Kızlar bu akıntı neden olur?

Benim reglim 6 gün gecikti ve 6. Günü regl oldum .. tabi bu süreçte de gebelik belirtisi gibi hissettim belirtilerimde çünkü testlerin ikisi de bende pozitif biri negatif çıkarmıştı. Kesinlikle guvenme bencede. Onca streside çekme mukus mu bu yumurtlama mi ya da gebelik mi dusunemden gidip kan ver derim. İnsani regl geçince daha çok stresi artiyomus aslada o testleri artık almam

Tuhaf gelen de regl belirtisi yok gebelik belirtisi de yok. . Aynen çarşamba kan vericem artik 1 tane oglum var 5 yaşında anneannesi gelecek gidip vercem hemen dediğiniz gibi gün gectikce stres artıyor.. oğlumu o zmn 5 liraya aldığım kaset testte öğrenmiştim 3 gün gecikince. bu hassaslar insanı boş yere umutlandirio

Öyle kesinlikle. Ben çok pişmanım şuan 6.gune kadar bekledigime o testlere güvenerek geç kan vereyim dedim. Gerek yokmuş ama neyse ki regl oldum olmasam bu kez kadın doğuma mı gitsem noldu diye düşünmeye baslayacaktim

Önümüzdeki aya insallah gerçek haberi alırsınız çarşamba da bisey çıkmazsa ben kadın doğumdan randevu alacağım mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…