I incilay37 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 468 98 13 32 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #41 ukteeem .!.: Valla evde saçma sapan bi marka vardı labociuq galiba anında çıktı ben 4 yıldır bekledğim için inanamıyorum yarın erken gebelik testi alıp deniycem Genişletmek için tıkla... Laboquick iyi bir markadır bu arada. Eğer anında çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek
ukteeem .!.: Valla evde saçma sapan bi marka vardı labociuq galiba anında çıktı ben 4 yıldır bekledğim için inanamıyorum yarın erken gebelik testi alıp deniycem Genişletmek için tıkla... Laboquick iyi bir markadır bu arada. Eğer anında çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek
F fndaaa Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 553 171 18 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #42 incilay37 .!.: Laboquick iyi bir markadır bu arada. Eğer anında çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek Genişletmek için tıkla... incilay37 .!.: Bu pozitif hayırlı olsun inşallah kan verdiniz mi? Bir de markası ne Genişletmek için tıkla... Prodoctor markayla yaptım 18 19 ovulasyon günümdü sizce yanıltır mı silik çıktı
incilay37 .!.: Laboquick iyi bir markadır bu arada. Eğer anında çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek Genişletmek için tıkla... incilay37 .!.: Bu pozitif hayırlı olsun inşallah kan verdiniz mi? Bir de markası ne Genişletmek için tıkla... Prodoctor markayla yaptım 18 19 ovulasyon günümdü sizce yanıltır mı silik çıktı
I incilay37 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 468 98 13 32 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #43 fndaaa .!.: Prodoctor markayla yaptım 18 19 ovulasyon günümdü sizce yanıltır mı silik çıktı Genişletmek için tıkla... O markaya iyi diyorlar bence kan verin
fndaaa .!.: Prodoctor markayla yaptım 18 19 ovulasyon günümdü sizce yanıltır mı silik çıktı Genişletmek için tıkla... O markaya iyi diyorlar bence kan verin
F fndaaa Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 553 171 18 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #44 incilay37 .!.: O markaya iyi diyorlar bence kan verin Genişletmek için tıkla... kafa karıştırıcı yorumlar var kan verip çıkmayanlar ama inşallah çıkar
incilay37 .!.: O markaya iyi diyorlar bence kan verin Genişletmek için tıkla... kafa karıştırıcı yorumlar var kan verip çıkmayanlar ama inşallah çıkar
I ipek prenses Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 288 40 13 24 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #45 ukteeem .!.: Bende 1 şubatta adet oldum 19 şubat pik 20 şubat çatlama oldu benimde aynı şekilde beyaz şefaf akıntım var acaba hamile olabilirmiyiz yada adet öncesi akıntı da olabiliyormuş belkide odur ne zaman test yapıcaksın kafa kafaya gidiyoruz Genişletmek için tıkla... Benim 3 gündür pik acaba öyle de oluyor mu ilk defa bu ay denedim ovulasyon Eklentiler IMG_0009.webp 16,2 KB · Görüntüleme: 39
ukteeem .!.: Bende 1 şubatta adet oldum 19 şubat pik 20 şubat çatlama oldu benimde aynı şekilde beyaz şefaf akıntım var acaba hamile olabilirmiyiz yada adet öncesi akıntı da olabiliyormuş belkide odur ne zaman test yapıcaksın kafa kafaya gidiyoruz Genişletmek için tıkla... Benim 3 gündür pik acaba öyle de oluyor mu ilk defa bu ay denedim ovulasyon
ukteeem Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 367 60 28 23 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #46 ipek prenses .!.: Benim 3 gündür pik acaba öyle de oluyor mu ilk defa bu ay denedim ovulasyon Genişletmek için tıkla... Havuç yiyin yumurtanız çatlasın adetin kaçıncı günü
ipek prenses .!.: Benim 3 gündür pik acaba öyle de oluyor mu ilk defa bu ay denedim ovulasyon Genişletmek için tıkla... Havuç yiyin yumurtanız çatlasın adetin kaçıncı günü
