Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bugün boyamak istiyorum yardım lütfen(resimli)

8.1 kullandım canım bioblasın sanırım yeni çıkarmış saç dökülmesine karşı boya bilemiyorum ne kadar dediği gibidir ama içinden bakım yağı vs çıktı her neyse beğendiysen dene istersen ama söyleyeyim saçım küllü kumral gibi bir renkti böyle oldu uçlarım sarıydı yeşil oldu :(
Uçların yeşilse bu cilayı uçlara sürme daha beter yeşillenir.Diplerin aynada nasıl görünüyor şu an?Fotoda renk aldatıcı olabiliyor o yüzden soruyorum.

Benim hazırladığım cila şöyle canım, saçlarım belime yakın o yüzden seninkiler kısaysa ölçüleri yarıya indir:Yarım tüp 11.1 boya,iki işaret parmağı boyu kadar 0.11 mavi boya,bir şişe %9 luk oksidan,yine 1 oksidan şişesi kadar su,3 yemek kaşığı kadar saç kremini karıştırıp saçımın her yerine sürüyorum.10-15 dakika bekleyip yıkıyorum.Sakın daha fazla bekleme yemyeşil oluyor saç ben bi kere unuttum saati banyodan yeşil çıktım:27:

tamamdır bir kenara not aldım hem dip boyadan daha az yoruyordur herhalde saçı:)

pekii bu yeşillik akıp gitmezse acaba 8.3e boyasam düzelir mi kii?

tamamdır bir kenara not aldım hem dip boyadan daha az yoruyordur herhalde saçı:)

pekii bu yeşillik akıp gitmezse acaba 8.3e boyasam düzelir mi kii?
Valla kuaförler filan düzelir diyorlar ama ben öyle birşeyi denemedim hiç kesin konuşmayayım o yüzden.

Valla kuaförler filan düzelir diyorlar ama ben öyle birşeyi denemedim hiç kesin konuşmayayım o yüzden.

aynada bana turuncu gibi geliyor evdekilere de sordum herkes turuncu gibi yeşil değil diyor ama nasıl mümkün buu :1:
saçım küllü koyu kumraldı nasıl turuncu oldu:44:
neysee ben en iyisi şimdilik dokunmayayım kendisi biraz aksın bir kaç hafta sonra bakarım çaresine
boyanın akması için var mıdır başka yönteemm :1:

aynada bana turuncu gibi geliyor evdekilere de sordum herkes turuncu gibi yeşil değil diyor ama nasıl mümkün buu :1:
saçım küllü koyu kumraldı nasıl turuncu oldu:44:
neysee ben en iyisi şimdilik dokunmayayım kendisi biraz aksın bir kaç hafta sonra bakarım çaresine
boyanın akması için var mıdır başka yönteemm :1:
Dediğim gibi doğal saçın küllü bile olsa daha açık bir renge boyadığın zaman ne boyarsan boya turuncu oluyor.Şimdilik elleme bence de biraz bekle uçlarının da rengi oturur ondan sonra karar verirsin ne yapacağına.
Boyayı akıtmak için ben başka yöntem bilmiyorum ama beyaz sabun zaten baya akıtıyor yani başka yönteme gerek yok bence.

Dediğim gibi doğal saçın küllü bile olsa daha açık bir renge boyadığın zaman ne boyarsan boya turuncu oluyor.Şimdilik elleme bence de biraz bekle uçlarının da rengi oturur ondan sonra karar verirsin ne yapacağına.
Boyayı akıtmak için ben başka yöntem bilmiyorum ama beyaz sabun zaten baya akıtıyor yani başka yönteme gerek yok bence.

anladım canım çok teşekkür ederimm :)

Back