Kızlar, biri var :)

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.020
448
İstanbul
Ellerim buz kesti heyecandan. Bu zamana kadar hiç böyle tipini tam beğendiğim ve tam beğenildiğim biriyle görüşmemiştim. İlk olacak inşallah. Genelde İsmail YK gibiyim beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez :)

İş yemeğinde tanışmıştık. Grupça 3-5 bayandık, onlar bir sürü adam. Patronların içinde sadece bana sormuştu sizin göreviniz nedir diye. Sonra toplantı sonunda serbest bölümde kendi geldi yanıma beni ekleyin işleri paslaşalım filan demişti. Ekledim. Gerçekten de işleri paslaşıyorduk o arada beni tanımaya yönelik sorular soruyordu. Sonra her gün yazan çocuk birden ilgiyi alakayı kesti. Tipik tavlama tekniği. Bana pek gelmiyo öyle şeyler ben de soğumuştum. O arada başka biriyle evlilik görüşmem oldu ama o da çok çok saçma şekilde sonuçlandı şartları bana istemediğim kadar uyduğu halde.

Aradan aylar geçti. Şimdi yeniden benimle ilgilenmeye başladı iş arkadaşım. Evlilik şakaları filan yapmaya başladı. Salı boş musun dedi. Bana pek uygun olduğunu düşünmediğim için oyaladım. İşim var dedim. Sonra tekrar ee salı boş musun dedi. Tuttuğunu koparan biri sanırım :) Sıkışınca o gün haberleşiriz dedim tamam dedi.

Galiba buluşacağız ve ben çok panikledim beğendiğim biri olduğu için :)

Gel gelelim ki, karakter açısından pek uyacağımızı düşünmüyorum. İş ortamında baya çeneli. Etrafındakiler kendini beğenmiş olduğunu da söylüyorlarmış. Beğenilmeyecek gibi de değil havası filan :)

Karakterini geçtim o uysa maddiyatı uymayacak gibi hissediyorum. Ben bu yaşıma kadar ailemle çok sıkıntılar çektim. İş hayatını da gördüm ev hayatını da. Yaşıtlarımdan hep çok daha fazla sorumluluk oldu omuzlarımda. Şimdi maddi açıdan rahata kavuştuk çok şükür. O yüzden evlendiğimde bu seviyede olmak istiyorum sıfırdan başlayacak kadar güç görmüyorum kendimde. Bir evi olsa en azından takılarla filan araba da alınır biter. Ama o bence kirada oturabilir. Bunlar tahmin tabi ki. Çok yakından tanımıyorum.

Maddiyatçı filan olduğumu da düşünmeyin diye şu ek bilgileri açıklıyorum. Daha yeni karşıma 10 dairesi olan biri çıktı, onu istemedim. Korktum o kadar zenginlikten. Sadece bana denk olan birini istiyorum evi olmasını istememin sebebi bu.

Yalnız şimdi bana uygun değildir diye düşündüğümden acaba görüşmesem mi diye düşünmeye başladım. Ama ondan hoşlanıyorum da. Bana yapacak bir şey bırakmaması, beni ikna etmesi uğraşması filan da çok hoşuma gitti. Çünkü genelde karşıma böyle çekingen beceriksiz adamlar çıktığı için öyle erkeklere pek katlanamıyorum bu çocuk bu yönlerde iyi.

Sizce görüşüp bi tanıma fırsatı vermeli miyim? Yoksa vaz mı geçsem? Ne yapayım ben :)

Bu arada evlenip ayrıldığımı da bilmiyor. Yaşıtız onunla. Bekar. Ancak biraz tanır güvenirsem açıklayacağım. İş yerim de muhafazakar. Oradan duyulur da bir sıkıntı olursa diye de korkuyorum niyeyse. Kötü bir şey yapmıyorum evlilik görüşmesi gibi bir şey olacak ama, niyeyse panikledim. Yardım edin lütfen :)

evi olup olmadığını bilmiyorsunuz evi yok diye tahmin ettiğiniz için size uymayacağını düşünüyorsunuz doğru mu anladım?

o bi kısmı. karakter açısından da uyacağına tam emin değilim tanıdığım kadarıyla :)
o anladığım kısım doğruysa maddiyata bu kadar önem vermemenizi tavsiye ederim. mal mülk dediğin bir kıvılcıma bakar yeter ki huzur olsun.
karakter açısından daha doğru dürüst hiç konuşmamışsınız ki dışa dönük bir insan olabilir ama ikili ilişkilerde daha farklıda olabilir bunu zaman gösterir.
mesela ben dışardan bakınca çok soğuk sert görünürüm herkesle iletişim kurmam ama ikili ilişkilerimde (eş akraba arkadaş vb.) çok eğlenceli biriyimdir.
yani demem o ki tanımadan bilemezsiniz ve eve bu kadar takılmayın kirada oturmak korkunç bişey değil 1 buçuk yıllık evliyim kirada oturuyorum borcumuzda var daha düğünden kalan ama huzur var ya herşeye bedel

