kızlar bu takım nasıl?

sedefonur

Huzur..
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
10.114
1.270
kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var. sizce bu takım nasıl? salon takımı + yatak odası + yemek odası. çok kararsız kaldım, yorumlarınızı bekliyorum..
yatak odası

yemek odası

salon takımı

kpss sayfasında gördüm oraya değil de buraya yazayım dedim

şimdi böyle güzeller de iki yıl sonra modaları geçecek gibi

bir de o aralar hep toz olacak yıkansa yıkanmaz silinse silinmez

mümkün olduğunca oymalı kakmalı şeylerden uzak durun

bir de şahsen ben bütün evin birbiri ile aynı olmasını sevmiyorum

gittim bir yerden aldım zaten adamlar seçip yapmışlar der gibi oluyor

bir de beyaz şık duruyor fakat bir süre sonra insanı baymaya başlayabiliyor

her şey gönlünüzce olsun ama içinde huzur olsun

şifonyerin olmasa da olur ya da herhangi bir şey ama huzur daha önemliiii

canımmm yorumun için çok teşekkür ederim. böyle objektif yorumlara çok ihtiyacım var gerçekten.
şu dallı güllü modeller uzun zamandan beri var gerçekten. modası geçti geçecek gibi, haklısın. ama ben kendimde çiçekli modelleri sevdiğim için modası geçse de beğenirim diye düşünüyorum.
o güllü yerlerin tozunu almak çok zor, o çok kafamı karıştırdı. biraz daha düz modellere bakiim en iyisi.
bütün ev aynıyken daha bi tamamlamış gibi geliyor odayı bana, tabii göreceli bu canım
beyazı toz açısından tercih ediyorum. annemin önceki yatakodası beyazdı, hiç toz göstermiyordu, şimdiki kahverengi her gün toz almak istiyor. aslında bu takımın rengi ekru, kremle beyaz arası. ben hatta tam beyaz istiyodum da şimdilik bunu buldum kendime en yakın.
teşekkür ederim güzel yorumun için, amin inşallah herkes huzurlu olsun evinde. mobilya bakmaya gittiğimizde mondideki görevli de bize aynısını dedi, önemli olan evinizde huzurla oturmanız, bunlar önemsiz dedi. gerçekten doğru, önemli olan tek şey huzur

sedefim toz alma durumu tamamen odanin konumu ile ilgili..yatak odam beyaz.dogtastan aldim ve inanilmaz toz tutuyor.salon kahverengi bole problemim yok mesela. odadan odaya toz durumu degisiyor ve halilar yeni oldugu icin ev fok kisa surede tozlaniyor.

ben modern sevdigim icin gonderdigin avangard modeller bana hitap etmedi.o yuzden yorum yapamicam.benim salon country ve retro karisik.yatak odam modern.cicekli koltuk deseni salondaki buyuk koltuklarimdan birinin.ayni kumas dogtastta a var..oldukca yumusak ve bir sey dokulse bile islak bezle silinince hemen cikiyor.bu konuda fikir verebilirim

aa kuzum ben o odadan odaya değişme kısmını hiç düşünmemiştim. doğru söylüyosun. biz de dün doğtaşa gittik ama çiçekli model görmedim. aslında country ye de aklım gidiyor. acaba rica etsem seninkilerinin modellerini görebilir miyim kuzum ya merak ettim

ben mobilyalar ile ilgilenmem ama şimdi tv de alfemo reklamları gördüm

seini konunun üzerine gelince

beyaz çok şık bir şeyler gözüme çarptı

tabii bn minimalistim

düz şeyleri severim

seninle uyuşmayabilir zevkimiz

teşekkür ederim tatlım, hemen alfemoya da bakıyorum o zaman. beyazı seviyorum =) tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama yine de fikir verdiğin için sağol =)

