Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bugün boyamak istiyorum yardım lütfen(resimli)

heys

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
206
3
318
Bursa
Merhaba kızlar, kaç tane konu açtım bi el atmadınız benim saçlarıma:)
Şimdi resim ekleyerek yardım istiyorum sizden yeniden.
Ne renk yapıcağımı bilmiyorum ama doğal bi ton istiyorum. Bu saçıma en son loreal 8.1 koyu küllü sarı boyadım. Küllü renkler favorim ama yapamıyorum bi türlü.

$IMAG0275.jpg $IMAG0278.jpg

Merhaba kızlar, kaç tane konu açtım bi el atmadınız benim saçlarıma:)
Şimdi resim ekleyerek yardım istiyorum sizden yeniden.
Ne renk yapıcağımı bilmiyorum ama doğal bi ton istiyorum. Bu saçıma en son loreal 8.1 koyu küllü sarı boyadım. Küllü renkler favorim ama yapamıyorum bi türlü.

Eki Görüntüle 791574 Eki Görüntüle 791575

saçların zaten doğal tonda duruyor nasıl bir renk istiyorsun ki açık sarı tonlarımı

saçların zaten doğal tonda duruyor nasıl bir renk istiyorsun ki açık sarı tonlarımı

Sarılasım geldi sana canım, ilk cevap verensin ya hani:)
Evet aslında, bu renkte farketmişsindir turuncu yansımalar var ve ben bu turunculuktan nefret ediyorum artık.

Sarılasım geldi sana canım, ilk cevap verensin ya hani:)
Evet aslında, bu renkte farketmişsindir turuncu yansımalar var ve ben bu turunculuktan nefret ediyorum artık.

turunculuğu alman için küllü boyaman gerek diye biliyorum ama zaten yıkama ile saç rengi çok değişiyor

benimde saçım sarı renkte ben loreal 01 ile boyuyurum

turunculuğu alman için küllü boyaman gerek diye biliyorum ama zaten yıkama ile saç rengi çok değişiyor

benimde saçım sarı renkte ben loreal 01 ile boyuyurum

En son loreal küllü koyu sarı 8.1 ile boyadım ama hoşuma gitmedi rengi. Daha açık bi renkle mi boyayım dersin, 10.1 gibi falan.
Sem 01 demişsin 10mu demek istedin acaba?

En son loreal küllü koyu sarı 8.1 ile boyadım ama hoşuma gitmedi rengi. Daha açık bi renkle mi boyayım dersin, 10.1 gibi falan.
Sem 01 demişsin 10mu demek istedin acaba?

yok canım 10 değil Loreal Excellence Creme 01 Çok Çok Açık Doğal Sarı

diplerin ne renk, bu boyanın açma özelliği olduğundan diplerimi güzelce açıyor

tabi kutunun üzerindeki renge aldanma...:34:

şimdilerdede koleston 11.1 boyamak istiyorum ama karar veremedim bende

yok canım 10 değil Loreal Excellence Creme 01 Çok Çok Açık Doğal Sarı

diplerin ne renk, bu boyanın açma özelliği olduğundan diplerimi güzelce açıyor

tabi kutunun üzerindeki renge aldanma...:34:

şimdilerdede koleston 11.1 boyamak istiyorum ama karar veremedim bende

Bu rengi kullanıosan 11.1 yeşertebilir ara ara bence.
Diplerim turuncu gibi, aslında benim istediğim dipler koyu uçlara doğru sararsın istiyorum. Nasıl yaparım hiç bir fikrim yok. Acaba komple 6.1e boyasam, 1-2 hafta sonrada kuaförde krepe balyajmı attırsam acaba? Yada direk kendimin yapacağı bişiy varsa deneyebilirim aslında.

saçlarının şuanki hali çok güzel zaten canim, benimde senin kadar kendi rengine dönmüştüm çikolataya döneyim dedim 100 tl dedi açcaz die, ben saçım kalçamdayken 60 a yaptırıyordum, emin olamadım yaptırmadım, kendimde boyıcam ama cesaret edemiyorum siyah kendi rengi olan şuan ki saçımı 7-8 numaralarına boyasam olurmu çikolakata tonları diye ama diplerine cesaret edemiyorum farklı farklı olurmu diye, senin ki gayet güzel şuan, ayrıca istediğin tonun 3 numara yukarısını kullanman gerekiyor genelde, bende 3 numara almıştım orta kahve tonları diye boyadım zift gibi olmştu ağlamıştım :9: nette anlatan bi sayfa vardı boyaların numaralarıyla ilgili canim, bi bak istersen , tam tutmuyor resimle alakası olmuyor hiç

Bu rengi kullanıosan 11.1 yeşertebilir ara ara bence.
Diplerim turuncu gibi, aslında benim istediğim dipler koyu uçlara doğru sararsın istiyorum. Nasıl yaparım hiç bir fikrim yok. Acaba komple 6.1e boyasam, 1-2 hafta sonrada kuaförde krepe balyajmı attırsam acaba? Yada direk kendimin yapacağı bişiy varsa deneyebilirim aslında.

