- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.178
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Geciktimi adetiniz bence kanda cıkar varsa inşAllah vardır
Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah ilk cocukmuEvet canım çıkar muhtemelen ama test de görmeden vermicem çnkü geçen ay çok gecikme yaşadım ve testlerde çıkmadı yinede kan vereyim dedim sonuç negatif malwsed
Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah ilk cocukmu
Evet bizde istiyoruz ilk bizimde 2 sene olcak evlenelli bekliyoruz bayadır inşAllah bu ay olurAmin Allah razı olsun evet ilk
Sizin varmı istiyor musunuz
Evet bizde istiyoruz ilk bizimde 2 sene olcak evlenelli bekliyoruz bayadır inşAllah bu ay olur
Benimde bu adetimde 2 gün gecikmişti bi umutlandım hafif ağrı oluyordu ama lekelenme olmamışı malesef 2 gün gecikme den sonra hasta oldum inşAllah ben de de sorun yok fakat eşimde ileri hız düşük onada takviye uyguluyorum bakalım inşAllah bu ay hamile oluruzBizimde 2 sene olacak inşallah
1 senedir istiyoruz
Doktora yeni gittim
Yumurtalıkların iyi dedi
Gebeliğe engel bişey yok dedi
Şimdi adet olursam hormon tahlili vericem
Eğer gebeysem de bebiş için kontroleee
Bu ay beni umutlandıran tek şey ara lekelenme yaşamam hayatımda ilk kez oldu çünkü
Herkes daha kücüksün felan diyor ama insan istiyor kimse yaşamadan anlamıyor malesef 20 yaşındayım bu aradaBizimde 2 sene olacak inşallah
1 senedir istiyoruz
Doktora yeni gittim
Yumurtalıkların iyi dedi
Gebeliğe engel bişey yok dedi
Şimdi adet olursam hormon tahlili vericem
Eğer gebeysem de bebiş için kontroleee
Bu ay beni umutlandıran tek şey ara lekelenme yaşamam hayatımda ilk kez oldu çünkü
Benimde bu adetimde 2 gün gecikmişti bi umutlandım hafif ağrı oluyordu ama lekelenme olmamışı malesef 2 gün gecikme den sonra hasta oldum inşAllah ben de de sorun yok fakat eşimde ileri hız düşük onada takviye uyguluyorum bakalım inşAllah bu ay hamile oluruz
Herkes daha kücüksün felan diyor ama insan istiyor kimse yaşamadan anlamıyor malesef 20 yaşındayım bu arada
Ayın 27 sinde oluyordum bu sefer 29 unda oldum yenş bitti adetim keçiboynuzu pekmezi veriyorum :) inşAllah hayırlısı olsun hamileyseniz bizede dua eder misinizBenim de çok tuhaf oldu bu ay
Reglim bittikten 10 gün sonra kahverengi leke gelemye başaldı pembe ve bordo renklerde de geldi yaklaşık 6 gün azalarak devam etti sadece peçeteye hafif geliyordu ilk kez yaşadığım için heyecanlandım aminn canım inşallah inşallah
Kaç gün var bata
Bide eşin için keçinboynuzu kürğ yaptın mı
Gonulmeyvesi canım konunu takipteyim Rabbim sağlıkla bebeğini nasip etmiştir insAllah yoksa da bı gün nasip olacak hayırlı zamanını bekliyor
Test yaptın mı yeni bi daha
İstiyoruz bakalımBende 23 canım
Bence insanın kendini hazır hissetmesi önemli ama genç olman güzel tabi olur inşallah
İnşallah benim yaşıma geldiğinde 3 yaşında oğlun yada kızın olur
Ayın 27 sinde oluyordum bu sefer 29 unda oldum yenş bitti adetim keçiboynuzu pekmezi veriyorum :) inşAllah hayırlısı olsun hamileyseniz bizede dua eder misiniz
İnşAllah inşAllahAhh keşke canım inşallah hamileyimdir etmez miyimm özell dualar ederim hemde
Sende bana dua et olur mu
Amiin inşallah canım sizler bana umut oluyorsunuz çok sağolunn
Yok yapmadım en son 4 gün önce yapmıştım bişet çıkmadı
Eşim gelirken alır belki
Adam bıktı artık
BennnAcaba böyle çıkıp hamile olan var mıdır
Umutlanmak istemiyorım ama o umut hep içimde var
Ben 8 yıllık evliyim cnm 7. Hamilelik ama ilk kızımı 5. Yilimizda aldim kucagimaAmin canım inşallah çok sağol
Senin gebelik nasıl gidiyor
Ne kadar sürede hamile kalmıştın
Ben 8 yıllık evliyim cnm 7. Hamilelik ama ilk kızımı 5. Yilimizda aldim kucagima
Bennn2 cocugumdada adetim gecince 4 5 gun sonra yaptim belirsiz cikti aradan 8 gun gectikten sonra yaptim ikisinide iyi hatirliyorum hamile cikmistkm gonlune gore versin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?