• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu pik mi oluyor? Ovülasyon bakar misiniz

asdasdws

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
134
33
13
28
kızlar ilk görsel iki gün öncenin, diğeri çift çizgi olan bugün, yani bugün pik mi olmuş oluyor? Ya da yumurta çatlamış mı oluyor ne oluyor bu anlayamadım? Niye testi dün de yapmadın derseniz dünü zaten değerlendirdik. Bugün bir daha mı değerlendirmemiz gerekiyor bakar mısınız?
(2 gün önceyi değerlendirmedik bu arada)

Eklentiler

• C89E73DC-CE64-4D15-8A05-78BD52B8A10D-22558-0000131DF2FD26A9.jpeg
    C89E73DC-CE64-4D15-8A05-78BD52B8A10D-22558-0000131DF2FD26A9.jpeg
    225,7 KB · Görüntüleme: 54
kızlar ilk görsel iki gün öncenin, diğeri çift çizgi olan bugün, yani bugün pik mi olmuş oluyor? Ya da yumurta çatlamış mı oluyor ne oluyor bu anlayamadım? Niye testi dün de yapmadın derseniz dünü zaten değerlendirdik. Bugün bir daha mı değerlendirmemiz gerekiyor bakar mısınız?
Evet canım pik değerlendir testi yapmaya devam et siliklesinceye kadar

Evet canım pik değerlendir testi yapmaya devam et siliklesinceye kadar
Peki bugün yumurtlama başlamış mı oluyor yoksa çatlama mı olmuş oluyor? Bunu şu yüzden soruyorum takvime göre iki gün sonra gösteriyor yumurtlama günü. Eğer bugünse yumurtlama günü, takvim yanılmış oluyor. O yüzden soruyorum kusura bakmayın eğer bilginiz varsa merak ediyorum çok da anlayamıyorum

Evet bu pik degerlendirin😊

Peki bugün yumurtlama başlamış mı oluyor yoksa çatlama mı olmuş oluyor? Bunu şu yüzden soruyorum takvime göre iki gün sonra gösteriyor yumurtlama günü. Eğer bugünse yumurtlama günü, takvim yanılmış oluyor. O yüzden soruyorum kusura bakmayın eğer bilginiz varsa merak ediyorum çok da anlayamıyorum
Hayır şuan yumurtlama dönemindesin yani değerlendir bitmiş olsaydı silik olurdu

Şuan yumurtlama dönemi desin sen takvime bakma bazen geç veya erken yumurtlama olabiliyor sen bugünden basla değerlendirmeye bence

Evet pik olmuş 🌸

Back