- 11 Ağustos 2024
- 158
- 88
- 39
Kızlar biz tesadüf eseri sosyal medyadan tanıştık. Sonra ortak arkadaşlarımız çıktı ama her neyse. Başka şehirde yaşıyordu. Uzak mesafe yani. Daha buluşmadan konuşurken kısa bir süre sonra böyle çok iltifat aşkımsı şeyler içeren instagramdan postlar attı bana. Bunun için erken olduğunu söyledim. Dikkat edicem dese de birkaç defa daha tekrarladı. Cinsellik vs gibi kötü niyet değildi tabii ama rahatsız oldum. Olgunca gelmedi. Sonra ilk telefon görüşmemizde iş ile ilgili konuşurken ne kadar kazanıyoruma geldi konu asgari dedim. Sonra biraz sohbet ilerledi benim cok borcum var ya dedi bir anda duymamazlıktan geldim bana ne ki yani dimi. Bir kere de iste bir tanıdığı varmış onun cebinde yokken o çocuğa para vermiş falan bundan bahsetti biraz yine sadece dinledim. Sonra zaten bir daha böyle seyler demedi. Sonra yaşadığım şehre geldi görüştük. Bana bir tane kolye almış bir kere saçmalamıstı, ben de biraz kızmış ve kırılmıştım. Ama ilk buluşmada belime cok temas etti ikinci buluşmada rahatsız olduğumu söyledim bir daha yapmadı. Özür diledi. Beni seyredip durdu neredeyse. İki kere buluştuk. İkinci buluşmada ayrılırken seni seviyorum dedi sonra bunun ergence olduğunu söyledim hoşlanıyorum o an öyle ifade etmişim falan dedi. Hanımcı biri gibiydi ve kötü niyetli değildi bence bir kadın olarak sezmedim hani o kötü niyeti. Tecrübesi cok yok heyecanlı gibi geldi. Ama kafamı karıştıran şeyler de oldu iste. Hobileri arkadaşları olan da bir çocuk yani asosyal değil. Fiziken de boylu poslu yani. İki defa konuşmayı kestim uzak mesafe zamanım boşa gitmesin diye ve geri döndüm anlayışla karşıladı kızsa da bana hissettirmedi. Benim için restorana rezervasyon yaptırmış mesela, ekmiştim maalesef. Eskisi gibi olmaya çalıştı. Zaten net bir şey olursa oraya taşınırım orada iş bularım falan da diyordu da iste. Bir de biraz hayalci geldi bana yani geçimin zor olduğundan vs konu açıyorum bana dededen falan ev kalacak iki kişi çalışırsa geçiniriz diyor bir de bi sınava girdi bu bir şeyler yaparım sonrasını da babamın tanıdıkları var araya sokarım falan dedi marifetmiş gibi. Nasıl bir tip bu ? Arkadaşlarıma soruyorum erkekler hep böyle çocuk sana karşı ilgili boylu poslu cok abartıyorsun diyorlar. Çabalayan ilgili biri bana karşı ama bilemedim iste. Zaten uzak eksik tanırım falan diye.
Son düzenleme: