Yerleşme kanaması kahverengi yada pembe renkte iki bir damla sekilde olur canim anlattığın yerleşme kanamasına benziyor
Bel sırt kasik ağrısı gebelik belirtisiYerleşme kanaması ağrısız olur diye biliyordum ben belim ve sırtım ağrıyor şuan
Agrilar hafif kramp şeklinde olur yerleşme kanamasında şiddetli agri olmaz canimYerleşme kanaması ağrısız olur diye biliyordum ben belim ve sırtım ağrıyor şuan
Bildiğin belim tutulmuş gibi şuan daha öncesinde böyle bi ağrım yoktu canım eğer yerleşmeyse testte hemen çıkmaz demi kaç gün sonra çıkar acabaAgrilar hafif kramp şeklinde olur yerleşme kanamasında şiddetli agri olmaz canim
Çıkmaz canim en az bir hafta sonraBildiğin belim tutulmuş gibi şuan daha öncesinde böyle bi ağrım yoktu canım eğer yerleşmeyse testte hemen çıkmaz demi kaç gün sonra çıkar acaba
Anladım canım sağolÇıkmaz canim en az bir hafta sonra
Benim ilk hamileligimde tuttuğundan doguma kadar dehşet bir şekilde belim ağrıdı dogdu da kurtuldum bel ağrısından gunde 3.4 tane agri kesici icmeme rağmen agri geçmezdi pilates topu üstünde geçti günler simdi 21 aylik kizim ikinci düşünüyoruzBildiğin belim tutulmuş gibi şuan daha öncesinde böyle bi ağrım yoktu canım eğer yerleşmeyse testte hemen çıkmaz demi kaç gün sonra çıkar acaba
MaşallahBenim ilk hamileligimde tuttuğundan doguma kadar dehşet bir şekilde belim ağrıdı dogdu da kurtuldum bel ağrısından gunde 3.4 tane agri kesici icmeme rağmen agri geçmezdi pilates topu üstünde geçti günler simdi 21 aylik kizim ikinci düşünüyoruz
Bu ikinci gebelik miMaşallahbenim bel ağrısıyla öğrendim ilk hamileliğimi zaten ama hafifledi şuan bir daha da bişey gelmedi bakalım belki de geç yumurtladım
3 sağ çocuğum var ilk evlilikten 2 evlilikten bir düşük bir erken doğum var 6 buçuk aylık melek oldu kızım bu nasip ederse Allah 6 hamilelik olcakBu ikinci gebelik mi
Üzülme annesi melekler seni bekliyor inşallah rabbim nasip eder kavuşursun yavruna3 sağ çocuğum var ilk evlilikten 2 evlilikten bir düşük bir erken doğum var 6 buçuk aylık melek oldu kızım bu nasip ederse Allah 6 hamilelik olcak
Temennim o canım rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bi durumÜzülme annesi melekler seni bekliyor inşallah rabbim nasip eder kavuşursun yavruna
Temennim o canım rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bi durum
Sabah yaptığım teste baktım az önce ince kıl gibi bişey gördüm kuruma çizgisi o şekilde olur mu hiç bana hiç öyle denk gelmedi kuruma çizgisi genelde diğer çizgi gibi kalın gibi oluyordu. Daha önce bu testte de kuruma görmedim ayyy sabırsızlanıyorım çokDünya da en zor imtihan evlat sabredilir isyan edilmez ise mükâfati çok büyük sabretmekte cok zor rabbim kimseye yasatmasin ödülün inşallah geliyordur
Regli kaç gun geçtiSat 4 Ekim, 3 Kasım pik çıktı, az önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı ama aşırı kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum, regl ağrısı tarzında. Gebe mıyım bilemedim kızlar
İlk 5 dk içinde çıkması gerekiyor 5dk geçtikten sonraki çizgiler kesinlikle dikkate alınmamasi gerekiyor 2.3gun daha bekle testi tekrarla lütfen sabret ve kadar kafaya takma stres yapma inşallah vardirSabah yaptığım teste baktım az önce ince kıl gibi bişey gördüm kuruma çizgisi o şekilde olur mu hiç bana hiç öyle denk gelmedi kuruma çizgisi genelde diğer çizgi gibi kalın gibi oluyordu. Daha önce bu testte de kuruma görmedim ayyy sabırsızlanıyorım çok
Dün olacaktım normalde ama düzensiz olduğu için net şu gündür diyemiyorum. Tamamen regl ağrıları gibi şeyler, erken gebelik testi yapsam çıkar mıRegli kaç gun geçti
Erken gebelikte çıkar ama guvenilir olması gerekiyorDün olacaktım normalde ama düzensiz olduğu için net şu gündür diyemiyorum. Tamamen regl ağrıları gibi şeyler, erken gebelik testi yapsam çıkar mı