Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Merhaba kızlar reglime 1 hafta var ovulasyonla takip ettim düzenli ilşki oldu bugün dayanamadım test yaptım çok erken ama 🥹 sizce var mı bir şey birde önerdiğiniz test markası var mı kızlar

Eklentiler

• IMG_1527.jpeg
    IMG_1527.jpeg
    246,9 KB · Görüntüleme: 45
Canım kuruma çizgisi gibi bende 8 gün kala yapmıştım geçen ay benimkiside böyle silik çıktı 20 dakka sonra ama 3 gün gecikmeyle regli oldum bekle biraz istersen 2 gün kala yapman daha iyi olur

QUOTE="incim1, post: 78607439, member: 1183172"]
Kızlar selammm 🌸🤍Sat 9 kasım Bat 10 aralık gebelik testi yapmaya ne zaman başlayayım sizde durumlar nasıl beraber test yapalım birde ben internetten test sipariş edeceğim öneriniz var mı yalancı sonuç çıkarmayanındannn 😃
[/QUOTE]
Merhaba canım benim de bat 11 aralik yakiniz pazartesi günü test yapmayı planlıyorum ben Clearbule test yapicam o test güvenilir belirtti olarak regl olamacakmisim gibi ağrılar var birde koku hassasiyetim var o yüzden test yapicam sende belirtiler neler

Yapılan testleri gorsellerini paylaşalım beraber sevinip beraber dua edelim birbirimizin yaninda olalim kızlar

Kızlar selammm 🌸🤍Sat 9 kasım Bat 10 aralık gebelik testi yapmaya ne zaman başlayayım sizde durumlar nasıl beraber test yapalım birde ben internetten test sipariş edeceğim öneriniz var mı yalancı sonuç çıkarmayanındannn 😃
Canim ne yaptin test yaptin mi ben pazartesi günü test yapmayı planlıyordum kafam karıştı yapsam mi diye

Kızlar regliye 6 gün var erken gebelik testi yaptim bu şekil

Eklentiler

• IMG_20241205_160815.jpg
    IMG_20241205_160815.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 29
X