Canim selam, madem objektif fikir istedin yazayim bnde :) bence su donem ulkece bi country zehirlenmesi yasiyoruz, okdr cok pazarliyolarki suan herkesin evi birbirinin ayni.. tum mutfak urunleri pembe ve cicekli. Kotu kotu porselenleri sirf sirin diye aliyor herkes.. Ben bu olayin kisa sure icinde tuketilecegini dusunuyorum, modern evlerde sirin olabilir:)
Begendigin modele gelince tum evini ayni model dosersen inanilmaz sklrsin bence farkli tonlar farkli tarzlar denemelisin odalarda. Oymali kakmali modelleri supurgelerin toz alma uclariyla rahatlikla temizlersin aslinda ama o gullu tutacaklar hic hos gelmedi benim gozume birde mondi.. hic guvenilir degil canim dogtasta havana diye bi model vardi saniyorum cok tatli bi takimdi oda beyaz & taba mobilyali. Tabii klasik dosemek istiyorsanda mutlaka biraz daha gezmeni tavsiye ederim, masko tarzi yerlere mutlaka gitmeni tavsiye ederim, işin cok, acele etme derim canim sevgiler :) :*
Dip not : yatak odasinda bazani vs secerken ozellkle iyi markalara bakmani oneririm yatak iyi olsa bile alt iskelet kotuyse hic rahat olmuyo ortasi cabucak esniyo ortaya kaymaya basliyosun.. enza home a bak istersen canim

Son düzenleme:
canım öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim böyle objektif yorumlara gerçekten çok ihtiyacım var
kesinlikle country konusunda çok haklısın. o pembeler çiçekler gerçekten çok güzel çok kibar çok tatlııı, ama uzun zamandan beri de var, acaba sıkılır mıyım bi gün bıkar mıyım diye düşünüp durmadan da edemiyorum.
inanır mısın annemle az önce aynısını konuştum. english home ürünleri çok güzel ama aslında o kadar kalitesiz ki o nevresimleri olsun masa örtüleri vs. diye konuştuk. ama sırf gözümüze hoş geliyor diye alıyoruz işte. kendim de çeyizime çok ürün aldım mesela.
o güllere bakıyorum bakıyorum tırnağımı soksam yine çıkmaz o tozlar off bense o gül kısımlarını çok beğenmiştim
markası mondi değil canım, bellona. ama yatak konusunda nerden alsam bilemiyodum, enza home a mutlaka bakıcam canım. ortopedik istiyorum yatağı. yastıklarımı ortopedik aldım, hatta deneme yatışı yaptım bi kaç gün kaçamak kaçamak boynum ağrıyodu, ağrıyı geçirdi resmen.
ya bizim evde her odada farklı mobilya var, bunlar daha bi birbirini tamamlıyo gibi geliyo, daha düzenli geliyo gözüme ama bi çok kişiden hepsini aynı model alma diye duydum, bunu da dikkate alacağım
çok fazla yer gezmedim. küçük bi şehirdeyim. baktığım modellerin içinde en çok artısı olan bu takım oldu. ama benim de kafamda deli soru işaretleri tabii.. o yüzden mobilya almadan önce kesinlikle maskoya gidicem
Allahtan daha düğüne 9 ay var, iyi ki sizlerle paylaşmışım, teşekkür ederim tekrar
teşekkür ederim tatlım

Herkesin evi pembe ve çiçekli son 2 yıldır, bir de 3-5 marka var her semtte olan, insanlar ister istemez aynı yerlerden aynı mobilyaları alıyorlar ve her ev aynı.
Bir de renkler hep aynı olmuş. Ben ilk evlendiğimde salonum siyah beyazdı, yatak odam da siyah beyazdı, çalışma odamız da siyah beyazdı. Allahım nereye girsem hep aynı ton hep aynı renk, bir süre sonra insanın içi sıkılıyor. Şimdi her odam renk renk ve modern. Ben salon takımımı başka şehirdeki uyduruk bir mobilyacıdan aldım, aynı modeli başka kişide bulmam zor. (Bana sportif ve rahat geldi, gördüm beğendim aldım, öyle bir bende var çok şahane olayı değil yani)
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama mobilyacı siteleri var her yerde, oralarda dolaşabilir o 3-5 köşe başı mobilyacısı hariç markalarla tanışabilirsiniz, seçeneğiniz bol olur diye düşünüyorum.
Ve ayrıca gene zevk meselesi tabii ama artık büfeler, camlı dolaplar eskiden içinde bardak sergilemek için vardı şimdi hele de böylesi ağır setlerde çok avam duruyor, içine biblo koysan züccaciye dükkanı gibi, dantel sallandırsan o takımda kel başa şimşir tarak, bardak koysan ne alaka vs vs..

