıl sağlammış. Tuvalet masamdaki çekmecelerim düştü. Servisini çağırdık adamın söylediği şey şuydu bu 1 metre uzunluğundaki çekmecenin belli bir süre sonra düşmesi normalmiş. Tekerleklerin ömrü buymuş.Allah Allah banane. Neden yaptın tekerleklerin çekmeceyi taşımıyorsa.

Artı suntalar vidalandığı yerden dağıldı. (Gardolapım)

Prontonun toz alma spreyini kullanmama rağmen (koyu venge rengi mobilyalar) alınan yerde iz kalıyor.

Tek sevdiğim tarafı bütün eşlalar ayaklı altlarını silip süpürebiliyoruz. Gardolap çekmeye gerek kalmıyor.

Ayrıca o düğün paketleri ucuz. Ben onları beğenmedim. Gittim mağazadan beğendiklerimi aldım. Piyasayla aynı fiyata geldi.

Birde yemek masaları genelde 6 kişilik ona dikkat edin derim ben. Ortası açılan modeleri yok. Yani masa büyüyor ya....

bunlar biraz sade ürünler.ama 3 takım 3000tl olunca ihtiyacı olan ve sade şeyler sevenler için gerçekten ideal.
her keseye göre mobilya bulunmalı.
ama eskisi gibi çok pahalı değil mobilya olayı gerçekten her keseye göre var.
allah düğün yapanlara yardım etsin

Topiği görüpte içinde modalife yazınca heh dedim bu konuyu ben nasıl görrmedim.

2 yıl önce gittik modalife düğün öncesi.
Benim bütün mobilyalarım MODAlife...

Ama ben pişmanım yaaa. Birkere sağlam derken nasıl sağlammış. Tuvalet masamdaki çekmecelerim düştü. Servisini çağırdık adamın söylediği şey şuydu bu 1 metre uzunluğundaki çekmecenin belli bir süre sonra düşmesi normalmiş. Tekerleklerin ömrü buymuş.Allah Allah banane. Neden yaptın tekerleklerin çekmeceyi taşımıyorsa.

Artı suntalar vidalandığı yerden dağıldı. (Gardolapım)

Prontonun toz alma spreyini kullanmama rağmen (koyu venge rengi mobilyalar) alınan yerde iz kalıyor.

Tek sevdiğim tarafı bütün eşlalar ayaklı altlarını silip süpürebiliyoruz. Gardolap çekmeye gerek kalmıyor.

ucuz etin suyu kara olur

bizde mobilyalarımızı modalifedan aldık pırlanta düğün paketini beğendim. ben netten beğendim nişanlımla ayrı şehirlerden olduğumuz için o gidip aldı ama değişme şansımız vardı bende geçen haftalarda ankaraya gittiğimde mağazaya gidip baktım resimlerde gördüğümden çok daha güzeldiler..
fiyatından dolayı çok tereddütteydim neyseki içim rahat şimdi. sürekli taşınmak zorunda olan bi aile olacağımız için mobilyaya büyük paralar haracamak pek akıllıca gelmedi bana. ama sandalyelerde kırılmazmış adam yanımda yere felan attı şaşırdım:1:

bizde mobilyalarımızı modalifedan aldık pırlanta düğün paketini beğendim. ben netten beğendim nişanlımla ayrı şehirlerden olduğumuz için o gidip aldı ama değişme şansımız vardı bende geçen haftalarda ankaraya gittiğimde mağazaya gidip baktım resimlerde gördüğümden çok daha güzeldiler..
fiyatından dolayı çok tereddütteydim neyseki içim rahat şimdi. sürekli taşınmak zorunda olan bi aile olacağımız için mobilyaya büyük paralar haracamak pek akıllıca gelmedi bana. ama sandalyelerde kırılmazmış adam yanımda yere felan attı şaşırdım:1:

bende pırlanta düğün paketini aldım oturma gurubunu değiştirdim ama
yorumlarda kulanışlı olmadığı sağlam olmadığı yazıyor biraz tereddütlerim var açıkçası
ama bizde sürekli taşınacağımız için mobilyaya çok para bağlamadık
inşallah memnun da kalırız iyigünlerde kullan.

kızlar modalife diye bir yer var izmir çiğşide ki birçok şubesi varmış geçenlerde gidip mobilyalarına bakmıştık bugün de gittik aldık. size tavsiyem buraya uğramadan hiç bir yere bakmayın.
salon takımı - yemek odası takımı - yatak odası takımı - lcd ünitesi - baza hepsini 3.165 tlye aldık. Hem de peşin fiyatından ön ödemeli olarak kredi kartına 12 taksite böldürdük. İnanılmaz ilgileniyorlar ve çok sağlam mobilyalar.
bunlar da resimleri umarım beğenirsiniz:)
Eki Görüntüle 130427

Slm canım, ben de nişanlıyım eşya bakıyoruz. nişanlım modalife magazasından 3 lü takım begenmis,ben de netten baktım çok hoş geldi. Tabi mağazada canlı canlı bakmak gerek. şehirler arası taşınma ihtimali yüksek olunca eşyaya fazla para vermeyi düşünmüyoruz . modalifen fiyatları çok uygun. sen memnun musun canım? kararsızım açıkçası... :34:

Back
X