kızlar bu takım nasıl?

Evinizi inanilmaz merak ettim:oops::KK51: ceyiz topiginizide cok begeniorum ne yalan soyliyim
Teşekkür ederim beğenmene sevindim canım daha güzelleri sizlerin olsun ben sade öz yaptım modern tarzda genellikle özelden gönderebilirim ama ilk hali var son halini çekmedim yine de ilk halini göndereyim sonrasında çok değişiklik yaptım onları da anlatırım:KK53:

Farklı odalara aynı mobilyadan almanı önermem. Farklı farklı olunca ev daha güzel iç açıcı oluyor. Ben daha spor modeller tercih ettim aslında o açıdan zevklerimiz pek uymuyo ama odaların aynı tür olmamasını tavsiye ederim her oda farklı alan gibi oluyor ve daha iç açıcı oluyor☺️ Şimdiden mutluluk ve huzurla oturun☺️☺️

Ablam aldi hepsini be o kadar guzellerki muhtesem bence tum yorunlari okumadim ama aldin mi almadin mi merak ettim harbiden ve evini vok merak ettim cunku bende mobilya bakiyorum ve cok zormus karatsixlik

Teşekkür ederim beğenmene sevindim canım daha güzelleri sizlerin olsun ben sade öz yaptım modern tarzda genellikle özelden gönderebilirim ama ilk hali var son halini çekmedim yine de ilk halini göndereyim sonrasında çok değişiklik yaptım onları da anlatırım:KK53:
kızz bende istiyorum evinin resmini bana da göndersene özelden:))
bende mobilya baktığım için bu takımı da görmüştüm bana çok ağır gelmişti bende diğer arkadaşlara katılıyorum her oda farklı mobilya olmalı ve de hayırlı olsun vefasız sedef:)

Yorumun için tesekkur ederim canim :)
O siyahin moda olduğu zamanki hatirliyorum. Herkes de siyah beyaz kirmizi odalar vardi :) ondan sonra da bu cicekliler girdi iste :) ben de farki şeyleri severim. Sikilir miyim bunda da düşünüyorum. Bi de insan zirt port mobilya degistiremiyo, bi kere olacak o yüzden karar vermek zor oluyor. Edirnedeyim. Bi istikbal, bellona, mondi, dogtas var. Aklim maskoda :)
Vitrinini almam zaten canim. Tekli gumuslugu alip TV ünitesinin bitişiğinde kullanirim eğer alirsam.
Güzel dileklerin için tesekkur ederim. Bol ayrintili foto özellikle koydum ki objektif yorum almak için. Not ediyorum hepsini bi yere. Siz de mutlulukla oturun evinizde :)
Canım Edirne deysen Esse mobilyaya da bakmanı öneririm çünkü kaliteli ve harika farklı mobilyalar var

Kuzuuumm
Bende country aşığıyımm
Ve senin seçtiğin takımlara bayıldım
Yorumları da okudum, herkes çok haklı aslında
Bi süre sonra belki sıkabilir ama bende tam bu tarz bi ev istiyorumm :KK36::KK36::KK36:

Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:KK68:Ben salonu vizon ve lacivert yaptım perdeleri somon mesela çalışma odasını mavi ve mint yeşili yatak odasını gri ve pembe tonları inan bana o kadar duru iç açıcı oldular ki her biri farklı renkler tarzlar aynı modern :KK19:Tarz yine de aynı olsun dersen renk değişikliği yap farklı renkler görsün gözün:KK16:
canım söylediğin renkler inanılmaz güzel. evini çok merak ettim. rica etsem tabii çok özel olmıcaksa fotoğraflarını görmek isterim. lacivertle somonu çok yakıştırırım. mavi ve mint yeşili oturma odamı düşünmüştüm ben de.. off off renkler harika =)
Canim yatak odasi cok guzel bayildim
Ama salon takimini aynisini degil degisik.tarz almani oneririm. Onun modeli de guzel ama degisik olmasi daha guzel.

