Kızlar, biri var :)

Bu konuda ben de bekarlarla gorusme konusunda tereddutluydum. Ama karsima bekar biri cikti. Baska sebeplerden oturu istemedm ama o beni cok istemisti. Daha sonrasinda evlenmis ayrilmis biriyle gorustum beni anlar diye. O beni oburunden daha fazla yipratti. Cok sacma sapan hareketlerde bulunup kafamda bir suru soru isareti birakti. Biraz karakterle de alakasi var sanirm evlenip ayrilinca da anlamayabiliyorlar. Bi de bosanma sebeplerm bekar erkeklern de anlayabilecegi turden. Cinsel yonden sıkıntıları oldugunu soyledigmde herkes anliyor beni. O acidan bekarlarla gorusmeyi kabul ediyorum. Zaten ne evlenmis bi kadin gibiyim ne evlenmemis bir kiz gibi. Tam ortada bir yerlerde :)

Evlenmiş bir kadın evlenmemiş bir kız. Çok irrite edici kelimeler kullanıyorsunuz. Kadınlığın senin bekaretinle ilgisi yok. Sen evlenmeden önce de kadındın hala kadınsın.

Ellerim buz kesti heyecandan. Bu zamana kadar hiç böyle tipini tam beğendiğim ve tam beğenildiğim biriyle görüşmemiştim. İlk olacak inşallah. Genelde İsmail YK gibiyim beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez :)

İş yemeğinde tanışmıştık. Grupça 3-5 bayandık, onlar bir sürü adam. Patronların içinde sadece bana sormuştu sizin göreviniz nedir diye. Sonra toplantı sonunda serbest bölümde kendi geldi yanıma beni ekleyin işleri paslaşalım filan demişti. Ekledim. Gerçekten de işleri paslaşıyorduk o arada beni tanımaya yönelik sorular soruyordu. Sonra her gün yazan çocuk birden ilgiyi alakayı kesti. Tipik tavlama tekniği. Bana pek gelmiyo öyle şeyler ben de soğumuştum. O arada başka biriyle evlilik görüşmem oldu ama o da çok çok saçma şekilde sonuçlandı şartları bana istemediğim kadar uyduğu halde.

Aradan aylar geçti. Şimdi yeniden benimle ilgilenmeye başladı iş arkadaşım. Evlilik şakaları filan yapmaya başladı. Salı boş musun dedi. Bana pek uygun olduğunu düşünmediğim için oyaladım. İşim var dedim. Sonra tekrar ee salı boş musun dedi. Tuttuğunu koparan biri sanırım :) Sıkışınca o gün haberleşiriz dedim tamam dedi.

Galiba buluşacağız ve ben çok panikledim beğendiğim biri olduğu için :)

Gel gelelim ki, karakter açısından pek uyacağımızı düşünmüyorum. İş ortamında baya çeneli. Etrafındakiler kendini beğenmiş olduğunu da söylüyorlarmış. Beğenilmeyecek gibi de değil havası filan :)

Karakterini geçtim o uysa maddiyatı uymayacak gibi hissediyorum. Ben bu yaşıma kadar ailemle çok sıkıntılar çektim. İş hayatını da gördüm ev hayatını da. Yaşıtlarımdan hep çok daha fazla sorumluluk oldu omuzlarımda. Şimdi maddi açıdan rahata kavuştuk çok şükür. O yüzden evlendiğimde bu seviyede olmak istiyorum sıfırdan başlayacak kadar güç görmüyorum kendimde. Bir evi olsa en azından takılarla filan araba da alınır biter. Ama o bence kirada oturabilir. Bunlar tahmin tabi ki. Çok yakından tanımıyorum.

Maddiyatçı filan olduğumu da düşünmeyin diye şu ek bilgileri açıklıyorum. Daha yeni karşıma 10 dairesi olan biri çıktı, onu istemedim. Korktum o kadar zenginlikten. Sadece bana denk olan birini istiyorum evi olmasını istememin sebebi bu.

Yalnız şimdi bana uygun değildir diye düşündüğümden acaba görüşmesem mi diye düşünmeye başladım. Ama ondan hoşlanıyorum da. Bana yapacak bir şey bırakmaması, beni ikna etmesi uğraşması filan da çok hoşuma gitti. Çünkü genelde karşıma böyle çekingen beceriksiz adamlar çıktığı için öyle erkeklere pek katlanamıyorum bu çocuk bu yönlerde iyi.

Sizce görüşüp bi tanıma fırsatı vermeli miyim? Yoksa vaz mı geçsem? Ne yapayım ben :)

Bu arada evlenip ayrıldığımı da bilmiyor. Yaşıtız onunla. Bekar. Ancak biraz tanır güvenirsem açıklayacağım. İş yerim de muhafazakar. Oradan duyulur da bir sıkıntı olursa diye de korkuyorum niyeyse. Kötü bir şey yapmıyorum evlilik görüşmesi gibi bir şey olacak ama, niyeyse panikledim. Yardım edin lütfen :)

Bilmiyorum tek böyle düşünen benmiyim ancak, şu kk daki kendi kendine gelin güvey olma durumları çok tuhafıma gidiyor(sizinki öyle mi bilmiyorum çünkü extra bilgi vermemişsiniz) yani daha 1 kere bile başbaşa görüşmediğiniz bir adam, sırf sizi salı günü dışarı davet etti diye oturacağınız eve kadar hesaplamak biraz komik kaçmıyor mu?

