• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu test bozuk mu ?

Evet bizde istiyoruz ilk bizimde 2 sene olcak evlenelli bekliyoruz bayadır inşAllah bu ay olur 😊

Bizimde 2 sene olacak inşallah
1 senedir istiyoruz
Doktora yeni gittim
Yumurtalıkların iyi dedi
Gebeliğe engel bişey yok dedi
Şimdi adet olursam hormon tahlili vericem
Eğer gebeysem de bebiş için kontroleee

Bu ay beni umutlandıran tek şey ara lekelenme yaşamam hayatımda ilk kez oldu çünkü

1 senedir istiyoruz
Doktora yeni gittim
Yumurtalıkların iyi dedi

Bu ay beni umutlandıran tek şey ara lekelenme yaşamam hayatımda ilk kez oldu çünkü
Benimde bu adetimde 2 gün gecikmişti bi umutlandım hafif ağrı oluyordu ama lekelenme olmamışı malesef 2 gün gecikme den sonra hasta oldum inşAllah ben de de sorun yok fakat eşimde ileri hız düşük onada takviye uyguluyorum bakalım inşAllah bu ay hamile oluruz😊

1 senedir istiyoruz
Doktora yeni gittim
Yumurtalıkların iyi dedi

Herkes daha kücüksün felan diyor ama insan istiyor kimse yaşamadan anlamıyor malesef 20 yaşındayım bu arada😊

Benimde bu adetimde 2 gün gecikmişti bi umutlandım hafif ağrı oluyordu ama lekelenme olmamışı malesef 2 gün gecikme den sonra hasta oldum inşAllah ben de de sorun yok fakat eşimde ileri hız düşük onada takviye uyguluyorum bakalım inşAllah bu ay hamile oluruz😊

Benim de çok tuhaf oldu bu ay
Reglim bittikten 10 gün sonra kahverengi leke gelemye başaldı pembe ve bordo renklerde de geldi yaklaşık 6 gün azalarak devam etti sadece peçeteye hafif geliyordu ilk kez yaşadığım için heyecanlandım aminn canım inşallah inşallah 😍😍

Kaç gün var bata

Bide eşin için keçinboynuzu kürğ yaptın mı

Herkes daha kücüksün felan diyor ama insan istiyor kimse yaşamadan anlamıyor malesef 20 yaşındayım bu arada😊

Bende 23 canım
Bence insanın kendini hazır hissetmesi önemli ama genç olman güzel tabi olur inşallah

İnşallah benim yaşıma geldiğinde 3 yaşında oğlun yada kızın olur 😍😍😍

Benim de çok tuhaf oldu bu ay
Reglim bittikten 10 gün sonra kahverengi leke gelemye başaldı pembe ve bordo renklerde de geldi yaklaşık 6 gün azalarak devam etti sadece peçeteye hafif geliyordu ilk kez yaşadığım için heyecanlandım aminn canım inşallah inşallah 😍😍

Kaç gün var bata

Bide eşin için keçinboynuzu kürğ yaptın mı
Ayın 27 sinde oluyordum bu sefer 29 unda oldum yenş bitti adetim keçiboynuzu pekmezi veriyorum :) inşAllah hayırlısı olsun hamileyseniz bizede dua eder misiniz😊😊

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi canım konunu takipteyim Rabbim sağlıkla bebeğini nasip etmiştir insAllah yoksa da bı gün nasip olacak hayırlı zamanını bekliyor 🤲🤗❣️
Test yaptın mı yeni bi daha

Amiin inşallah canım sizler bana umut oluyorsunuz çok sağolunn 😘😘

Yok yapmadım en son 4 gün önce yapmıştım bişet çıkmadı
Eşim gelirken alır belki 😍😍
Adam bıktı artık

Amiin inşallah canım sizler bana umut oluyorsunuz çok sağolunn 😘😘

Yok yapmadım en son 4 gün önce yapmıştım bişet çıkmadı
Eşim gelirken alır belki 😍😍
Adam bıktı artık
🥰 Hadi insAllah kuzum ya beraber beklediğim uzun süredir tanıdıklarimin güzel haberini almak ayrı mutlu ediyor sende olacaksın haber verenlerin içinde çok uzak değil insAllah 🤲❤️🤗

Back