Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Agrilar hafif kramp şeklinde olur yerleşme kanamasında şiddetli agri olmaz canim
Bildiğin belim tutulmuş gibi şuan daha öncesinde böyle bi ağrım yoktu canım eğer yerleşmeyse testte hemen çıkmaz demi kaç gün sonra çıkar acaba

Bildiğin belim tutulmuş gibi şuan daha öncesinde böyle bi ağrım yoktu canım eğer yerleşmeyse testte hemen çıkmaz demi kaç gün sonra çıkar acaba
Benim ilk hamileligimde tuttuğundan doguma kadar dehşet bir şekilde belim ağrıdı dogdu da kurtuldum bel ağrısından gunde 3.4 tane agri kesici icmeme rağmen agri geçmezdi pilates topu üstünde geçti günler simdi 21 aylik kizim ikinci düşünüyoruz

Maşallah benim bel ağrısıyla öğrendim ilk hamileliğimi zaten ama hafifledi şuan bir daha da bişey gelmedi bakalım belki de geç yumurtladım

Dünya da en zor imtihan evlat sabredilir isyan edilmez ise mükâfati çok büyük sabretmekte cok zor rabbim kimseye yasatmasin ödülün inşallah geliyordur

Dünya da en zor imtihan evlat sabredilir isyan edilmez ise mükâfati çok büyük sabretmekte cok zor rabbim kimseye yasatmasin ödülün inşallah geliyordur
Sabah yaptığım teste baktım az önce ince kıl gibi bişey gördüm kuruma çizgisi o şekilde olur mu hiç bana hiç öyle denk gelmedi kuruma çizgisi genelde diğer çizgi gibi kalın gibi oluyordu. Daha önce bu testte de kuruma görmedim ayyy sabırsızlanıyorım çok

Eklentiler

• IMG_0136.png
    327,5 KB · Görüntüleme: 5
Sat 4 Ekim, 3 Kasım pik çıktı, az önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı ama aşırı kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum, regl ağrısı tarzında. Gebe mıyım bilemedim kızlar

İlk 5 dk içinde çıkması gerekiyor 5dk geçtikten sonraki çizgiler kesinlikle dikkate alınmamasi gerekiyor 2.3gun daha bekle testi tekrarla lütfen sabret ve kadar kafaya takma stres yapma inşallah vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…