Kızlar bunu okumadan gecmeyın :(((((((((((((((((((

Kac gun yedin ne zmn cnm srn olmzsa biraz anlatsan nasil yptgni...

Cok guzel knstun cnm ama soylede var 8 9 tane yapip bkmynlar onlarda yazik yaa butceye gore cocuk yapin ya:)))))))

:) tanistigima memnun oldum cnm umarim en yakin zamanda hamis haberlerini duyarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hep braber cnm bwn normal yoldan olacagna innmyrm pek tup bebek ypmyi dsnyrm yasmda iyi belki ikiz tutar filan ama esim bklylm dyr sizce siz ne dsnyrsnz

Allah isteyen herkese versin. O 5 aylik bebegi aldiran kadının yazisini okuyunca bu mektup geldi aklima.
Ben de 9 aydir evliyim ve ilk günden beri istiyoruz ama olmuyor ahhh ahh. Insallah bizlerin de yuzu guler. Bebislerimizi aliriz kucagimiza. Ama Kadir gecesinde cok dua ettim cok ve ruyamda 4 tane erkek evladimin 1 tane de kiz evladimin oldugunu gordum hatta kocaman olmuslardi. Oyle seviyordum ki onlari. Bugun de deniz gordum. Evim tam denizin kenarindaydi. Ahh bu ay ben umutluyum Kadir Gecesinde yavrumun rahmime düştüğünü düşünüyorum. Insallah oyledir ve hayal kirikligi yasamam. Insallah sizlere de Allah en hayirli evlatlari verir tez vakitte..

Cok guzel knstun cnm ama soylede var 8 9 tane yapip bkmynlar onlarda yazik yaa butceye gore cocuk yapin ya:)))))))

Cnm valla keske olsa asla bi taneyle yetinmem gerekrse 8-9bile yaparim
ceketimi satarim pazarda limon satar yine bakarim ben cocuklarima
biz anne babamzdan bole gorduk cnm
eminim su anda herkes ayni kanidadir
hayalim hep 4 cocuk benm nednse :)
fazlasida olablr farketmz gelsinler keske biranonce
nazli bebekler :))
Biz uc kardesiz ama ben.fazla istieom genede :))

Kesin bir dille fikrimi belirtiyorum ki kürtaj benim için cinayettir. Her açıdan. Bu konu tehlikeli ve de tartışmaya gayet açık bir konudur. Yazının sonunda resmen ağladım. Bir kalbin durdurulması, bir bedenin parçalanarak hayattan koparılması; o daha fasulye kadar diye bunu reva kılmaz. Kalbi attığı andan itibaren o da candır. Karıncayı "nasıl olsa minik, ezelim gitsin" diyebilir miyiz? Hayır. İşte aynı şekilde anne karnındaki embriyo da minicik olsa ve tam anlamıyla insana benzemese dahi kalbi atıyor ise bir canlıdır ve hayatına her müdahale bir cinayetten farksızdır. Bu tamamen benim fikrim. Keşke herkes doğru düzgün korunmayı becerebilse de istenmeyen gebelikler bu cinayet ile sonuçlanmasa.. Keşke..

Hep braber cnm bwn normal yoldan olacagna innmyrm pek tup bebek ypmyi dsnyrm yasmda iyi belki ikiz tutar filan ama esim bklylm dyr sizce siz ne dsnyrsnz

Cnm esini kirma daha yasinda erken rabbim nasip eder issallh birazdaha bekle olmadi tup bebek yap

Beni yanlis anladin cnm bnm bn oyle demek istmdm bazi kadnlar vae paralari yok 8,9 tane iyi bir yasam var ne para

Cnm esini kirma daha yasinda erken rabbim nasip eder issallh birazdaha bekle olmadi tup bebek yap

Insallah canim erken olsunda guc olmasin bnmle buyusun onun okuluna gittigimde aaaaaa ann ne kadar gnc desinler kizima kiz kardes ogluma arkds olmk istyrm nasl sence kotu mu dsnyrmmmm

Ewet canim sana katiliyrm bazi kizlar yanllis yola giriyorlar bebek olunca aldirma buna canilik denir yat yat bebek olunca ben ne ypcm smdi aldiryrlar gerildim iyice yaaa

Insallah canim erken olsunda guc olmasin bnmle buyusun onun okuluna gittigimde aaaaaa ann ne kadar gnc desinler kizima kiz kardes ogluma arkds olmk istyrm nasl sence kotu mu dsnyrmmmm

Valla ayni dusunuyoruz bende hep benimle beraber buyusun diyorum daha guzel icimden bi his cok az kaldi olacak hepimiz icin diyo skma canini hep dua et

Beni yanlis anladin cnm bnm bn oyle demek istmdm bazi kadnlar vae paralari yok 8,9 tane iyi bir yasam var ne para

Cnm yanlis anlamadim seni ters bisi dusunmezsin zateb
Bilmeden kirdiysam affet beni ben kendi icimdeb geleni soledim
sana.ithafen degil asla gercekten

Valla ayni dusunuyoruz bende hep benimle beraber buyusun diyorum daha guzel icimden bi his cok az kaldi olacak hepimiz icin diyo skma canini hep dua et

Insallaah canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…