Koltuk renkleri ise pastel tek renk olmasi iyi olur. Cicekli bocekliler bir sure sonra sikiyor. Duz renk tercih edersen, yastik renklerini arada degistirip degisiklik yapabilirsin.
safranımmm =) nişanlım da aynı fikirde acaba çiçekli kısımları düz purda mı olsaydı dedi =) çiçek aşıklısıyım =) ama bıkarım diye de korkmuyo değilim. sonuçta bi kere alınıyo. değiştiriliyo ilerde deniliyo ama ahh ahh hayat mücadelesi derken o biraz zor. annemin mobilyaları 20 yıllık, daha da bi 20 yıl gidecek gibi =)
Farklı odalara aynı mobilyadan almanı önermem. Farklı farklı olunca ev daha güzel iç açıcı oluyor. Ben daha spor modeller tercih ettim aslında o açıdan zevklerimiz pek uymuyo ama odaların aynı tür olmamasını tavsiye ederim her oda farklı alan gibi oluyor ve daha iç açıcı oluyor☺️ Şimdiden mutluluk ve huzurla oturun☺️☺️
evet bu konuda herkes hemfikir sanırım. teşekkür ederim. ben tam tersi bütünlük sağlar diye düşündüm ama dediğiniz gibi farklı odalar farklı tarzlar sıkılmamı engeller ve iç açıcı olur. her odada ayrı bir dünya. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim =)
Ablam aldi hepsini be o kadar guzellerki muhtesem bence tum yorunlari okumadim ama aldin mi almadin mi merak ettim harbiden ve evini vok merak ettim cunku bende mobilya bakiyorum ve cok zormus karatsixlik
2 gün önce kayınvalidemler alalım diye tutturdular, ama yorumlardan sonra kafam karıştı, aldırmadım. ablanın evinin fotoğraflarını çok özel olmayacaksa özel mesajla gönderebilir misin, evin içindeki duruşunu çok merak ettim. bir de ablan o güllerin içini nasıl temizliyor acaba? kesinlikle kararsızlık çok zor
kızz bende istiyorum evinin resmini bana da göndersene özelden:))
bende mobilya baktığım için bu takımı da görmüştüm bana çok ağır gelmişti bende diğer arkadaşlara katılıyorum her oda farklı mobilya olmalı ve de hayırlı olsun vefasız sedef:)
kuzummm inanmıyorum ya =) asıl sen nerelerdesin. ben bi senedir yoktum buralarda. ist daydım, kolejde çalışıyodum malum yoğunluktan uzak kaldım kk dan. şimdi yine aynı tas aynı hamam, kpssye tekrar çalışmaya başladım =)
Canım Edirne deysen Esse mobilyaya da bakmanı öneririm çünkü kaliteli ve harika farklı mobilyalar var
edirnedeyim tatlım. tamam esseye bakmamışız biz galiba. şimdi netten baktım gerçekten çok güzel modeller var. şimdi hatırladım. kipanın karşısındaydı galiba.
Kuzuuumm
Bende country aşığıyımm
Ve senin seçtiğin takımlara bayıldım
Yorumları da okudum, herkes çok haklı aslında
Bi süre sonra belki sıkabilir ama bende tam bu tarz bi ev istiyorumm :KK36::KK36::KK36:
kuzummm bizim zevklerimiz bir zaten, her zaman öyle oldu =) öyle ara bi dönemdeyiz ki, bi zamanlar siyahlar modaydı, bi zaman sonra çiçekliler çıktı, şimdi yine eskiye dönük eskinin daha modern spor hali beyaz+kahveler var. o kadar çok kararsızım ki anlatamam sana =)

canım söylediğin renkler inanılmaz güzel. evini çok merak ettim. rica etsem tabii çok özel olmıcaksa fotoğraflarını görmek isterim. lacivertle somonu çok yakıştırırım. mavi ve mint yeşili oturma odamı düşünmüştüm ben de.. off off renkler harika =)
Gönderirim tabi ki canım benim evim biraz sade kalır ama oldukça az ve öz döşendi :KK53:

