• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bu parfumleri kullanan var mi

offffff konuya bak benim su kadar var senin ne kadar böyle ısmarlama parfüm alınmaz tek tek denersin tenine hanisi yakısırsa onu alırsın esmar kumral sarısın her tende koku farklı durur bende süper kokan sende farklı kokar.......

Deneme imkanim olsaydi emin ol sormazdim burda,fakat hangi magazaya gitsem ellerinde olmadigini soyluyorlar.

offffff konuya bak benim su kadar var senin ne kadar böyle ısmarlama parfüm alınmaz tek tek denersin tenine hanisi yakısırsa onu alırsın esmar kumral sarısın her tende koku farklı durur bende süper kokan sende farklı kokar.......

soruyu sana sormadımki neden afralar tafralar istediğim zaman istediğim kişiye istediğim soruyu konuyu danışabilir fikir alışverişi yapabilirim.beğenmiyorsan sayfada işin ne kapat çık yazma...her başlık herkese uygun olcak değil

soruyu sana sormadımki neden afralar tafralar istediğim zaman istediğim kişiye istediğim soruyu konuyu danışabilir fikir alışverişi yapabilirim.beğenmiyorsan sayfada işin ne kapat çık yazma...her başlık herkese uygun olcak değil

çok bilmişlik iyi değildir arkadaşım hele yanlış biliyosan bilgi verek yerine sadece komik duruma düşersin senin afra tafra dediğin de farklı bişeydir böyle olmaz bye

Back