• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu perde modelının adı bılen varmı

Kravöze perde örme tüllerle daha güzel duruyor, daha yumuşak ve hoş duruyor bence. Örme dediğim de şöyle mesela, parlak değil mat dokuma gibi birşey, Salonumda ve oturma odamdaki perdeler bunlar çok memnunum yıkamadım henüz ama görüntüsü çok güzel. Bunun kalitesizini alırsanız sarkma yapıyormuş yanlız bilginiz olsun. :71: aşağıdaki google aramasında 3. ve 4. resimdekiler.
damask desenli perde - Google'da Ara

Malesef bu perdeden bizde var ve ben pek memnun değilim çünkü sürgülü kapıların üzerinde.sürgülü kapıyı çektiğimizde perde yanlarda biriktiği icin sürekli icinden gecmek zorunda kalıyoruz.ve gelen rüzgarla perde kapının menteşesine ucusarak yırtıldı:((sürgülü pencere icinde aynı şekilde olacaktır eğer kullanacağın mekan sürgülüyse hic tavsiye etmem!

perdefotogaleri_37_160_bg.jpg

ben kendı tulumu boyle yaptırmak ıstıyorum

yapan varmı bu sekılde evındekı tulu

ay cok guzell bayıldım bende evdekı perdemı bu aksam hemen boyle yapcam :)

canım ben yeni yaptırdım bu model siyah tülden çok güzel oldu herkez çok beğeniyor ........ben perdeciye tarif etmiştim adını bilmiyordum hala bilmiyorum :66: zaten son moda bu olduğu için örnek varmış ellerinde .......çok kullanışlı istediğin kadar indirip kaldırabiliyorsun ben çok memnunum :71:

bende bu perdeyı dusunuyorum perdecı bunun adına yanki dedı nekadar dogru bılmıyorum ama :18:

bu model zaten kenarlardan indirildiğinde düz tül oluyor bence perdeci düz tüle bu modeli rahatlıkla verebilir ama tülün desenide önemli

Kardeşimin eşi oturma odasına yaptırdı M modeli deniyormuş ondan duymuştum.Ama tabi her perdeci aynı deyimleri mi kullanır bilemiyorum canım.Yalnız seni bir konuda uyarmak istiyorum.Bu modeli yaptırırken aman dikkat!!Camın kenarında kalan duvar kısımları eşit değilse perdeyi cama göre ortalıyorlar o zaman da bir tarafı geniş bir tarafı dar duruyor,asimetrik yani.Bizim gelininki beni acayip rahatsız etmişti bu konuda uyar perdeciyi sonra geri dönüşü yok...

çok çok ucuz,gelinimiz 260 ya da 230 a yaptırdı.acaba tülün kalitesi ile mi alakalı bilemedim :44:

kızlar bu modelin adı sultan perde,benimde çok hoşuma gidiyor benim salon takımım modern modern mobilyada nasıl durur acaba. karar veremiyorum

KRUVAZE TÜL tercihe göre iki parça yada tek parça dikilebilir kenar bağlamaları özel mekanizmadır perde mandalı ile o şekli tutturamazsınız, isteğe göre uzanıp düz uzun tül olarakda kullanılabilir ...

Back
X