Evlendıkten sonra pısman olursun gıbı helekı calısan bayansan.
O oymalar acayıp toz olur sınır bozucu.
Tam takım almak yerıne her odayı farklı yapmayı dusunmez mısın :)

Tatlım nereye yazacağımı bilemedim ondan buraya yazıyorum evet kipanın karşısında var orası daha büyük ayrıca çarşıda ciğerci aydının karşısında ki sokaktada var bir mağazası ben kendime oradan baktım çok hoşuma gitti modern modelleri

Evlendıkten sonra pısman olursun gıbı helekı calısan bayansan.
O oymalar acayıp toz olur sınır bozucu.
Tam takım almak yerıne her odayı farklı yapmayı dusunmez mısın :)
Farklı düşünüyorum artik canim :) o oymalar zaten almadan dert oldu basima :) başka mobilya bakicam, sağol yorumun için :)
Tatlım nereye yazacağımı bilemedim ondan buraya yazıyorum evet kipanın karşısında var orası daha büyük ayrıca çarşıda ciğerci aydının karşısında ki sokaktada var bir mağazası ben kendime oradan baktım çok hoşuma gitti modern modelleri
Aa evet ya ben orasini unutmustum, yarin carsiya cikip bakicam canim. Çok sağol canim, önceden önünden geçtikçe bakardim. Gerçekten güzel modeller var orada. İyi ki hatirlattin :)

kuzummm bizim zevklerimiz bir zaten, her zaman öyle oldu =) öyle ara bi dönemdeyiz ki, bi zamanlar siyahlar modaydı, bi zaman sonra çiçekliler çıktı, şimdi yine eskiye dönük eskinin daha modern spor hali beyaz+kahveler var. o kadar çok kararsızım ki anlatamam sana =)

Ayy kuzu beyaz kahvelerden hiç hoşlanmıyorum ya
Siyahıda asla tavsiye etmem ablamın vardı kıl düşse görünüyordu öyle söyleyeyim
Şu takıma bakmanı tavsiye ederim, ben buna bayıldım aşık oldum ilk gördüğümde :KK36:
Ama istikbal'in fiyatları epey uçuk ya :KK43:

http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yatak-odalari/romance-yatak-odasi-takimi
http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yemek-odalari/romance-yemek-odasi-takimi
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/romance-koltuk-takimi
http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/compact-tv-uniteleri/romance-compact-tv-unitesi

Farklı düşünüyorum artik canim :) o oymalar zaten almadan dert oldu basima :) başka mobilya bakicam, sağol yorumun için :)

Aa evet ya ben orasini unutmustum, yarin carsiya cikip bakicam canim. Çok sağol canim, önceden önünden geçtikçe bakardim. Gerçekten güzel modeller var orada. İyi ki hatirlattin :)
Ne demek tatlım inşallah gönlüne göre birşey bulursun

Ayy kuzu beyaz kahvelerden hiç hoşlanmıyorum ya
Siyahıda asla tavsiye etmem ablamın vardı kıl düşse görünüyordu öyle söyleyeyim
Şu takıma bakmanı tavsiye ederim, ben buna bayıldım aşık oldum ilk gördüğümde :KK36:
Ama istikbal'in fiyatları epey uçuk ya :KK43:

http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yatak-odalari/romance-yatak-odasi-takimi
http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yemek-odalari/romance-yemek-odasi-takimi
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/romance-koltuk-takimi
http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/compact-tv-uniteleri/romance-compact-tv-unitesi
tatlim bu takimin aynisini yakından gördüm.. Çok beğendim. Bence de çok güzel. Yatak çok hoşuma gitti cibinligi falan :) koltuklarin da rengini farklı düşünmüştüm sadece maviden sikilirim diye. Bu da aklimda 2. Alternatif kuzum. Zevklerimiz bitmiş gerçekten :)
Ne demek tatlım inşallah gönlüne göre birşey bulursun
Tatlim bugün gittim carsidakine :) Edirne de bulabilecegim en güzel takimlari buldum. Diğer yerlere gore daha iyiydi kesinlikle. Bir suru beyaz mobilya vardi. Çok ilgilendiler. Kiyik ve kipa karsisinda da magazalari varmis. Oradakilere de bakicaz. Çok sagol hatirlattigin için :)
Zevkler tartışılmaz ki ama buraya sunduysan içine sinmemiştir bence :)
Kesinlikle doğru tespit :) sağol canim

Belki eşyaları almışsınızdır bile ama ben de bi iki şey söylemek istedim. Biz eşya bakmaya ilk çıktığımızda Bellona'dan Venturo serisini çok beğendik, o gece sağa dön sola dön uyuyamadım acaba çiçekli olmasından sıkılır mıyım, koltukların hepsi krem mi olsa diye ama hiç yatak odası ile salon grubunun aynı takım olmasını dert etmemiştim. Bu tamamen insanın kendi zevkine kalmış. Sonra gittik takımı olduğu gibi aldık. 1,5 yıllık evliyim, evime her gelen "Ay evin aynı senin gibi" diyor :KK36:, benim baktıkça içim açılıyor, henüz sıkılmadım, hiç de sıkılırım gibi gelmiyor :21:. Eşyaları herkese birden beğendirmenin mümkünü yok, önemli olan markası, parası değil, içinize sinmesi, kullanışlı olması. İnşallah içinize en çok sinen eşyayı hemencecik bulur, kolayca öder, yuvanızda mutlu mesut yaşarsınız :KK54:

Belki eşyaları almışsınızdır bile ama ben de bi iki şey söylemek istedim. Biz eşya bakmaya ilk çıktığımızda Bellona'dan Venturo serisini çok beğendik, o gece sağa dön sola dön uyuyamadım acaba çiçekli olmasından sıkılır mıyım, koltukların hepsi krem mi olsa diye ama hiç yatak odası ile salon grubunun aynı takım olmasını dert etmemiştim. Bu tamamen insanın kendi zevkine kalmış. Sonra gittik takımı olduğu gibi aldık. 1,5 yıllık evliyim, evime her gelen "Ay evin aynı senin gibi" diyor :KK36:, benim baktıkça içim açılıyor, henüz sıkılmadım, hiç de sıkılırım gibi gelmiyor :21:. Eşyaları herkese birden beğendirmenin mümkünü yok, önemli olan markası, parası değil, içinize sinmesi, kullanışlı olması. İnşallah içinize en çok sinen eşyayı hemencecik bulur, kolayca öder, yuvanızda mutlu mesut yaşarsınız :KK54:

Çok fazla klasik bunlar canım ya çok göz yoruyor ben ısınamadım..
Daha düz modern kesimleri olan mobilyalara yönelirsen daha hoş duracaktır evinde...
Kızlar yorumlarınız için tesekkur ederim. İlk defa mobilya olayına girince fikirlerinizi gerçekten ihtiyacım oldu. İyi ki varsiniz. Biraz daha dusunmeye karar verdik. Maskoya gidicez bu haftasonu. Eğer şehir dışı nakliyatta bi sıkıntı olmazsa ordan almayı dusunuyoruz. Bu konuyu actigimda beni tek dusunduren güllerin temizliği olmuştu. Ama şimdi kafamda daha farklı mobilyalar var. İyi ki acele etmemisim diyorum. Ama olmadı edirnede hiç bisey bulamazsak bunu 2. Seçenek olarak tutuyorum. Tekrar tesekkur ederim kizceler :)

X