Adam şuan bu yazdıklarınızı okusa şoka girerek kaçar..Erkeklerin devamlı birilerine yazması afedersiniz iş atması onlar için dünyanın en normal şeyi..yatağa atmak istedikleri kadınlara da yazıyorlar..evlenme şakası da çok klasiktir bu yazma olayında nabzı ölçmek için..gerçi çok demode ama demek ki hala yapan krolar varmış..Üstelik adamın asla sizden çok hoşlandını falan düşünmüyorum çünkü çok hoşlanan adam bırakın aylarca geri çekilmeyi,3 gün duramaz..erkekler çok düzdür.av ve avcı ilişkisi..istiyorsa çabalar,yeterince istemiyorsa ve umursamıyorsa da boşta kaldıkça böyle ona buna yazar.

Buarada yazdıklarımı umarım yanlış anlamazsınız,kardeşim böyle birşey yaşamış olsaydı inanın aynı cümleleri kurardım çünkü sizi sinir etmek bana ne kazandırır ki burda? Ben sadece tecrübelerimden ve oldukça güçlü olan hislerimden yola çıkarak fikrimi belirttim..

Bilmiyorum tek böyle düşünen benmiyim ancak, şu kk daki kendi kendine gelin güvey olma durumları çok tuhafıma gidiyor(sizinki öyle mi bilmiyorum çünkü extra bilgi vermemişsiniz) yani daha 1 kere bile başbaşa görüşmediğiniz bir adam, sırf sizi salı günü dışarı davet etti diye oturacağınız eve kadar hesaplamak biraz komik kaçmıyor mu?

Adam şuan bu yazdıklarınızı okusa şoka girerek kaçar..Erkeklerin devamlı birilerine yazması afedersiniz iş atması onlar için dünyanın en normal şeyi..yatağa atmak istedikleri kadınlara da yazıyorlar..evlenme şakası da çok klasiktir bu yazma olayında nabzı ölçmek için..gerçi çok demode ama demek ki hala yapan krolar varmış..Üstelik adamın asla sizden çok hoşlandını falan düşünmüyorum çünkü çok hoşlanan adam bırakın aylarca geri çekilmeyi,3 gün duramaz..erkekler çok düzdür.av ve avcı ilişkisi..istiyorsa çabalar,yeterince istemiyorsa ve umursamıyorsa da boşta kaldıkça böyle ona buna yazar.

Buarada yazdıklarımı umarım yanlış anlamazsınız,kardeşim böyle birşey yaşamış olsaydı inanın aynı cümleleri kurardım çünkü sizi sinir etmek bana ne kazandırır ki burda? Ben sadece tecrübelerimden ve oldukça güçlü olan hislerimden yola çıkarak fikrimi belirttim..

Kendini geri çekmeyi tavlama tekniği olarak düşünmüş. Bu bence biraz türk kızı tavlama tekniği zaten. Erkekler böyle şeyler düşünmez istiyosa uğraşır. Sıkıldıysa bırakır.

Konu sahibi, evlilik görüşmesi demişsin ama öyle bir görüşme istyorsan biraz görücü usulüne kaç. Aylarca sesi çıkmayan adamla böyle hayallere hiç girme..

Kendini geri çekmeyi tavlama tekniği olarak düşünmüş. Bu bence biraz türk kızı tavlama tekniği zaten. Erkekler böyle şeyler düşünmez istiyosa uğraşır. Sıkıldıysa bırakır.

Konu sahibi, evlilik görüşmesi demişsin ama öyle bir görüşme istyorsan biraz görücü usulüne kaç. Aylarca sesi çıkmayan adamla böyle hayallere hiç girme..

Erkekler çok düzdür öyle teknik meknik uğraşmaz bir kadından yeteri kadar hoşlanıyorsa zaten canını dişine takarcasına uğraşır.Ya da çıkarı için yaklaşır ,istediğini elde edemezse veya aynen dediğiniz gibi sıkıldıysa,sevmiyorsa da bırakır.

Ben burda birsürü konu okudum hatta 2 tanesini bugün okudum.Adamlar artık sevmiyorum diye ayrılmış,kadınlar niye ayrıldı sizce diye konu açmış :))) (buarada bu kısımların konu sahibiyle ilgisi yok yanlış anlaşılmasın)

Aaahhhh ahhhh, ben ne zaman bu heyecanı tadacağım, buralarda cıvıldayacağım... Şu çektiğim ahları duy Ya Rab...
Allah her şeyi hakkiyla gorur, isitir, bilir canim.. Sen duanda samimiyet ve tevekkul icinde kal, olmasi da olmamasi da emin ol hayirdir senin icin.. Dilerim cok mutlu olursun..

Back