kızlar buraya bakarmısınız

bglm

Herşey İçin Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
570
243
Kızlar hep şu üzerine görme olayını merak etmişimdir nolur yaşayanlar anlatsın yani miktarı rengi normal adet kanaması gibi mi farkedemeyen var mı çevremdeki bazı insanlar birkaç ay farkedememiş oluyor mu böyle anlatırmısınz biraz lütfen

neden kimse cevap vermiyorrr offff

Merhaba canım anlatayım ben ben 24 kasımda adet olucaktım 19 Kasım günü ilişki sırasında benden kan gelmiş farketmemişim kalkarken bi baktım çarpayı kan olmuş azacıkda diyildi kan rengimde adet kanaması gibiydi bazen bende adetim 4-5 gün önce oluyordu sandım ki adet olucam bi defasında da bu durumu yaşamışdım bekledim bu gün olucak yarın olucak ama adet falan olmadım 2-3 gün önceden de adet sancılarım başlamıştı 24 Kasım geçti adet olmadım 26 Kasım'da dayanamadım erkenden saat 6 buçukta kalktım test yapdım iki çızgi gördüm çok mutlu oldum işte benimde üstüne görmem böyle canım

Bizde ikinci bebeğimiz olsun istiyoruz artık ama hala kararsızım bu konuyu da hep merqk etmişimdir saol canım aydınlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…