Kızlar, biri var :)

İlk başlardaki tavırla sonraları olan tavır gerçekten birbirinin aynı değil. Temkinli davranıp iyi tanımakta yarar var. Hayırlısı olsun!

Mesleki ve maddi açıdan denk olmayı istemeniz hakkınız ama illa ki ev sahibi olmasını beklemek doğru değil bence

Bence bir sans vermelisin sonradan keske dememek icin..aklinda 10 milyon soruyla korkutma kendini,denemekten zarar cikmaz. .

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. biraz eksik anlatmışım sanırım. başta ilgilenip sonra bi hafta kadar ilgiyi kesmişti. sonra hep ilgili davrandı. uzun süre iyi bir 'arkadaş' gibi ilgilendi ama sonra ben soğuk durdum ve başka biriyle bir evlilik görüşmesi yaptım o henüz bir şey de teklif etmiş olmadığı için. ben uzaklaştırdım onu yani. görüştüğüm kişiyle de olmadı. sonra bu çocuk tekrar yakınlaşmaya başladı ben de hoşlandığım biri olduğu için yeniden yaklaşmasına müsade ettim.

dediğiniz gibi bi tanımaya karar verdim. kapılmamak için de kendime telkin vericem umarım yanlış duygulara kapılmam bakalım :)

boşandığımı da ancak bir teklifte bulunduğunda söyleyebilirim. iş yerimden olmasa bile dışarda tanışsak bile saklardım bir müddet çünkü ne gözle bakacağını bilemem. kötü bir şey olduğundan değil sadece kendimi korumak için niyetini anlayana kadar söylemeyeceğim. malum burası türkiye ve boşanmışlığı duyunca erkekler pisleşebiliyor.

Siz daha ilk kez görüşmeden düğündeki takılarla ev araba almayı mı planladınız ben mi yanlış anladım

Siz daha ilk kez görüşmeden düğündeki takılarla ev araba almayı mı planladınız ben mi yanlış anladım

yanlış anladınız :)

karşıma evlilik niyetiyle çıkanları bütün şartlarıyla başta değerlendirip ona göre görüşüp görüşmeme kararı alıyorum. denklik varsa tanımaya çalışıyorum. bu da olur da teklif ederse napacağım diye düşündüm danışmak istedim. öyle özetlediğiniz gibi değil yani.

sadece maddi konularda da değil, manevi konularda da hep ilerisini düşünerek şu anı değerlendirmeye çalışıyorum. benim yaşadıklarımdan korkularımdan kaynaklı bu.

yoksa bana uygun olmayan birine aşık olmam hiç de zor değil, duygularına çabuk teslim olan bi insanım o yüzden mantığımı ağır bastırmaya çalışıyorum hepsi bu.

Ben sanada hak verdim boşanmışsın dikkatli olman gerek

Anladım. Teklif etme gibi bir durumu var mı ki ne yapacağınızı düşünüyorsunuz, öyle bir sinyal mi aldınız?

Yani tamamen benden kaynaklanıyor sanırım anlamamış olmam. İlk kez buluşacağım birinin teklif etme ihtimalini bile hiç düşünmedim bugüne kadar, kusura bakmayın anlamaya çalışıyorum sadece. Daha hiç buluşmadan kirada oturmayı sorun etmez cümlelerini okuyunca hö oldum

Siz biriyle ancak aklınızda evlilik ihtimali varsa görüşmeye başlayacaksınız sanırım değil m?

teklif edecek kişileri genelde anlıyorum. baştan beri bana sürekli zarf atıyor, ben açmıyordum sadece. yine de arkadaşça gidiyorum. heyecanımı bastırmaya çalışıyorum :)

bana genelde hep ilk buluşmada evlilik niyetini belli ediyorlar. çünkü başka türlü görüşmek istemeyeceğimi tanıyanlar biliyor. aslında normal erkek arkadaşlarım da var. çağırıp bi çay içelim deseler hiç aklımdan başka bir şey geçmez çünkü onlar flörtöz tavırlar sergilemez. ama bunun bana bakışları farklı. davranışları da. yani ne niyetle bana yanaştığını az çok farkındayım :)

Canim evlenip ayrilmis olmayi sorun edecek biri mi? Simdiden bilemezsin gerci ama acikladigindaki davranisi rencide etmesi seni (olumsuz olursa), demek istedigim bu..

Canim evlenip ayrilmis olmayi sorun edecek biri mi? Simdiden bilemezsin gerci ama acikladigindaki davranisi rencide etmesi seni (olumsuz olursa), demek istedigim bu..

hiç bilmiyorum canım. geçmiş yıllardaki fotolarına filan bakıyorum da açık görüşlü yetişmiş gibi duruyor. ama hiç de belli olmaz :)

sanırım bu yüzden tanımam gerekecek.

kırılmaktan korkuyorum aslında bu yüzden de ince eleyip sık dokuyorum ama bakalım ne olacak. dua edin bana olur mu :)

Anladım. Hayırlısı olsun o zaman. Umarım istediğiniz gibi olur her şey :)

InsaAllah cektigin skntilari mutlulukla unutursun canim..

hayırlı olsun ben bıle heycan yaptım bence goruss kestırıp atma

Aaahhhh ahhhh, ben ne zaman bu heyecanı tadacağım, buralarda cıvıldayacağım... Şu çektiğim ahları duy Ya Rab...

canım benimmm daha iki üç gün öncesine kadar ben de aynı şeyi söylüyordum :) inşallah hakkında hayrlı ve mutlu bi evlilik nasip olur :)

hayırlı olsun ben bıle heycan yaptım bence goruss kestırıp atma

teşekkür ederim :))) görüşcez inşallah :)

canım benimmm daha iki üç gün öncesine kadar ben de aynı şeyi söylüyordum :) inşallah hakkında hayrlı ve mutlu bi evlilik nasip olur :)

teşekkür ederim :))) görüşcez inşallah :)
Aman abla evlilik olmasın bir ilişki olsun heyecan olsun, daha evliliğe yaşım küçücükkkk :) İnşallah dualarını duyar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…