ukteeem Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 367 60 28 23 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #47 fndaaa .!.: Prodoctor markayla yaptım 18 19 ovulasyon günümdü sizce yanıltır mı silik çıktı Genişletmek için tıkla... Prodoctor güvenilir marka ben prodoctor aldım mesela sabah onla test yapıcam bakalım inşallah olumlu olur testini at bi bakalım nasıl çıkmış
fndaaa .!.: Prodoctor markayla yaptım 18 19 ovulasyon günümdü sizce yanıltır mı silik çıktı Genişletmek için tıkla... Prodoctor güvenilir marka ben prodoctor aldım mesela sabah onla test yapıcam bakalım inşallah olumlu olur testini at bi bakalım nasıl çıkmış
F fndaaa Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 553 171 18 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #48 ukteeem .!.: Prodoctor güvenilir marka ben prodoctor aldım mesela sabah onla test yapıcam bakalım inşallah olumlu olur testini at bi bakalım nasıl çıkmış Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel haber alırız aynı anda yaptım ikiside silik çıktı canlı daha belirgin Eklentiler IMG_6526.webp 83,7 KB · Görüntüleme: 36 IMG_6525.webp 85,4 KB · Görüntüleme: 37
ukteeem .!.: Prodoctor güvenilir marka ben prodoctor aldım mesela sabah onla test yapıcam bakalım inşallah olumlu olur testini at bi bakalım nasıl çıkmış Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel haber alırız aynı anda yaptım ikiside silik çıktı canlı daha belirgin
ukteeem Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 367 60 28 23 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #49 fndaaa .!.: İnşallah güzel haber alırız aynı anda yaptım ikiside silik çıktı canlı daha belirgin Genişletmek için tıkla... Kurumuş hali daha belirgin demi şimdi
fndaaa .!.: İnşallah güzel haber alırız aynı anda yaptım ikiside silik çıktı canlı daha belirgin Genişletmek için tıkla... Kurumuş hali daha belirgin demi şimdi
F fndaaa Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 553 171 18 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #50 ukteeem .!.: Kurumuş hali daha belirgin demi şimdi Genişletmek için tıkla... Evet
F fndaaa Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 553 171 18 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #51 ukteeem .!.: Kurumuş hali daha belirgin demi şimdi Genişletmek için tıkla... Kuruma yok diyorlar Prodoctor da
ukteeem .!.: Kurumuş hali daha belirgin demi şimdi Genişletmek için tıkla... Kuruma yok diyorlar Prodoctor da
ukteeem Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 367 60 28 23 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #52 fndaaa .!.: Kuruma yok diyorlar Prodoctor da Genişletmek için tıkla... Çok çok hafif silik var yarın tekrarla istersen
fndaaa .!.: Kuruma yok diyorlar Prodoctor da Genişletmek için tıkla... Çok çok hafif silik var yarın tekrarla istersen
I ipek prenses Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 288 40 13 24 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #53 ukteeem .!.: Havuç yiyin yumurtanız çatlasın adetin kaçıncı günü Genişletmek için tıkla... Havuç yedim inşAllah yarın çatlama olur 3 gün değerlendirdim Rabbim nasip etsin
ukteeem .!.: Havuç yiyin yumurtanız çatlasın adetin kaçıncı günü Genişletmek için tıkla... Havuç yedim inşAllah yarın çatlama olur 3 gün değerlendirdim Rabbim nasip etsin
F fndaaa Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 553 171 18 5 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #54 ukteeem .!.: Çok çok hafif silik var yarın tekrarla istersen Genişletmek için tıkla... Yarın mı yoksa diğer gün mü 2 günde bir 2 katına çıkıyor ya daha net olur
ukteeem .!.: Çok çok hafif silik var yarın tekrarla istersen Genişletmek için tıkla... Yarın mı yoksa diğer gün mü 2 günde bir 2 katına çıkıyor ya daha net olur