İşine karışmak gibi olmasın akıl vermek olarak da algılama ama, bence onun cinsel problemlerini gündeme getirme. Karşı tarafa itici görünebilir bu. Belli konular sorun oldu evliliği yürütemedik aynı evde falan diye ima et ama açık açkk söyleme bence. Yine de sen bilirsin..
Sen daha iyi bilirsin nasıl uygun görüyorsan öyle yap:) haddimi aşmak istemedim yanlış anlama:)Diger problemlerim cok daha iticiydi. Biz gorunur sebepte 2 bilezigimi ona vermedim diye bosandik. Ama bu cumlenin altinda ne olaylar var. Boyle bi konudan bahsetmektense 2 ayi bana zehir eden diger konuyu anlatmak daha iyi oluyor. Oburunu anlamiyorlar. Borclarini kanitla 5 bilezign hepsni vereym dedgm adam borcu olmadgi yalan soyledigi icn bidaha beni almaya gelmemisti ailemn yanindan. Smdi altina araba cekmis guya fakirlikten òlen insan.
Maddi konularda fazla hassasim ve cok daha fazla midem bulaniyor bu tarz seylerden. O nedenle karsi taraf beni anlamayablr dye dusundugumden...
Sen daha iyi bilirsin nasıl uygun görüyorsan öyle yap:) haddimi aşmak istemedim yanlış anlama:)
Anladimm cnm sanirim iliski hic olmamis ben bunu senin icin dedim soyle bisey var kendi istese ailesi istemeyebilio karakterli olcak ki kendi kararlarini verebilcekki ailesi yok dedigi zaman dik durabilsin karsi gelmek ayri dik durmak ayri bisey. Bu acidan uzerler seni dedimBu konuda ben de bekarlarla gorusme konusunda tereddutluydum. Ama karsima bekar biri cikti. Baska sebeplerden oturu istemedm ama o beni cok istemisti. Daha sonrasinda evlenmis ayrilmis biriyle gorustum beni anlar diye. O beni oburunden daha fazla yipratti. Cok sacma sapan hareketlerde bulunup kafamda bir suru soru isareti birakti. Biraz karakterle de alakasi var sanirm evlenip ayrilinca da anlamayabiliyorlar. Bi de bosanma sebeplerm bekar erkeklern de anlayabilecegi turden. Cinsel yonden sıkıntıları oldugunu soyledigmde herkes anliyor beni. O acidan bekarlarla gorusmeyi kabul ediyorum. Zaten ne evlenmis bi kadin gibiyim ne evlenmemis bir kiz gibi. Tam ortada bir yerlerde :)
Genelde İsmail YK gibiyim beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez :)
bu kısım aynı ben ahha bende bu cümleyi kuruyorumbence görüş herkes bi şansı hak eder canım en azından görüştüm olmadı dersin
Evlenıp ayrılmıs olmanız onun bekar olması bence basta öğrenınce bıtırır .
Nesını anlamadın ilişki baslamadan daha önce bır evlılık gecırdıgını soyledıgı anda adam soguk bakabılır .Bir de cümle kurabilseniz kimbilir neler anlatıcaksınız.
Nesını anlamadın ilişki baslamadan daha önce bır evlılık gecırdıgını soyledıgı anda adam soguk bakabılır .
Ev vs bir kenarda dursun, size ilgi gösterip sonra ilgisini çeken ve aylar sonra tekrar buluşmak isteyen bir adam var karşınızda.
Demek ki anca sıra geldi size, bunun karşılığında sizde ona aynı tavrı gösterseydiniz.
Kendini beğenmiş erkek hiç çekilmez zaten.
Belki tek olumsuz yorum yapan ben olmuşumdur ama herkesin fikri farklı tabi.
Ve ek olarak sizin korkunuz evi olmaması değil evi geçindirememesi olmalı.
Yani ev kira bile olsa o adam o evi geçindiriyorsa huzurda varsa geri kalan pekte önemli değildir.
Ha ha haBu cümleyi doğru kurmuşsunuz ama 2. kelimeden sonra virgül koysanız tam olacakmış. Neyse, nerdeyse başarmışsınız.
Bir de cümle kurabilseniz kimbilir neler anlatıcaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?