Merhaba arkadaslar bir arkadaşım var oda esinden ayrılmış söyle bir problemi var...Kendisinin evinde net olmadığı için burdan beraber yazıyoruz yardım rıca ediyor.Eşinden boşanan bir bayanım liseden normal erkek arkadaşım vardı çok samimi değildk merhaba merhabaydık.Okuldada bana ilgisi vardı lise bitti herkes hayatına yön verdi bende evendim oda evlendi benim evliliğim bir yıl sürdü boşandım o arkadaşımında evliliği 9 yıl sürmüş ve boşanmışlar çocukları yok anlaşmalı ayrılmışlar.Biz bu arkadaşımla yıllar sonra işe giderken karşılaştık ben servis bekliyordum oda aracıyla işe geçerken beni görmüş durdu selamlaştık yıllar sonra gel zaman git zaman geçerken selam vermeye başladı ve birbirimzin telefonunu aldık çok sık aramazdı bende aramazdım birgün yemek yiyelim konuşalım diye aradı tamam dedim gün belirlendi ogün ne aradı nede sordu bende aramadım sonra gene ben servis beklerken aracıyla yanımda durdu o yemek konusundan ne o bahsetti nede ben umursamadım sonra aradı tekrar hafta sonu görüşelim diye ogün ses çıkmadı aradım cevap vermedi sonra telefonuma bile dönmedi sonraki açıklaması hastası varmış arada aramaya devam etti buarada kendisi bir firmada yönetici ilgisini bana her fırsatta dile getiren biriydi ama benm nekadar düzgün bir bayan olduğumu hep söylerdi lisede bile beni okadar incelemişki sohbetimizde anlatırdı sen kimseye bakmazdın evinden okula gelip giderdin diye.Neyse arkadaşlar benim 2 bayan arkadaşım var çok samımı biri şuan hesabını kullandığım BULAMADIM diğeride başka bir bayan biz 3 bayan kararlaştırıp 1 geceliğine şehir dışına tatile gittik o akşam liseden arkadaş aradı tamamen tesadüf nasılsın diye şehir dışında olduğumu söyledim kendisi kapadık telefonu 2 saat sonra aradı bizim bulunduğumuz şehire gelmişti sürpriz yapmak istemiş o gece 3 bayan ve biz çok eglendik sohbet gırgır şamata asla da cıvık davranmadı arkadaşlarım çok beğendi oturup kalmasını bana karşı davranışlarını çünkü çok samimi davrandı o gece lise arkadaşım benimle liseden beri ilgisinin olduğunu sans vermemi istedi zaman verelim dedim evet demedim.Cünkü davranış olarak beğenyordum ama tip olarak beğenmiyordum.Kendisi bana ısrar etti o gece tabi aramızda cinsellik anlamında bişey olmadı ama sevgili gibi davranmaya başladık snra aradan 1 hafta geçti ara ara arıyordu çünkü bana işlerinin yogun olduğunu söylüyordu tekrar 3 bayan arkadaş şehir dışına çıkmaya karar verdik lise arkadaşmda gelicekti oteli ayarladığnı ikimize bir oda ayarladığını söyledi tepki verdim sert bir dille uyardım tamam dedi kavga etmiyelim nitekm o tatile diğer bayan arkadaşın işi çıktığı çin gidemedk o görüşmeden sonra liseden olan erkek arkadaşım yani sans verdiğim adam aradım tlf açmadı mesaj attım dönmedi arkadaşlarımın telefonlarınada cevap vermedi açıklama yapmadan gitti oysa o benden sans istemiş ve bayan arkadaşlarıma ben sizin grubu çok sevdim düzgü bayanlarsınız demişti artık bende aramayı kestim kime güvenicez anlamıyorum