• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı kızlar bu saç modelini düşünüyorum sizce nasıl

luna88

güller ve dudaklar
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
676
0
96
İstanbul
gerçi bi 3 4 sene var ama
çok çok beğendim ben kalın bukleli salık saç diye düşünüyordum ama vazgeçtim
2380.jpg

pek bi ozelliğini goremedm bu modelin ama cnm o zmana kadar daha cokkk fikrın deişr bencede kaydirigubbakcemile2

ben topuzu çok fazla sevmiyorum hani kalıp gibi yapıyorlar ya o yuzden doğal bi topuz ve taçla süslenmiş rahibe duvak çok hoş olur diye düşünüyorum yada salık saç (gerçi artık salık saçtan da emin değilim) bu model çok hoş ve sade gelmişti bana

hiçbişey yokki bunda kuaföre falan gitmene gerek yok evde kendinde yaparsın bunu...bencde fikrin değişecek...

bence hiç güzel bir model değil canım. benim 3 günde kararım değiştiğine göre senin 3 yılda rahat rahat değişir kaydirigubbakcemile3

güzelim daha çok erken fikrin değişir ama o gün geldiğindede şayet bu saçı yaptırma o gün çok özel birgün bence birazdaha gösterişli saç modelleri seç saç gelini güzel gösterir kapatmak yersiz bence bu benim fikrim buarada (kapalılar hariç :) polimik olmasın diye....

teşekkür ederim arkadaşlar gün bu kadar anlamlı ve güzel olunca insan 3 yıl öncesinden bile halini düşünüyor kaydettğim çok fazla resim var ama bu modeli görünce sırf aynısı olmak zorunda değil ama rahibe duvak ve hoş bir topuz hoş olabilir demiştim illa aynısı kopyalamıcaktım evet kızın saçı öylesine toplnmış gibi ama duvağı tacı çok hoş

sizlerin ışığı altında vazgeçtimlülülülülülü
anladım ki kimse beni beğenmicek böyle neysem bende baska modellere bakarımhihoyyyt

Son düzenleme:
1700 yıllarda güzel ama şimdi içn biraz eski kalmış cnm nette sade ve şık topuzlar bulabilrsn bayanssulusmile

bide açık saçta olmaz çnkü gelinliğin modelini kapatır en iyisi şık ve abrtısız bi topuz :lepi:

evet cnm bakıyorum ara ara çok hoş topuzlar var

salık saç olarak mila jojovich yaptırmış çok hoş değil ama herkes övgüyle bahsediyor
2514.jpg

Back