Bence hamilesin :) kuzenimde adeti geçmeden adet günü test yaptığında böyle çıkmıştı şuan hamile :)Adetime 1 gun kala yaptim bu testi goruntusunu ekleyecegim ayni markayi adetime 6 gun kala yaptigimda tamamen negatifti simdi yaptigimda bu cok silik cizgi belirdi normalde daha net gorunuyor ama forografta girebilir misin bilmiyorum fotoyu ekleyince goruntu gidiyor sanki ama gorebilirseniz yorumlarinizi merak ediyorum
Ayy Insallah iki gundur o kadar kotu derecede midem yaniyor ki bugun oruc tutamadim :) ama siz o gorunemeyen cizgiyi gordunuz mu ?Bence hamilesin :) kuzenimde adeti geçmeden adet günü test yaptığında böyle çıkmıştı şuan hamile :)
Evet beni dusunduren su oldu ayni marka testi yaptim 6 gun vardi adetime boyle bi cizgi cikmamisti bu biraz umitlendirdi beniÇok çok aşırı Silik bi çizgi var :)
Testin markası ne ?Evet beni dusunduren su oldu ayni marka testi yaptim 6 gun vardi adetime boyle bi cizgi cikmamisti bu biraz umitlendirdi beni
max 5 dakikadir ama 5 dakikadan da az bi sureydi sanirim testin markasi freelyTestin markası ne ?
İkinci çizgi kaç dk sonra gördünüz ?
Vallahi bi gogus agrisi var asiri olmayan bide asiri derecede midem yaniyorcanım belirtin var mı benim de yarın regli günüm silik çıktı bugün ama regli olcakmısım gibi ağrı var.....
Belirti olarak bi gogus agrisi var ama cok fazla degil asiri derecede midem yaniyor birde baska bisey yokcanım belirtin var mı benim de yarın regli günüm silik çıktı bugün ama regli olcakmısım gibi ağrı var.....
Hayırlı olsun bebişinizmax 5 dakikadir ama 5 dakikadan da az bi sureydi sanirim testin markasi freely
Ben de ayni durumdayim suan bundan once kac tane test yaptim bisey yoktu bu defa boyle oldu bosu bosuna umit oldu banagöğüs ağrısı ben de hep oluyor o yüzden mitlenmek istemiyorum, regli agrisi gibi de sabahtır olunca, ama ilk defa testim de silik çıktı ilk 3 dakikada ikimlemdeyim.....
5 dk dan önce çıkmış marka da yalancı çıkaran bi marka değil . İnsallah hayırlı haberler alırsınız yarın kan verin sabahtan idrara yansıyan kanda çıkarAyy demeyin umutlanirim
bu ay cok istedim insallah umutlarim kirilmaz tesekkur ederim veririm kan da5 dk dan önce çıkmış marka da yalancı çıkaran bi marka değil . İnsallah hayırlı haberler alırsınız yarın kan verin sabahtan idrara yansıyan kanda çıkar
Geç döllenmeyle alakalı olabilirbu ay cok istedim insallah umutlarim kirilmaz tesekkur ederim veririm kan da6 gun kala yaptigimda cikmamasi neden olabilir sizce ben umudumu yitirmistim tamamen
Hadi bakalim insallah cok sevinirim:)Geç döllenmeyle alakalı olabilir
Bence iki çizgide gayette belli hayırlı olsun canım benimAyy Insallah iki gundur o kadar kotu derecede midem yaniyor ki bugun oruc tutamadim :) ama siz o gorunemeyen cizgiyi gordunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?