• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bitcoin oynayan erkek ?

Böyle bir erkekle gelecek düşünür müsünüz ?

• Evet

OY: 5 11,1%
  • Hayır

OY: 37 82,2%
  • Kararsızım biraz daha zaman tanı

OY: 3 6,7%

• Ankete Katılan
    45

svln03

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2024
283
144
18
Kızlar bitcoin oynayan bunun üzerine planlar yapan sabit masa başı işte çalışmaktan sıkılan ama çalışan çalışmayı da sizi düşünerek kaybetmemek için ve tamam bu da mantığıma yattı çalışırım diye kabul eden erkekle evlilik düşünme konusunda endişe yaşar mıydınız ? İleride patlar mı bu isteği tekrar ? Çabalı sevgili saygılı biri ama finansal açıdan endişelerim var kızlar

Son düzenleme:
Kızlar bitcoin oynayan bunun üzerine planlar yapan sabit işte çalışmaktan sıkılan erkekle gelecek konusunda endişe yaşar mıydınız ?
Tabiki seni de zor duruma koyar cnm o tür alışkanlıkları olan insanlardan uzak dur geleceğe dönük düşün duygularinla hareket etme duzelmezler insan 7sinde neyse 70 de de o olur derler sakin aşk sevda deme evlilikte onlar kalmıyor inan

Tabiki seni de zor duruma koyar cnm o tür alışkanlıkları olan insanlardan uzak dur geleceğe dönük düşün duygularinla hareket etme duzelmezler insan 7sinde neyse 70 de de o olur derler sakin aşk sevda deme evlilikte onlar kalmıyor inan
Seni kaybetmek istemiyorum. Sabit iş benlik değil ama çalışırım birikim yaparım mantığıma yattı sonradan dedi. Böyle demesine de güvenemiyorum dediğiniz gibi insanlar değişmez dimi ileride patlayabilir ? 😔

Bitcoin oyun değil yalnız, sadece buna plan yapmak yanlış tabi ki. Çalışıyor mu şu an tam anlayamadım
Çalışıyor evet şu an ama sabit iş benlik değil diyordu ben de beni kaybeder gibi konuşunca seni kaybetmek istemiyorum birikim yapmak açısından mantığıma da yattığı için sabit çalışırım falan dedi ama içime sinmiyor bir şeyler bir yerde patlak vermesinden korkuyorum. Verir mi ki

Sabit iş benlik değil adamda çalışmaya g.t yoktur afedersin... öyle adamdan da bir cacık olmaz.
Ben de bunu diyorum içimden inanın. Şu an çalışıyor ama ileride işletme ya da ticaret yapma hayalleri var da kolay mı sanki onlar. Beni kaybedeceğini anlayınca da seni kaybetmek istemiyorum belli olmayan iştense senin yanımda olmanı istiyorum çalışırım dedi sonradan da benim içime sinmiyor hala ileride ya yine patlak verirse diyorum. Çabalı biri bana karşı ama sorun olur mu bu durum ileride yine der mi acaba ?

Bitcoin güzel bir yatırım aracı tıpkı altın euro kadar getirisi oluyor. Ancak bence bir erkeğin elinden her iş geliyor mu önemli olan o yarın bir gün birsey oldu işsiz kaldı yada parası kalmadı çıkıp herhangi bir mesleği yapar mi yapmak ister mi önemli olan o bence öyle erkekler geçim sıkıntısı çekmez eğer konu bu ise

Bitcoin güzel bir yatırım aracı tıpkı altın euro kadar getirisi oluyor. Ancak bence bir erkeğin elinden her iş geliyor mu önemli olan o yarın bir gün birsey oldu işsiz kaldı yada parası kalmadı çıkıp herhangi bir mesleği yapar mi yapmak ister mi önemli olan o bence öyle erkekler geçim sıkıntısı çekmez eğer konu bu ise
Bu açıdan da tartıp düşüneyim çok haklısınız

Ben de bunu diyorum içimden inanın. Şu an çalışıyor ama ileride işletme ya da ticaret yapma hayalleri var da kolay mı sanki onlar. Beni kaybedeceğini anlayınca da seni kaybetmek istemiyorum belli olmayan iştense senin yanımda olmanı istiyorum çalışırım dedi sonradan da benim içime sinmiyor hala ileride ya yine patlak verirse diyorum. Çabalı biri bana karşı ama sorun olur mu bu durum ileride yine der mi acaba ?
Ben hayalperest ve işi pek sevmeyen bir adam izlenimi aldım...ticaret yapmak istiyorsa hem tecrübe hem sağlam birikim gerekli. Çocukta ikiside yok, bitcoinden para kazanma hevesinde. Bitcoin kumar gibi bişey, ya kaybederse nasıl olacak.
Ben kesinlikle uzak dur derim, evlilik için tercih edeceğim bir erkek profili değil. Özellikle şu devirde ekstra ekstra dikkatli erkek seçmek gerek. Burdaki güncel konular ya kumar oynayan ya da karısının parasına çöken erkeklerle alakalı.

Ben hayalperest ve işi pek sevmeyen bir adam izlenimi aldım...ticaret yapmak istiyorsa hem tecrübe hem sağlam birikim gerekli. Çocukta ikiside yok, bitcoinden para kazanma hevesinde. Bitcoin kumar gibi bişey, ya kaybederse nasıl olacak.
Ben kesinlikle uzak dur derim, evlilik için tercih edeceğim bir erkek profili değil. Özellikle şu devirde ekstra ekstra dikkatli erkek seçmek gerek. Burdaki güncel konular ya kumar oynayan ya da karısının parasına çöken erkeklerle alakalı.
Çok açıklayıcı oldu söyledikleriniz farkındalıgım arttı. Ben mi acaba çok düşünüyorum kabul etti beni seviyor çabalıyor diyordum ama kendi kişiliği hayalperest ve iş sevmezse güvenilmez ki. Buradaki başlıkları da unutmamalıyım. Haklısınız. Teşekkür ederim 🤍

Bıtcoın riskli ama altcoın olabilir çalıştığı bir işi de varsa . Sadece bunu iş olarak görmek normal gelmedi .

Bıtcoın riskli ama altcoın olabilir çalıştığı bir işi de varsa . Sadece bunu iş olarak görmek normal gelmedi .
Çalıştığı bi işi var ama mutlu değil. Aynı zamanda buraya da biraz yatırım yaptım. İleride ticaret ya da işletme işi yapmak istiyorum. Sabit iş istemiyorum demişti. Ben o zaman olmam dediğim için de seni kaybetmek istemiyorum tamam dedi. Çabalı biri bana karşı ama hâlâ güvenemiyorum bu konuda maalesef

Evlenmeyi düşünen insan sabit iş yapmalı. Evlilik aklında "projeleri" olan hayalperest tipler için değil. Zengin olma hayalleriyle parasını oraya buraya yatırırsa kirayı, faturayı, çocuğun bezini mamasını neyle ödeyecek

Evlenmeyi düşünen insan sabit iş yapmalı. Evlilik aklında "projeleri" olan hayalperest tipler için değil. Zengin olma hayalleriyle parasını oraya buraya yatırırsa kirayı, faturayı, çocuğun bezini mamasını neyle ödeyecek
Bu konuşmayı ona yapacağım 👏🏻 birikim yapmak için sabit bir işe girmeye çalışıyor zaten de hep sabit işte duramam işletme falan açarım kafasında. Yıllar sonra da yaş alacağız maceraya mı atılacağız bir de dimi

Back