• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu pik mi oluyor? Ovülasyon bakar misiniz

asdasdws

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
202
58
13
28
kızlar ilk görsel iki gün öncenin, diğeri çift çizgi olan bugün, yani bugün pik mi olmuş oluyor? Ya da yumurta çatlamış mı oluyor ne oluyor bu anlayamadım? Niye testi dün de yapmadın derseniz dünü zaten değerlendirdik. Bugün bir daha mı değerlendirmemiz gerekiyor bakar mısınız?
(2 gün önceyi değerlendirmedik bu arada)

Eklentiler

• C89E73DC-CE64-4D15-8A05-78BD52B8A10D-22558-0000131DF2FD26A9.webp
    C89E73DC-CE64-4D15-8A05-78BD52B8A10D-22558-0000131DF2FD26A9.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 188
kızlar ilk görsel iki gün öncenin, diğeri çift çizgi olan bugün, yani bugün pik mi olmuş oluyor? Ya da yumurta çatlamış mı oluyor ne oluyor bu anlayamadım? Niye testi dün de yapmadın derseniz dünü zaten değerlendirdik. Bugün bir daha mı değerlendirmemiz gerekiyor bakar mısınız?
Evet canım pik değerlendir testi yapmaya devam et siliklesinceye kadar

Peki bugün yumurtlama başlamış mı oluyor yoksa çatlama mı olmuş oluyor? Bunu şu yüzden soruyorum takvime göre iki gün sonra gösteriyor yumurtlama günü. Eğer bugünse yumurtlama günü, takvim yanılmış oluyor. O yüzden soruyorum kusura bakmayın eğer bilginiz varsa merak ediyorum çok da anlayamıyorum

Evet bu pik degerlendirin😊

Peki bugün yumurtlama başlamış mı oluyor yoksa çatlama mı olmuş oluyor? Bunu şu yüzden soruyorum takvime göre iki gün sonra gösteriyor yumurtlama günü. Eğer bugünse yumurtlama günü, takvim yanılmış oluyor. O yüzden soruyorum kusura bakmayın eğer bilginiz varsa merak ediyorum çok da anlayamıyorum
Hayır şuan yumurtlama dönemindesin yani değerlendir bitmiş olsaydı silik olurdu

Şuan yumurtlama dönemi desin sen takvime bakma bazen geç veya erken yumurtlama olabiliyor sen bugünden basla değerlendirmeye bence

Evet pik olmuş 🌸

Bugün doktora gittim yumurtan çatlamış sıvısını görüyorum dedi bu ne demek yani tamam değerlendirin mi yoksa o sıvıyı görünce geç kalınmış mı demek bilen varsa destek olabilir mi

Canım telefondaki takvime sakın bakma onlar ortalama gün söylüyor ama herkesin çok farklı çıkıyor gördüğün üzre :)

Şuan yumurtlama dönemi desin sen takvime bakma bazen geç veya erken yumurtlama olabiliyor sen bugünden basla değerlendirmeye bence
Kızlar konu açmayı beceremedim burdan yazıyorum benim ovülasyon testlerinden ne anlıyorsunuz yazar mısınız bugün normalde telefon uygulamasında yumurtlama günü yazıyor test yaptım hafif silik çıktı çizgi dünkü testteki çizgiler daha koyu bi sizde bakabilir misiniz yımurtlama bitmiş mi acaba

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar konu açmayı beceremedim burdan yazıyorum benim ovülasyon testlerinden ne anlıyorsunuz yazar mısınız bugün normalde telefon uygulamasında yumurtlama günü yazıyor test yaptım hafif silik çıktı çizgi dünkü testteki çizgiler daha koyu bi sizde bakabilir misiniz yımurtlama bitmiş mi acaba
1 Mart daha yakın gibi canım ama sen yine de devam et teste bakalım nasıl oluyor ama değerlendirmeyi de unutma

1 Mart daha yakın gibi canım ama sen yine de devam et teste bakalım nasıl oluyor ama değerlendirmeyi de unutma
Teşekkür ederim bundanda anlamalıyız ki öyle uygulamalara bakmamak gerek hatta 1 mart öncesinde 26 şubatta yaptığım testte böyle koyuydu demek o sıralar tam yumurtlama zamanıydı şimdi çizgi silikleşmeye başladı yarında test yapıcam merak ettim ikinci çizgi nasıl olucak inşallah isteyen herkes tez zamanda bu güzel haberi alır🤲🥺

Teşekkür ederim bundanda anlamalıyız ki öyle uygulamalara bakmamak gerek hatta 1 mart öncesinde 26 şubatta yaptığım testte böyle koyuydu demek o sıralar tam yumurtlama zamanıydı şimdi çizgi silikleşmeye başladı yarında test yapıcam merak ettim ikinci çizgi nasıl olucak inşallah isteyen herkes tez zamanda bu güzel haberi alır🤲🥺
İnsallah canım benim ya aynen öyle uygulamalara bakma hiç degisiyor yani duzenliyse adetin her türlü yakalarsin zaten hepimize en yakın zamanda bebek nasip etsin

Kızlar bişey merak ediyorum ben değerlendirme yapmadığım günler test yaptım değerlendirme yaptığım zaman teste gerek yok zaten dedim değerlendirme yaptıktan bi gün sonra test yaptım iki çizgide eşit bir şekilde koyuydu ama nasılsa dün değerlendirdim diye bişey yapmadım çizgiler günden güne silikleşiyor tamamen ikinci çizgi kaybolana kadar şansım varmı yoksa sadece iki çizgi koyuyken mi yapılcak

Kızlar merhaba, benimde ovülasyon testlerime bakar mısınız? Saha öncede kullandım ama hiç böyle olmamıştı. Bi koyu çizgi bi silik asla anlam veremedim pco var normalde ama önceki kullandıklarımda böyle bir sorun yaşamadım. Hiç yumurtlamamışım değil mi?

Eklentiler

• IMG_5546.webp
    IMG_5546.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 22
Back
X