kızlar bu benim sohbet topigim hadi iceri buyrunnnnn=)))

ayyy gitmiyo vallahi canım aynııyım 44 alamıyorum bir türlü :KK43:(

alırsın benım yazdıgım lısteye bak uygula ınan kı alırsın. ya da dıyetısyene gıt o yag oranına gore verır sana lıste

alırsın benım yazdıgım lısteye bak uygula ınan kı alırsın. ya da dıyetısyene gıt o yag oranına gore verır sana lıste

doktora filan gitmekten nefret ediyorum canım ya kuzenimin eşi diyetisyen onunla konuşmuştum bi kaç şey söyledi işte bebe bisküvisidir süttür filan ama işe yaramıyo ki metabolizmam 2 kat hızlıymış ondan olsa gerek

benım 3 kat hızlı cnm. bıskuvıyı falan bosver normal gıdalarla beslen ekstra olarak ye tabı ama ınan alırsın

ahh keşkeee inan artık aynaya küstüm ya :KK43: aşırı zayıfım yani ne giysem olmuyo yakışmıyo bir de herkes aaayyy kilo al bu ne böyle üflesem uçucaksın filan diyo iyice deliriyorum :KK43:(

doktora filan gitmekten nefret ediyorum canım ya kuzenimin eşi diyetisyen onunla konuşmuştum bi kaç şey söyledi işte bebe bisküvisidir süttür filan ama işe yaramıyo ki metabolizmam 2 kat hızlıymış ondan olsa gerek

benım 3 kat hızlı cnm. bıskuvıyı falan bosver normal gıdalarla beslen ekstra olarak ye tabı ama ınan alırsın

ahh keşkeee inan artık aynaya küstüm ya :KK43: aşırı zayıfım yani ne giysem olmuyo yakışmıyo bir de herkes aaayyy kilo al bu ne böyle üflesem uçucaksın filan diyo iyice deliriyorum :KK43:(

boswe sen onları alırısın sureklı ye gor bak

boswe sen onları alırısın sureklı ye gor bak

inşallah canım.. bu kış ne oldu bi bilsen :)) dersaneden eve dönüyordum dışarda bir yağmur bir fırtına elimde şemsiye kaldırımdan aşağya iniyorum adımımı attım yere basamıyorum :))) bi baktım havalanmışım Allahtan yanımda arkadaşım vardıda koluma sarıldı :)) kız gülme krizine girdi uçucaksın diyoduk kıza valla uçtu diye hala dalga geçerler :))

ay canm yaa:) olsun olsun bende cok ucmustum:)

estagfurullah kız o nasıl soz:KK1: olursun ya ben oldysam herkes olur suan da ıste 50 ya varım ya yokum en son 48dım

darısı bana :)) ya o değil ben kilo alınca 2 yerden alıyorum o kadar kalçalar ve göğüs :) yüzüm aynı duruyo napıcam bilmem artık bi karış suratım var çocuk gbi duruyorum üniversitede çocuk muamelesi görmem inşallah :))

X