Maske Tarifleri kızlar biri bana yardım etsin yanık izi nasıl geçer_?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
beğeni yapmadığınız ıcın takıp edememişim sizi kızlar kusura bakmayın.isteyenlere jel ve kremın aını verebılırım... ben henuz yenıyken kullandım eskı lekelere de faydası olur mu bılmıyorum ...

beğeni yapmadığınız ıcın takıp edememişim sizi kızlar kusura bakmayın.isteyenlere jel ve kremın aını verebılırım... ben henuz yenıyken kullandım eskı lekelere de faydası olur mu bılmıyorum ...

ben 2 yasında yanmışım, hala izleri var ,kesin çözüm arıyorum, estetık cerrah veya baska çözüm bilen varmı? arastırdım ama pek sglıklı sonuc bulamıyorum

ben 2 yasında yanmışım, hala izleri var ,kesin çözüm arıyorum, estetık cerrah veya baska çözüm bilen varmı? arastırdım ama pek sglıklı sonuc bulamıyorum

Ben doğum lekelerim için gitmiştim cildiyeye, istersen lazerle sileriz ama yüz el gibi dikkat çekip rahatsız edecek yerlerde değilse tavsiye etmem dedi ee ben de vazgeçtim

Ben doğum lekelerim için gitmiştim cildiyeye, istersen lazerle sileriz ama yüz el gibi dikkat çekip rahatsız edecek yerlerde değilse tavsiye etmem dedi ee ben de vazgeçtim

senin doğum lekesi, benimki yanık izi :( çok kafama takılıyor, maşallah sorunsuz bi yerım yok zaten bütün hepsi beni bulmuş, dur resmini çekim eklemeye çalışcam, bacagımda kolumda var, ama bacagım benı cok rahatsız edıyor kolum umrumda deıl acıkcası

senin doğum lekesi, benimki yanık izi :( çok kafama takılıyor, maşallah sorunsuz bi yerım yok zaten bütün hepsi beni bulmuş, dur resmini çekim eklemeye çalışcam, bacagımda kolumda var, ama bacagım benı cok rahatsız edıyor kolum umrumda deıl acıkcası

foto makinesinde belli olmuyorki denedimde nasıl geçer acaba ??????

foto makinesinde belli olmuyorki denedimde nasıl geçer acaba ??????

Canım ama lazerle tedavide sanırım ne lekesi olduğu farketmiyor hatta bence seninki daha tedavi edilebilir çünkü benimki doğuştan seninki sonradan olmuş yani hücreler yenilendikte geçmesi daha büyük ihtimal

Lazerle şunu yapıyorlar üst deriye lazerle müdahele edip soyulmasına sebep oluyorlar bunu tekrarlayarak alttan taze lekesiz deri çıkmasını sağlıyorlar bence gidip bir dermatologla görüş geçer yanık izi üzülme hem bak ne yanık lekeleri var seninki foto makinesinde bile belli olmuyormuş:)

Canım ama lazerle tedavide sanırım ne lekesi olduğu farketmiyor hatta bence seninki daha tedavi edilebilir çünkü benimki doğuştan seninki sonradan olmuş yani hücreler yenilendikte geçmesi daha büyük ihtimal

Lazerle şunu yapıyorlar üst deriye lazerle müdahele edip soyulmasına sebep oluyorlar bunu tekrarlayarak alttan taze lekesiz deri çıkmasını sağlıyorlar bence gidip bir dermatologla görüş geçer yanık izi üzülme hem bak ne yanık lekeleri var seninki foto makinesinde bile belli olmuyormuş:)

dermatologa sormak açıkçası hiç aklıma gelmedi aklımda hep estetik cerrah aklımda vardı sorucam bunu mutlaka , inş çözümü vardır

canım ben anında dr gittim yeni olan bır yanık ıcın verdıler o kremlerı henuz yara yenı bas tutmusken ben ız gıderıcı kremlerı kullandım suan hıc ız kalmadı çok şükür.. eskı bır ıze etkı etmeyebılır.. o yuzden bılmeden kullanma.. arkadasında dedıgı gıbı bır dermatologa görün mutlaka sıkıntı etme ne çaresiz hastalıklara artık çözüm bulunuyor ınsanlar kanserı yenıyor bır yanık ızıyle pes etmek yok.. mutlaka tıpta bır çözumu vardır.. umarım bır an önce düzelir sende sıkıntı etmezsın ...

Zeytinyağına mum eritin,ılıkken çenenize sarın gün içerisinde tekrarlayın.Muzice gibidir...
Bir tencere kaynar suyla yaktığım göbeğimi bununla iyileştirdim.

Back
X