Kızlar bu neyin ezikliği 😢

Ben galiba sakatlanırım diye ağırlık kullanmam bisiklet koşu bandı vs kullanacağım
Birde bizim buradaki spor salonuna gidip aletlere bakacağım öncesi güzel bir tecrübe olur diye düşünüyorum
Tayt giymeyeceğim sanırım tek tayt giymeyende ben olacağım normal spor kıyafeti düşünüyorum onu da dediğiniz gibi çeşit çeşit giymek en güzeli abes durmaz umarım tayt giymemek
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için

Bol eşofmanlar da giyebilirsiniz sıkıntı olmaz tabiki size kalmış ne giyeceğiniz ben şort etek bile giyiyorum arada.Çok rahat oluyorlar zaten rahatsız etmeye birisi cesaret edemez orada anca bakmakla yetiniyorlar .Sakatlanmaktan korkmayın ben ilk başladığımda hocam bir gün kardiyo diğer güm ağırlık antrenmanı yaptırmıştı vücut alışsın diye kardiyoda zaten koşu bandı, eliptik bisiklet, normal bisiklet kullandırıyorlar sadece.
Ağırlık antrenmanında da hep yanımda olmuşlardı diğerleri nasıl yaptıysa siz de yaparsınız merak etmeyin :)

Ya tamam her şey çok açıklayıcı oldu teşekkür ediyorum

Seni çok iyi anlıyorum o tedirginlik halini bende yaşadım , ben korka korka gittim sonra orada bi kız aleti yanlış kullandığımı görünce geldi gülüştük gösterdi falan , yürüyüş bandını kurcala kurcala çözdüm , hayatta benden fazla sosyal anksiyetesi olan yoktu bence bunun tek çaresi var rezil olmayı göze alıp olaya , çevreye dalmak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…