Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Dün olacaktım normalde ama düzensiz olduğu için net şu gündür diyemiyorum. Tamamen regl ağrıları gibi şeyler, erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Yumurta gununu biliyorsan onun üstünden 14 gun gecmesi gerekiyor ordan sayabilirsin

Erken gebelikte çıkar ama guvenilir olması gerekiyor
Sanırım akışına bırakacağım ya, çünkü dört aydır çok taktım kafama, ovulasyon testleri pikler akıntılar derken zihnim yoruldu valla, şu beş gün içinde adet olmazsam normal test yaparım diye düşünüyorum

Tam benim kafa bende cok yoruldum belirti aramaktan 7 aydir bu ay akışına bıraktım 13 kasim regli gunum gelmez ise öyle test yapcam hakkında hayırlısı olsun guzel haberlerini alırız inşallah

Tam benim kafa bende cok yoruldum belirti aramaktan 7 aydir bu ay akışına bıraktım 13 kasim regli gunum gelmez ise öyle test yapcam hakkında hayırlısı olsun guzel haberlerini alırız inşallah
Ayy evet gerçekten yoruldum, 4 ay kısa gibi geliyor ama durmadan akıntı kontrol et, ovulasyon yap, cinsel ilişkiden haz almak yerine o anda bile aklımda tutar mı çatladı mi düşüncesi vardı, akışına bıraktım, şuan iki gün gecikiyor adetim bakalım ne çıkacak hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için

Amin inşallah
Amin inşallah haber et muhakkak senin yakin benim daha 7.8gun var

Bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım 2 yıllık evliyiz hiç korunmadık. Çatlatma iğnesi denedim olmadı. Hiç bir problemimiz yok inşallah aşılama tutar. Aşılama ile tek seferde hamile kalan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…