Kızlar, biri var :)

Diger problemlerim cok daha iticiydi. Biz gorunur sebepte 2 bilezigimi ona vermedim diye bosandik. Ama bu cumlenin altinda ne olaylar var. Boyle bi konudan bahsetmektense 2 ayi bana zehir eden diger konuyu anlatmak daha iyi oluyor. Oburunu anlamiyorlar. Borclarini kanitla 5 bilezign hepsni vereym dedgm adam borcu olmadgi yalan soyledigi icn bidaha beni almaya gelmemisti ailemn yanindan. Smdi altina araba cekmis guya fakirlikten òlen insan.

Maddi konularda fazla hassasim ve cok daha fazla midem bulaniyor bu tarz seylerden. O nedenle karsi taraf beni anlamayablr dye dusundugumden...

Sen daha iyi bilirsin nasıl uygun görüyorsan öyle yap:) haddimi aşmak istemedim yanlış anlama:)

A
Anladimm cnm sanirim iliski hic olmamis ben bunu senin icin dedim soyle bisey var kendi istese ailesi istemeyebilio karakterli olcak ki kendi kararlarini verebilcekki ailesi yok dedigi zaman dik durabilsin karsi gelmek ayri dik durmak ayri bisey. Bu acidan uzerler seni dedim

Saft abla bence de bi görüş hem hoşlanmışsın da aklında kalmasın en azından ,zaten diğer ihtimalleri de görüşmeden bilemezsin değil mi ???
Evlenip ayrıldığını da söyle sebebi de anlaşamadık sorumsuzdu dersin eğer görüşmeye devam edip samimi olursanız zamanla acıklarsın sebeplerini
Başarılar... Gelişmeleri bekleriz :)

bu kısım aynı ben ahha bende bu cümleyi kuruyorum bence görüş herkes bi şansı hak eder canım en azından görüştüm olmadı dersin [/QUOTE]

Iki gonul bir olunca diye baslamak geldi icimden
Canim bak hoslanmissin eger bence bi tanima sansi ver rabbim bi sekilde herseyi yoluna koyar
bi de unutmadan ilk bulusmada senden tanima firsati istediginde ona ilk olarak evlenip ayrildigini soyledemissin muhafazakar sirket yarin bi zevzek cikR soyler sonra sende guzelim iliskinden olursun .adina cok heuecanlandim boyle yeni iliskileri duyunca esimle bizim eski gunlerimiz gelir aklima

Evlenıp ayrılmıs olmanız onun bekar olması bence basta öğrenınce bıtırır .

Sende her şeyi istiyorun ev maddiyat adamıda istiyorsun , garanti hayat yok ki bakarsın hepsi olsa kaynana seni istemeyecek yeni nesil herşeyi dört dörtlük istiyor sonra evde kaldım hikayeleri bence en önemlisi arkadaş olabilmek kafa yapınız uyması , adamın vicdanlı olması yalnız çok konuşan adamdan ben haz almam yalanı çok olur her söylediğine inanma çok param birikim var diyecektir hepsi palavra genelde böylelerini anneleri sömürür haberin olsun

Ev vs bir kenarda dursun, size ilgi gösterip sonra ilgisini çeken ve aylar sonra tekrar buluşmak isteyen bir adam var karşınızda.
Demek ki anca sıra geldi size, bunun karşılığında sizde ona aynı tavrı gösterseydiniz.
Kendini beğenmiş erkek hiç çekilmez zaten.
Belki tek olumsuz yorum yapan ben olmuşumdur ama herkesin fikri farklı tabi.
Ve ek olarak sizin korkunuz evi olmaması değil evi geçindirememesi olmalı.
Yani ev kira bile olsa o adam o evi geçindiriyorsa huzurda varsa geri kalan pekte önemli değildir.

Ev para gelir hikaye. Hepsi yerini bulur, düzen oturtulur.
Bu kişinin sizin daha önce bir evlilik yaşadığınızı bilmeye hakkı var. Günah değil suç değil. Bence ilk fırsatta söyleyip vereceği tepkiye göee heyecan yapmaya başlayın.
Bir de evliliğinizden bahsederken eski eşi kötülemeyin. Bu çok itici görünür. Cinselliğe vurgu yapmaktansa karakterlerimiz farklıydı demek daha uygun.
Hakkınızda hayrlısı olsun.

katılıyorum size. başlarda o kadar ilgilenen, sürekli yazan biri ilgiyi birden kesiyorsa bi bit yeniği vardır gibi. sonra birden, üzerinden aylar geçmişken tekrar yazmak ve de evlilikle ilgili şakalar, ne biliyim garip:)) sanki başkasıyla deneyip olmayınca tekrar bana kalmış gibi düşünürdüm sanki:/ off ya da ben aşırı güvensizim erkeklere karşı

Hemen olumsuz düşünememeli belki aylar sonra tekrar denemsinin farklı nedenleri vardır belki senin hakkında yalan,yanlış birşey duydu olabilir yani
Bide bu kadar şey isteme sonra husrana uğrar tekrar boşanırsın unutma beklentiler sadece seni üzer

Umarım hayırlı uğurlu olur. Ancak senden ricam lütfen imzayı atana kadar onun kocan olmadığını unutma. İlk tanışma heyecanı elbette çok güzel ancak şu an aranızda henüz verilmiş hiç bir söz yok. Senden çok hoşlanıyor olabilir ama onun için tek kadın olman zaman alacaktır ve sen lütfen bu sürede çok fazla duygularına kapılma.

Çünkü biliyorsun erkekler etkilemek için bazen veremeyecekleri sözler de söylerler. Akıllı bir kadın sadece sözlere bakmaz bunların gerçekleştiğini görmeyi bekler. Ve sen akıllı ve daha önce evlilik deneyimi yaşamış bir kadın olarak umarım doğru davranacaksındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…