o anladığım kısım doğruysa maddiyata bu kadar önem vermemenizi tavsiye ederim. mal mülk dediğin bir kıvılcıma bakar yeter ki huzur olsun.
karakter açısından daha doğru dürüst hiç konuşmamışsınız ki dışa dönük bir insan olabilir ama ikili ilişkilerde daha farklıda olabilir bunu zaman gösterir.
mesela ben dışardan bakınca çok soğuk sert görünürüm herkesle iletişim kurmam ama ikili ilişkilerimde (eş akraba arkadaş vb.) çok eğlenceli biriyimdir.
yani demem o ki tanımadan bilemezsiniz ve eve bu kadar takılmayın kirada oturmak korkunç bişey değil 1 buçuk yıllık evliyim kirada oturuyorum borcumuzda var daha düğünden kalan ama huzur var ya herşeye bedel

anladım karakter açısından dediklerinizi dikkate alacağım doğru ben de dışardan sert görünürüm ama acayip eğlenceliyimdir.

maddiyat açısından şu yönden de biraz tedirginim. ilk evliliğimde hiiiiç bir şey istemedim nerdeyse. kiraya gittim evim geçindirilmedi maddiyat kısıldı evde kuruşsuz bırakıldım maddi açıdan sömürülmeye kalkıldım filan o yüzden biraz üfleyerek yaklaşıyorum bu sefer. bir de ev almak için tekrardan sıkışmak istemiyorum. çocukluğumdan beri çok sıkışık zamanlar geçirdik çünkü. oturduğumuz evi alana kadar, sadece maaşı aldığımızda kızarmış tavuk alırdık mesela. bir ay o alacağımız günü iple çekerdim. çok sabrettiğim günler oldu şimdi tam ferahlamışken yeniden sıkmak zorunda kalmak istemiyorum çok yoruldum bugüne kadar diye :)

he huzur olacağı garanti olsa, belki ona da tamam derim de... yani çok katı değilim. görüşün bi tanıyın diyosunuz yani :)

anladım karakter açısından dediklerinizi dikkate alacağım doğru ben de dışardan sert görünürüm ama acayip eğlenceliyimdir.

maddiyat açısından şu yönden de biraz tedirginim. ilk evliliğimde hiiiiç bir şey istemedim nerdeyse. kiraya gittim evim geçindirilmedi maddiyat kısıldı evde kuruşsuz bırakıldım maddi açıdan sömürülmeye kalkıldım filan o yüzden biraz üfleyerek yaklaşıyorum bu sefer. bir de ev almak için tekrardan sıkışmak istemiyorum. çocukluğumdan beri çok sıkışık zamanlar geçirdik çünkü. oturduğumuz evi alana kadar, sadece maaşı aldığımızda kızarmış tavuk alırdık mesela. bir ay o alacağımız günü iple çekerdim. çok sabrettiğim günler oldu şimdi tam ferahlamışken yeniden sıkmak zorunda kalmak istemiyorum çok yoruldum bugüne kadar diye :)

he huzur olacağı garanti olsa, belki ona da tamam derim de... yani çok katı değilim. görüşün bi tanıyın diyosunuz yani :)
kusura bakmayın o eski eşinizin .... lığıymış (boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz)
eve bakmayan sorumsuz bir adamdan huzur beklemek saçma olur zaten

görüşün tanışın insanları dıştan bakarak seçemeyiz kavun değil ki koklayalım :) kendinize de bir şans verin tanımaktan zarar gelmez

Kıyamam ya. Bizim de öyle dönemleriniz oldu. Çok fakirlik çektik.. Allah kimseyi yeme içmeyle sınamasın. Yokken her şeyi istiyo can.

kusura bakmayın o eski eşinizin .... lığıymış (boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz)
eve bakmayan sorumsuz bir adamdan huzur beklemek saçma olur zaten

görüşün tanışın insanları dıştan bakarak seçemeyiz kavun değil ki koklayalım :) kendinize de bir şans verin tanımaktan zarar gelmez

doğru diyorsunuz bi tanışalım iyice bakalım :) teşekkür ederim yorumlarınız için

Sadece o mu beğeniyo peki:)) bence bu civarlar da pek beğenmiş onu:)

ya şey evet baya beğeniyorum :)) utandım :))))

Kıyamam ya. Bizim de öyle dönemleriniz oldu. Çok fakirlik çektik.. Allah kimseyi yeme içmeyle sınamasın. Yokken her şeyi istiyo can.

aminn. size de geçmiş olsun Allah helalinden bol kazanç versin :)

doğru diyorsunuz bi tanışalım iyice bakalım :) teşekkür ederim yorumlarınız için

ya şey evet baya beğeniyorum :)) utandım :))))

aminn. size de geçmiş olsun Allah helalinden bol kazanç versin :)
Sağolun:) haberleşelimm:) yaz gelişmeleri saftt:)))

Taktik yapan erkekler hep bana itici gelmiştir.
Önce tanımaya çalışma sonra uzaklaşma sonra gene yakınlaşma.
Açık olmayı bilmeli insan.
Sen bir evlilik yaşamışsın o henüz bunun hakkında bir fikri yok.
Bence zamana ihtiyacınız var onu tanıyıp değerlendirmeniz için.
Ev almak kısmına ve standartlarını eşdeğer tutma isteğine ise hem katılıyorum hem de bu Zamanda ev almanın zorluğuna da değinmek istiyorum.
Kısacası tanı ama temkinli ol derim. Davranışları bana pek tekin gelmedi.

Ben sizi cok mantikli buldum.maddiyat konusunda ise cok haklisiniz
Bence burdaki akillara pek ihtiyaciniz yok.zeki ve akilli ve tecrubeli birine benziyorsunuz.en dogru karari vereceksinizdir.hakkinizda hayirlisi olsun;)

Bence maddi standart konusunda nasil denk olalim diyorsaniz evlilik konusunda da denk oldugunuz biriyle gorusun derim sizi fazlasiyla üzebilirler

Taktik yapan erkekler hep bana itici gelmiştir.
Önce tanımaya çalışma sonra uzaklaşma sonra gene yakınlaşma.
Açık olmayı bilmeli insan.
Sen bir evlilik yaşamışsın o henüz bunun hakkında bir fikri yok.
Bence zamana ihtiyacınız var onu tanıyıp değerlendirmeniz için.
Ev almak kısmına ve standartlarını eşdeğer tutma isteğine ise hem katılıyorum hem de bu Zamanda ev almanın zorluğuna da değinmek istiyorum.
Kısacası tanı ama temkinli ol derim. Davranışları bana pek tekin gelmedi.

Evet ortamlara da girip cikmis anladigim kadariyla. Taktik filan derken pek samimi de olmayabilir. Ben boyle bir seyden korktum mu ya da en ufak bi olumsuzluk oldu mu bastan vazgeciyorum hep ama dedignz gibi zaman gerekiyor sanirim haklisiniz. Cok tesekkur ederm :)

Ben sizi cok mantikli buldum.maddiyat konusunda ise cok haklisiniz
Bence burdaki akillara pek ihtiyaciniz yok.zeki ve akilli ve tecrubeli birine benziyorsunuz.en dogru karari vereceksinizdir.hakkinizda hayirlisi olsun:KK66:

Cok cok tesekkur ediyorum iyi geldi yorumunuz :) korku sardi beni dogru karar verememekten korktum acikcasi :)

Bence maddi standart konusunda nasil denk olalim diyorsaniz evlilik konusunda da denk oldugunuz biriyle gorusun derim sizi fazlasiyla üzebilirler

Bu konuda ben de bekarlarla gorusme konusunda tereddutluydum. Ama karsima bekar biri cikti. Baska sebeplerden oturu istemedm ama o beni cok istemisti. Daha sonrasinda evlenmis ayrilmis biriyle gorustum beni anlar diye. O beni oburunden daha fazla yipratti. Cok sacma sapan hareketlerde bulunup kafamda bir suru soru isareti birakti. Biraz karakterle de alakasi var sanirm evlenip ayrilinca da anlamayabiliyorlar. Bi de bosanma sebeplerm bekar erkeklern de anlayabilecegi turden. Cinsel yonden sıkıntıları oldugunu soyledigmde herkes anliyor beni. O acidan bekarlarla gorusmeyi kabul ediyorum. Zaten ne evlenmis bi kadin gibiyim ne evlenmemis bir kiz gibi. Tam ortada bir yerlerde :)

Bu konuda ben de bekarlarla gorusme konusunda tereddutluydum. Ama karsima bekar biri cikti. Baska sebeplerden oturu istemedm ama o beni cok istemisti. Daha sonrasinda evlenmis ayrilmis biriyle gorustum beni anlar diye. O beni oburunden daha fazla yipratti. Cok sacma sapan hareketlerde bulunup kafamda bir suru soru isareti birakti. Biraz karakterle de alakasi var sanirm evlenip ayrilinca da anlamayabiliyorlar. Bi de bosanma sebeplerm bekar erkeklern de anlayabilecegi turden. Cinsel yonden sıkıntıları oldugunu soyledigmde herkes anliyor beni. O acidan bekarlarla gorusmeyi kabul ediyorum. Zaten ne evlenmis bi kadin gibiyim ne evlenmemis bir kiz gibi. Tam ortada bir yerlerde :)
İşine karışmak gibi olmasın akıl vermek olarak da algılama ama, bence onun cinsel problemlerini gündeme getirme. Karşı tarafa itici görünebilir bu. Belli konular sorun oldu evliliği yürütemedik aynı evde falan diye ima et ama açık açkk söyleme bence. Yine de sen bilirsin..

Back