dipler koyu uçlar açık istiyorsan kuaföre git canım hatta ben geçende sordum 4 - 5 cm diplerini uzatıp gel dedi benim saçım açık sarı ama 4-5 cm 4-5 ay demek o kadar bekleyemem dedim şimdi diplerimle birlikte boyayacağım tekrar 01 mi yapsam yoksa 11.1 mi bilmiyom işte

saçlarının şuanki hali çok güzel zaten canim, benimde senin kadar kendi rengine dönmüştüm çikolataya döneyim dedim 100 tl dedi açcaz die, ben saçım kalçamdayken 60 a yaptırıyordum, emin olamadım yaptırmadım, kendimde boyıcam ama cesaret edemiyorum siyah kendi rengi olan şuan ki saçımı 7-8 numaralarına boyasam olurmu çikolakata tonları diye ama diplerine cesaret edemiyorum farklı farklı olurmu diye, senin ki gayet güzel şuan, ayrıca istediğin tonun 3 numara yukarısını kullanman gerekiyor genelde, bende 3 numara almıştım orta kahve tonları diye boyadım zift gibi olmştu ağlamıştım :9: nette anlatan bi sayfa vardı boyaların numaralarıyla ilgili canim, bi bak istersen , tam tutmuyor resimle alakası olmuyor hiç

Diplerinden böyle turuncu turuncu parlıyo sinir oluyorum bende canım, ama beğenmene sevindim:)
Anladığım kadarıyla saçların şimdi baya koyu, istersen önce bol bol beyaz sabunla yıka o son rengi aksın. Sonra da istediğin rengi ayarlayıp boyayabilirsin, 3 renk yukarısımı ne oluyosa işte:)

Diplerinden böyle turuncu turuncu parlıyo sinir oluyorum bende canım, ama beğenmene sevindim:)
Anladığım kadarıyla saçların şimdi baya koyu, istersen önce bol bol beyaz sabunla yıka o son rengi aksın. Sonra da istediğin rengi ayarlayıp boyayabilirsin, 3 renk yukarısımı ne oluyosa işte:)

turuncu için küllü ile tekrar boya istersen, küllü renkler turunculuğu alır çünkü...

dipler koyu uçlar açık istiyorsan kuaföre git canım hatta ben geçende sordum 4 - 5 cm diplerini uzatıp gel dedi benim saçım açık sarı ama 4-5 cm 4-5 ay demek o kadar bekleyemem dedim şimdi diplerimle birlikte boyayacağım tekrar 01 mi yapsam yoksa 11.1 mi bilmiyom işte

Acaba diplerini kendi rengimize yakın bi renk boyasak, uçlara doğru tarasak doğal bişiy olurmuki?
Senin sarı olması çok büyük avantaj o zaman canım. Ama 11.1 riskli geliyo bana

dimi canım. bende küllü düşünüyorum ama 6.1 çokmu koyu olurki, 7.1 mi yapsam?

hangi marka düşünüyorsun bide nasıl bir renk istediğinin resmini koysan daha kolay yardımcı olmaya çalışırım

Eki Görüntüle 791679 Eki Görüntüle 791680 Eki Görüntüle 791681

Bunlar istediğim tonlara yakın canım ama ikinci resimdeki saçı istiyorum diyebilirm:)

bu ikici rengi oncelikle uclarını açıcı ile açıp açık bir sarı il boyaman gerek, dipleride açık kumral tonları
aslında daha doğrusu kuaförlük gibi görünüyor

benim saçlarım orrjinali koyu khave şuan ise
http://www.bakimlikadin.net/wp-content/uploads/2013/04/w23UP.jpg

dediğim gibi ucları bu kadar sarı istiyorsan boya ile olmaz kuaförümde bana bu tarz saç yapacaktı en az 100 tl istedi ve 4-5 cm uzatmamı söyledi enazından bir kuaföre gidip istediğini gösterip sor nasıl olur diye fikrin olur
heşe birde tek başına yapacaksan çok daha zor...

bu ikici rengi oncelikle uclarını açıcı ile açıp açık bir sarı il boyaman gerek, dipleride açık kumral tonları
aslında daha doğrusu kuaförlük gibi görünüyor

benim saçlarım orrjinali koyu khave şuan ise
http://www.bakimlikadin.net/wp-content/uploads/2013/04/w23UP.jpg

dediğim gibi ucları bu kadar sarı istiyorsan boya ile olmaz kuaförümde bana bu tarz saç yapacaktı en az 100 tl istedi ve 4-5 cm uzatmamı söyledi enazından bir kuaföre gidip istediğini gösterip sor nasıl olur diye fikrin olur
heşe birde tek başına yapacaksan çok daha zor...

Resmine bakamadım canım tekrar yükleyebilirmisin?
kuaförlerede güven olmuyoki, bı gitsemmi acaba, kendim yapamazmıyım hiçmi ihtimal yok:D
Ya da kuaförümü mü değiştirsemki:)

]Resmine bakamadım canım tekrar yükleyebilirmisin?
kuaförlerede güven olmuyoki, bı gitsemmi acaba, kendim yapamazmıyım hiçmi ihtimal yok:D
Ya da kuaförümü mü değiştirsemki:)[/QUOTE]

Eki Görüntüle 791692 [QUOTE=heys;31750231

aynen bende kuaföre güvenemiyorum evde kendim boyuyorum biri yardım ederse yapabilirsin belki ama tek arka taraflarını nasıl yapcan bilmiyorum

Back