• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu gebelik testindeki silik çizgi sonucu pozitif midir?

Onlyhopex

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
433
-181
18
Arkadaşım iki gün reglisi gecikince Comfort erken gebelik testi yapmış ve sonuç böyle silik çizgi gibi çıktı. Nedir bu peki?

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-25-21-50-56-844_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-12-25-21-50-56-844_com.miui.gallery.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 562
Hamile olmak istemiyor mu arkadaşınız

Öyle mi cidden yanılma olamaz mı erken gebelik testlerinde?
Olabilir tabii ki hatta erken gebelik testlerinde yanılma çok daha fazla ama bilmiyorum ya bunda Yok gibi en garantisi kan tahlili yarın ilk iş kan tahlili versin arkadaşınız direk net sonuç yani

Olabilir tabii ki hatta erken gebelik testlerinde yanılma çok daha fazla ama bilmiyorum ya bunda Yok gibi en garantisi kan tahlili yarın ilk iş kan tahlili versin arkadaşınız direk net sonuç yani
Kan tahlili veremez çünkü devlet kaydına geçiyor ve kendisi bekar. Tekrar test yapacakmış bakalım. 🤦🏻‍♀️

Özelde yapılanlar kayda geçmiyo yani Benim özelde yaptırdıklarım hiç e nabıza yansımadı şimdiye kadar. Ama bilemem tabi kaset test alsın 2-3 tane bari kaset test daha güvenilir erken gebelikten bide ilk idrarla yapacak. İlk değilse bile 5-6 saat tutması lazım idrarını

Back