Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bugün boyamak istiyorum yardım lütfen(resimli)

Cildine değen yerleri tonikle sil iz kalmasın.Tam olarak ne yaptın açılma olmadı mı hiç?

Canım saçlarım önce yeşil oldu, kkdan yabancı sitelerden falan baktım domates maskesi demişler, yaptım ama geçmedi yeşillik, hatta dahada açıldı açık yeşil gibi bişiy oldu. An itibariylede loreal recitalpreference 6.0 koyu kumrala boyadım bekliyorum.

eee ne yaptın saçlarını bakalım bizede haber ver

Olmadı canım, rengarenk oldum desem yeridir. 6.0 koyu kumral boyadım bekliyorum işte. Bugünde o kadar çok görüşmem varki, saat kaç oldu yok domatesti yok ketçaptı geçiremedim, hala saçimla uğraşıyorum. Yeşillik ne berbat bişiymiş ya turunculuğun gözünü seveyim. Sen naptın bu arada, boyadınmı saçlarını?

Canım saçlarının şu anki rengi de güzel ve doğal duruyor.Arıca kesimi de çok hoş.Ben de küllü renkleri tercih ediyorum çünkü bakırlık min. oluyor.Bakırdan nefret ediyorum.Kendim kolestonun açık küllü kumral kullanıyordum o da çok güzel.Ayrıca yıkandıkça da akıyor sarıya dönük çok tatlı kumral bir renk oluyor bende.İki gün önce kuaföre gittim istediğim gibi anlattım rengini açmadn boyalarla o rengi elde etti.Güzel oldu böyle sarıya dönük ama doğal duruyor.Konuyu açmıştım fotoğraflarımı da paylaştım eski yeni haliyle fotoğraftan çok az farklı küllüye dönük. Profile bir göz atabilirsin.

Son düzenleme:
Hmm canım boyanın üstüne hemen cilayı yaptın sanırım keşke cilayı yapmasaydın küllülük fazla geldi demek ki yeşilllendiğine göre.Beyaz sabunla yıkayarak yeşilliği akıtabilirdin aslında ama neyse olan olmuş tekrar boyamışsın 6.0 kapatır zaten ne var ne yoksa

Bence saçlarının rengi çok doğal duruyor sen tam olarak neyden şikayetçisin

Artik cok gec canim:'( simdi bakiyorumda guzelmis aslinda saclarim

Evet canim boyadan sonra yaptim hemen neyse oldu artik ama buda kapatmadi hala yesil yansima var. Bakir bi tonmu care olur acaba, ne dersin?

Evet canim boyadan sonra yaptim hemen neyse oldu artik ama buda kapatmadi hala yesil yansima var. Bakir bi tonmu care olur acaba, ne dersin?

benim saçımda yeşil oldu dün şimdi kuaföre gittim kaş aldırmaya o zaman sordum kuaföre dedi ki kendin boyayacaksan 8.3 ya da 7.3 olan içinde altın ya da bakır olan bir tona boyamalısın dedi ama biraz bekle en az 1 hafta 3 4 yıkama akmasını bekle dedi

beyaz sabunla akıyormuymuuş yeşillik nasıl beyaz sabun ne nasıl kullanmalıyımm

hadi ya saçların yeşillenmiş ben daha boyamadım, boyadığında saçın sarı oldu mu bari

Sari oldu diyemem ama sariyi andiriyodu
Daha cok acik yesil koyu yesil seklindeydi. Biraz ugrastiktan sonra boyanin tam girmeyen yerleride akti turuncu yansimalar cikti, rengarenktim yani.

Brn bekleyemedim iste canim ama cok yesildi zaten bekleyemezdimde. Loreal 6.0 boyadim tam kapanmadi, kuaforun hakli sanirim. Bu arada beyaz sabun normal bildigimiz dikdortgen haci sakir sabunlari, dun onunlada yikadim ama olmadi iste.

beyaz sabunla akıyormuymuuş yeşillik nasıl beyaz sabun ne nasıl kullanmalıyımm
Bildiğin banyoda kullandığımız beyaz renkli kalıp sabun işte :) Duş alırken saçını ıslatıp güzelce sabunu sürüyorsun saçına sonra duruluyorsun akıtana kadar bu şekilde saçını sabunla çitileyip durula üstüne sampuanlayıp kremlemek lazım yalnız sertleştiriyor çünkü.Ben saçımın boyası koyu düştüğü zaman ya da fazla yeşillendiği zamanlarda kullanıyordum 2 yıkamada alıyordu saçımdaki fazla boyayı

bir de bişey soracağım biraz saçma olacak ama

ben şu an diplerim yeşilli mi turunculu mu anlayamadım sanki aynada bakınca turuncu geliyor şimdi koyduğum fotoda sanki yeşil

turuncu olmasının mümkünatı yok küllü boyadım ve dibim de koyu küllü idi

Eki Görüntüle 792557
diplerim böyle

uçlar bariz yeşil de dipler bir tuhaf

Küllü de boyasan kendi doğal renginden açıksa turunculuk olur hafiften.Bana pek yeşil gibi gelmedi hatta çok hafif dorelik var sanki ama dediğim gibi beyaz sabunla akıtabilirsin sana yeşil göründüyse.Zaten küllülük saçta turunculuk gibi kalıcı olmuyor kendi kendine akıp gidiyor yıkandıkça.Benim saçlarım doğal hali koyu kumral ama boyayla açık küllü kumral yapmaya çalıştım ne kadar boyasam da turunculuk kaldı.Sonra bu cila denen şeyi keşfettim o küllü yaptı saçımı ama zamanla akıyor tabi yine hafiften turunculuk çıkıyor saçımda.Artık dip boyam geldikçe boyamadan direk cila yapıyorum hem doreleşen yerler tekrar küllü oluyor hem de diplerimi turunculaşmadan açık kumral yapıyor.Bazen elimin ayarı kaçıyor mavi boyadan fazla koyuyorum ozaman biraz yeşillenebiliyor ama o da dediğim gibi akıp gidiyor zaten.

Hangi marka ve kac no kullandinn cokk begendimm son haliniii gule gule kullann

nasıl hazırlıyorsun canım cilayı bir sürü tarif var hangisi iyi olur bilemedim :/

nasıl hazırlıyorsun canım cilayı bir sürü tarif var hangisi iyi olur bilemedim :/
Benim hazırladığım cila şöyle canım, saçlarım belime yakın o yüzden seninkiler kısaysa ölçüleri yarıya indir:Yarım tüp 11.1 boya,iki işaret parmağı boyu kadar 0.11 mavi boya,bir şişe %9 luk oksidan,yine 1 oksidan şişesi kadar su,3 yemek kaşığı kadar saç kremini karıştırıp saçımın her yerine sürüyorum.10-15 dakika bekleyip yıkıyorum.Sakın daha fazla bekleme yemyeşil oluyor saç ben bi kere unuttum saati banyodan yeşil çıktım

Hangi marka ve kac no kullandinn cokk begendimm son haliniii gule gule kullann

8.1 kullandım canım bioblasın sanırım yeni çıkarmış saç dökülmesine karşı boya bilemiyorum ne kadar dediği gibidir ama içinden bakım yağı vs çıktı her neyse beğendiysen dene istersen ama söyleyeyim saçım küllü kumral gibi bir renkti böyle oldu uçlarım sarıydı yeşil oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…