Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
aman da canım arkdşaım beni merak da edermiş güzel arkdaşım anniş kzı ben de seni merak ettim netimde sorun vardı bu yuzden canım bnm giremedim evet haklısın aynene senin dediklerin benim içinde geçerliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dinelnince geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Şeniz
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
aman da canım arkdşaım beni merak da edermiş güzel arkdaşım anniş kzı ben de seni merak ettim netimde sorun vardı bu yuzden canım bnm giremedim evet haklısın aynene senin dediklerin benim içinde geçerliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dinelnince geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Şeniz
Ay canim aman iyi olda kac gundur seni goremeyince dedim Allah korusun cok sorunlumu geciyo gebeligi bulanti falan valla aklimda kaldiydi.Oh simcik rahatladim dinlen yat bol boll.Guzel guzelde bebisini buyut oh senden iyisi yok :smiley-cool: Ben iyiiyim sukur artik tam bir gebeyim karnim hergun bir gidim daha buyuyo suan zorluk yok ama korkularim basladiii :a015:
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
ay kıyamma canım nedne korkuların başladı hımmmmmmmmmm
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Dogum korkulari iyi bir anne olamama korkusu beceremicem korkusu varda var.Ama esim sagolsun beni sakinlestiriyo seninde buyudumu bebek baslarsin benim gibi paranoya yapmaya.Annelik iste insan hem cok mutlu oluyo hemde korkuyo :))
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
öyle Tabi Haklisin Ama Benim Daha Başka Korkularim Var Aslinda Gelecek Korkusu Nasil Olacak Ona Iyi Bir Gelecek Saglayabilecek Miyiz Korkusu Var Bird E Dedim Ya Başka Korkular Var Içimden Bri Ses Oglum Olacak Diyor Aslin Da Kzi Isitoyrum Ma önemli Degil Yeter Ki Saglikli Sihhatli Olsun Eli Ayagi Düzgün Olsun Bu Dünyaya Saglikla Gelsin De Cinsiyeti Farketmez Ama Işte Her Hamileinin Yaşayacagi şeyler Korkula Rbnce Zaten Hamile Kalmayi Göze Aldiysan Hayatim Iyi Bir Anne Olacaksindir Mutlaka Birtanem Hiç Düşünme
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Sagol canim ya vallahi sozlerin ilac gibi geldi.Alah bebeginede sanada saglikli bir omur versin canim.Şeniz
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Saol Güzel Arkdaşim Güzel Dualrin Için Amin Sanirim Benim Bebege Yeri Dar Geldi Kendine Yer Açiyor Kasikalrima Sürekli Vuruyor
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Kasik agrilarin normal annesi bebisin buyuyo yeri dar itecekte kakacakta
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
aman saglıklı olsund a itsin kaksın önemli degil hiç hemd ehiç canım varay şu an nasıl aglamak istioyr tabi bu da hamilelikten yani elbette ki yani tutamıyorm kendimi
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
ay bende cok agladim oyle aniden bosyere esim sasirip kaliyordu agla rahatlarsin bacim bosver.
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Agladim Zaten Kzi şimdi Iyyim Ama Karnimi Doyuruyorum Heheheheheh Garip Valla
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Ay hic deme bende gece gece misir patlattim onu yiyorum :))) Yanindada cayy oh iyi geldi valla hehehe
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
hay allah emi bak sen benimde canım dolma içi istedi kalktım hiç üşenmedim dolma içi yaptım yanınada yogurt ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
anam senin canin daha zor sey cekmis hos insanin cani istedimi zor uzak demiyo demi
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
varya biraz önce solugu tuvaletle aldım yedikelirmin hepsini çıkartım
agzım dada igrenç bir tat var anniş
agzım dada igrenç bir tat var anniş
- 3 Eylül 2007
- 869
- 3
- 641
- Konu Sahibi EU1
hay allah emi bak sen benimde canım dolma içi istedi kalktım hiç üşenmedim dolma içi yaptım yanınada yogurt ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kıslar napıyosunuz gece gece yaa :)) Valllahi 9 aya gelmeden şişceksiniz
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Kıslar napıyosunuz gece gece yaa :)) Valllahi 9 aya gelmeden şişceksiniz
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::roflol::roflol::roflol: EVET CANIM HAKLISIN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Canim Bence Bir Doktora Git Hemen
Bebişler Kolay Bulunmuyor Biliyosun
Doktorun En Güzel şeyi Sana Söyler
Allahim Inşallah Kollarin Aalmayi Nasip Eder Bebişini
Inşallah Sende Annelik Sevgisini Yaşarsin Sağlikli Sihhatli Inşallah Kucağina Alirsin Canim Dua Ediyorum Tamammi Canim
Tüm Polikistik Over Arkadaşlarada Duacitim
Inşallah Herkezin Bebişi Olur
Rabbim Benide Içinden Ayirmaz Inşallah
Bebişler Kolay Bulunmuyor Biliyosun
Doktorun En Güzel şeyi Sana Söyler
Allahim Inşallah Kollarin Aalmayi Nasip Eder Bebişini
Inşallah Sende Annelik Sevgisini Yaşarsin Sağlikli Sihhatli Inşallah Kucağina Alirsin Canim Dua Ediyorum Tamammi Canim
Tüm Polikistik Over Arkadaşlarada Duacitim
Inşallah Herkezin Bebişi Olur
Rabbim Benide Içinden Ayirmaz Inşallah
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Amin Canim Bnm Amin Dr Umu Aradim Sordum Ve Dediki Betul Eger Bulantin Yoksa Kork Dedi Rahatladim şükürle Rolsun Norml Dedi Yani