Tabii gene de zevk meselesi, sizin içinize sindiyse şimdiden mutluluklar dilerim, içinde huzurla oturacağınız bir yuvanız olur inşallah.

Yorumun için tesekkur ederim canim :)
O siyahin moda olduğu zamanki hatirliyorum. Herkes de siyah beyaz kirmizi odalar vardi :) ondan sonra da bu cicekliler girdi iste :) ben de farki şeyleri severim. Sikilir miyim bunda da düşünüyorum. Bi de insan zirt port mobilya degistiremiyo, bi kere olacak o yüzden karar vermek zor oluyor. Edirnedeyim. Bi istikbal, bellona, mondi, dogtas var. Aklim maskoda :)
Vitrinini almam zaten canim. Tekli gumuslugu alip TV ünitesinin bitişiğinde kullanirim eğer alirsam.
Güzel dileklerin için tesekkur ederim. Bol ayrintili foto özellikle koydum ki objektif yorum almak için. Not ediyorum hepsini bi yere. Siz de mutlulukla oturun evinizde :)

aaa hemşeri çıktık iyimi :)) canım english home konusunda sana katılıyorum nevresimlerinin önünden bakınca arkasını görüyorsun :)) yakın zamanda bi arkadasım ev kurdu mobilyalarını istikbal yada bellonadan aldı suan hangısıydı hatırlayamıyorum, ya zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama böyle çalışma masaları olur ya MDF den yani mobilya değildir o, tezgah gibidir, tüm mobilyalar öyle.. mobilya dediğin ağaçtır yani hiç öyle durmuyor maskoya gelmelisin :)

Tarzım olmasa da oldukça şeker duruyorlar kibar modeller çok abartı tarzda değiller beğendim yalnız bu şekilde bütün ev aynı olacak gibi bence bir süre sonra sıkar ben her oda da farklı bir renk tonunun modelin hakim olması taraftarıyım her odaya girdiğinde ayrı duygular yaşamalı insanBenim bütün evim modern tarz bu şekilde modası geçecek mi diye düşünmüyorum sabit renkler kullandım zamanla renklendirerek değiştirerek havasını da değiştirebilirim mesela bu şekilde öneririm sabit renkler olmalı detaylarla renk vermeli bir çok renge yatkın olmalı alınan takımHayırlısı olsun inşallah

Bence pembe tonları yerine başka renkler tercih edin.
Size tatlı gelse de erkeklerin içi sıkılabilir.
Bunun dışında tarz hoş ve zarif.

Aa hemşerim :) anladim canim. bilirsin o zamanki burada pek fazla secenegim yok. Bana masko yollari göründü :)
Evet bu tur yorumlar çok aliyorum. Ben bütünlük saglasin diye özellikle boyle tercih edicektim. Ama dediğiniz çok mantikli boylece sikilma derdi de olmaz. Mesela bunun yatakodasini alirim belki. Salonla yemekodasini başka model alirim. Oturma odasini zaten farklı istiyodum. Tesekkur ederim yorumun için :)

Bence pembe tonları yerine başka renkler tercih edin.
Size tatlı gelse de erkeklerin içi sıkılabilir.
Bunun dışında tarz hoş ve zarif.
Bunu nisanlimla beğendik canim. Acikcasi o begendigi icin başka erkeğin fikrini pek umursayamicam :) sorun benim aslında, ben sikilir miyim o var :) bunun için oturma odasini farklı renk düşünüyorum. Tesekkur ederim yorumun için :)

Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu banaBen salonu vizon ve lacivert yaptım perdeleri somon mesela çalışma odasını mavi ve mint yeşili yatak odasını gri ve pembe tonları inan bana o kadar duru iç açıcı oldular ki her biri farklı renkler tarzlar aynı modern Tarz yine de aynı olsun dersen renk değişikliği yap farklı renkler görsün gözün

Evinizi inanilmaz merak ettim ceyiz topiginizide cok begeniorum ne yalan soyliyim

Canim yatak odasi cok guzel bayildim
Ama salon takimini aynisini degil degisik.tarz almani oneririm. Onun modeli de guzel ama degisik olmasi daha guzel.

Koltuk renkleri ise pastel tek renk olmasi iyi olur. Cicekli bocekliler bir sure sonra sikiyor. Duz renk tercih edersen, yastik renklerini arada degistirip degisiklik yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…