Doktora gittinmi peki ne dediBeze olabilir. Benimde sağ kulağımın hemen altında var, boynumda. Zaman zaman şişiyor hafiften ve bastırdığımda ağrıyor.
Kaba kulak ta kulak şişiyor bildiğim kadarıyla ama bu dışardan bakınca belli etmiyor elle dokununca ağrıyor yuvarlak küçük bir şey ama yinede korktumbeze olabilir zamanında kabakulak geçirmediysen o olabilir
Basit bir şey yani iltihap yada miktopta kapmış olabilir ama bir o kadarda ciddi bir durumda olabilir diye yazıyor nette aslında ben yumurtaligimda kistten bi kaç şey yaşadığım için artık en ufak şeyde korka biliyorum :-(Hayır gitmedim. Önemsemedim hiç. Sanırım siz biraz evhamlısınız. Ama doktordan sonra sonucu buraya yazarsanız bende bilgilenmiş olurum
Hayır sadece dokununca ağrıyor dışardan belli etseydi sivilce der geçerdim ama belli etmiyor sadece dokununcaİç kulak iltihabı olabilir
Östaki borusu iltihabı yahut tıkanıklığı olabilir
Oğlumun o bezeleri ilk şişen yeridir herkesin Bademciği şişer benimkinin oraları mevsim geçişi
sizinki de muhtemelen öyledir
Ağrı yahut bastırınca kulak basınç gibi oluyor mu
Nette ne bakıyon arkadaş insanı hastalanmadan öldürür bu bilgiler
Doktora görün gerekli olan tekikleri araştırmaları yap içinide ferah tut
Annem misali bir yorum oldu :)
Hayır sadece dokununca ağrıyor dışardan belli etseydi sivilce der geçerdim ama belli etmiyor sadece dokununca
Tamm tekrar yazıcam 1 veya saate dönerimSen doktora git de şimdi ben de dokundum ağrıyor hafifçe bastırınca da hissediliyor işte
Mevsim geçiş sıkıntıları muhtemelen
Gittim sağlık ocağında dr küçük lef bezidir şişmiş biraz mevsimde olabilir dedi geçmezse daha çok agri yaparsa gel şimdi ilac yazmıyorum gerek duymuyorum dedi
Tsk ederim kusura bakmayın biraz evham yaptım ama ben bi kistten ameliyat oldum hiç beklemediğim yerden rahatsızlık çıktı sonra tekrar kistin yeniledi dediler falan filan artık en ufak şeyden neler çıkar az çok anladım en azından kulak ardı etmeden bi sağlık ocağında bile olsa erken teşhis çok önemli insan ağır hastaları görüyor ve hiç başımıza gelmez sanıyoruz ama hastalık bu her an herkesin başına gelebilir allah kimsenin kapısına hastalık vermesin herkese bol bol sağlık diliyorumiyi bari hadi geçmiş olsun önemli bişi çıkmadığına sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?