• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu perde modelının adı bılen varmı

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
39
Ankara
perdefotogaleri_37_160_bg.jpg

ben kendı tulumu boyle yaptırmak ıstıyorum

yapan varmı bu sekılde evındekı tulu

Son düzenleme:
adini bilmiyorum ama iki tane tul perdenin birini kornisin alt rayina birini ust rayina takip ortada caprazlamislar perde tutturacaklariylada tututurmuslar iki kenarindan degilmi:1rolleyes:

evet canım, bu modelin adı kruvaze perde.perde de son trend bu..

kızlar benım perdem duz yul yere kadar basıt duuruyo borclar avr perde yaptıramıyorum

acaba salonum perdeını bu sekılde yaptırabılırmıyım perdecıde

kızlar bunun balon seklı olan varya ona 45 ıstıyorlar yapına

benım ıstedıgım bu modele daha az ıstemezlermı sızceeeeeebilmiyorumkismile

perdecide gödüm de ben modeli anı bu şekilde içinde bir tane daha tül var bu açılınca ortada o tül görünüyo ve ayrıyeten saten güneşlik veya fon varya mekanizmalı sade tenk renk oluyo genelde o var bana çok kalabalık geldi acaba sadece bölede kullanılıyormu bu tül

perdecide gödüm de ben modeli anı bu şekilde içinde bir tane daha tül var bu açılınca ortada o tül görünüyo ve ayrıyeten saten güneşlik veya fon varya mekanizmalı sade tenk renk oluyo genelde o var bana çok kalabalık geldi acaba sadece bölede kullanılıyormu bu tül

yanı bu resımdekı gıbı ıstıyorum ben aynı sekılde

o akdar ugrastırıcı degıl arkasına sadece duz guneslık takcam ben

of ya yarın bır arastırma yapıyım barı

Eklentiler

• $perdefotogaleri_37_166_bg.webp
    $perdefotogaleri_37_166_bg.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 195
canım yaptırdınmı bende tülümü buşekil yaptırmak istiyorum ne kadara maloldu

cnm bır kac yere sordum

75 dedıler bana

ustunde bır mekanızma varmıs o 20 dıkımı boncukları fılan 75 ama kararsızım hala

acaba pahalımı dıye

cnm bır kac yere sordum

75 dedıler bana

ustunde bır mekanızma varmıs o 20 dıkımı boncukları fılan 75 ama kararsızım hala

acaba pahalımı dıye

bence ucuz cnm biz 125tl'ye aldık metresini ama onlara ait takmasıda askılarıda

komşum diktirdi bu perdeden çok hoş duruyor camda iki tarafında mekanızması var o şekilde toplanıyor.....Fiyatı 500 tl tülüne görede değişir tabiki

slm kızlar ben de sizden yardım isteyebilirmiyim acabaa....Benim salonum modern ama ben tülümü bu kruvaze dantel tülden yaptırmak istiyorum sizce nasıl olur?....Bu kruvaze modeller modern salonlara olurmu ....:.acilll yardım bekliyorum.....şimdiden teşekkürler....

kravüze model cok şık bende bundan yaptırıyorum sadece dikkat etmen gereken şey kruvaze için sececeğin tülüm yumuşak olmasına dikkat et daha güzel büzgü verilebiliyor sertlerde o kadar şık durmamıs ve de altına mutlaka stor guneslık yaptırmalısın storunda alt kısımlarını dilim verdirirsen cok ta süper durur :D:D

slm kızlar ben de sizden yardım isteyebilirmiyim acabaa....Benim salonum modern ama ben tülümü bu kruvaze dantel tülden yaptırmak istiyorum sizce nasıl olur?....Bu kruvaze modeller modern salonlara olurmu ....:.acilll yardım bekliyorum.....şimdiden teşekkürler....

duvardan duvara olan kruvaze perdeleri cok begenmıyorum fransız camlarda daha cok gösteriyo kendini

Back
X