• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu test bozuk mu ?

Bende hep laboonun alıyorım ama şuan elimde ki bilinmedik bi marka big kit one step diye bişey

Yarın tekrar alma durumum olmaz ama eşim farketmeden yapmam lazım yarın da
Bu gece o gelmeden mi yapsam ay bilemedim 😋

Şimdiki hali de bu
Ah bu biğ kit insanı sevindiren sonra tokat gibi bozuk olduğuyla yuzleştigin test :( canım bu test bozuk ben aldıgım yeresöyledim para iadesi teklif etmişlerdi. Ama o sevinç kursakta kalınca paranın pekde önemi olmuyor...

Ah bu biğ kit insanı sevindiren sonra tokat gibi bozuk olduğuyla yuzleştigin test :( canım bu test bozuk ben aldıgım yeresöyledim para iadesi teklif etmişlerdi. Ama o sevinç kursakta kalınca paranın pekde önemi olmuyor...

Aynen öyle canım beni çok yanıltan test labonun oldu ama ona da suç bulamam çünkü hep bekledikten sonra çıkan çizgilerdi
Velhasıl hiç ilk anda çift çizgi görmedim ben ve hiç gebelik de geçirmedim zaten 😏

Aynen öyle canım beni çok yanıltan test labonun oldu ama ona da suç bulamam çünkü hep bekledikten sonra çıkan çizgilerdi
Velhasıl hiç ilk anda çift çizgi görmedim ben ve hiç gebelik de geçirmedim zaten 😏
ilk 5 dk gördüm çizgi ama hamile değildim. Gerçi bende hiç gebe kalamadı canım aynı dert ..

Bugün ilk kez vajinal muayene oldum yumurtalıklarıma bakıldı
Gebeliğe engel bi durum yok dediler kan falan istediler bakalım hayırlısı olsun inşallah

20 dk önce yaptım ilk yaptığımda ki halini ve şuan ki halini ekliyorum

Yaklaşık 6 gün süren lekelenme yaşadım bugün bitti bunun üzerine test yapmak istedim acaba yerleşme kanaması mıydı diye
Çünkü ilk kez başıma geldi

En son foto yaptığım ilk dakikalar diğer üçü şuan ki hali
Bozuk canım yeniden yap

icecreamm icecreamm canım bugün test aldım akşam mı yapsam yarın sabah mı

Bide bugün vajinal muayene oldum eğer gebelik varsa doktorlar görür müydü
Gormezdi cnm kese az 4+6 falan gozukuyo gunun gecmesi gerekiyo keske kan almisken bhcgde verseydin
Ben olsam yapardım cnm senin içinden nasıl geciyosa öyle yap😊😊

Gormezdi cnm kese az 4+6 falan gozukuyo gunun gecmesi gerekiyo keske kan almisken bhcgde verseydin
Ben olsam yapardım cnm senin içinden nasıl geciyosa öyle yap😊😊

Dayanamadım yine yaptım 🙄
Bide bugün doktor smear tetsi de aldı çok canım yandı
Ve hafif kanamam oldu bu normal mi

Eklentiler

• 20200129_200551.jpg
    20200129_200551.jpg
    147,9 KB · Görüntüleme: 199
icecreamm icecreamm dğn yaptığım testin akşam ki hali

İçimde hamileymişim gibi.bir his var 😍😍
Yani öyle hissediyorum ama regli oluncada kocaman bir boşluk 😏

Eklentiler

• 20200130_015921.jpg
    20200130_015921.jpg
    182,7 KB · Görüntüleme: 166
icecreamm icecreamm dğn yaptığım testin akşam ki hali

İçimde hamileymişim gibi.bir his var 😍😍
Yani öyle hissediyorum ama regli oluncada kocaman bir boşluk 😏
Bende 3 ay sonradan çıkan çizgiler oldu cnm ama o an cikmadiysa malesef umitlenmek iyi olmuyo ama tabiki ins ins ins vardır inan cok isterim

Back