How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlar bir sorunum var yardımcı olan var mi ?? lütfen

Gksmmesra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
33
7
1
28
Hastaneye gidecem ama yinede biraz telaslandim kulak mememin hemen arka boşluğunda kemiğe yakın dışardan belli etmiyor ama içten sisik ve ağrıyor sizce ne olabilir nette pek iç açıcı şeyler yazmıyor bilgisi olan var mi ? :-(

Beze olabilir. Benimde sağ kulağımın hemen altında var, boynumda. Zaman zaman şişiyor hafiften ve bastırdığımda ağrıyor.

Hayır gitmedim. Önemsemedim hiç. Sanırım siz biraz evhamlısınız. Ama doktordan sonra sonucu buraya yazarsanız bende bilgilenmiş olurum

İç kulak iltihabı olabilir

Östaki borusu iltihabı yahut tıkanıklığı olabilir

Oğlumun o bezeleri ilk şişen yeridir herkesin Bademciği şişer benimkinin oraları mevsim geçişi

sizinki de muhtemelen öyledir

Ağrı yahut bastırınca kulak basınç gibi oluyor mu

Hayır gitmedim. Önemsemedim hiç. Sanırım siz biraz evhamlısınız. Ama doktordan sonra sonucu buraya yazarsanız bende bilgilenmiş olurum
Basit bir şey yani iltihap yada miktopta kapmış olabilir ama bir o kadarda ciddi bir durumda olabilir diye yazıyor nette aslında ben yumurtaligimda kistten bi kaç şey yaşadığım için artık en ufak şeyde korka biliyorum :-(

İç kulak iltihabı olabilir

Östaki borusu iltihabı yahut tıkanıklığı olabilir

Oğlumun o bezeleri ilk şişen yeridir herkesin Bademciği şişer benimkinin oraları mevsim geçişi

sizinki de muhtemelen öyledir

Ağrı yahut bastırınca kulak basınç gibi oluyor mu
Hayır sadece dokununca ağrıyor dışardan belli etseydi sivilce der geçerdim ama belli etmiyor sadece dokununca

Nette ne bakıyon arkadaş insanı hastalanmadan öldürür bu bilgiler
Doktora görün gerekli olan tekikleri araştırmaları yap içinide ferah tut
Annem misali bir yorum oldu :)

Gittim sağlık ocağında dr küçük lef bezidir şişmiş biraz mevsimde olabilir dedi geçmezse daha çok agri yaparsa gel şimdi ilac yazmıyorum gerek duymuyorum dedi

iyi bari hadi geçmiş olsun önemli bişi çıkmadığına sevindim.
Tsk ederim kusura bakmayın biraz evham yaptım ama ben bi kistten ameliyat oldum hiç beklemediğim yerden rahatsızlık çıktı sonra tekrar kistin yeniledi dediler falan filan artık en ufak şeyden neler çıkar az çok anladım en azından kulak ardı etmeden bi sağlık ocağında bile olsa erken teşhis çok önemli insan ağır hastaları görüyor ve hiç başımıza gelmez sanıyoruz ama hastalık bu her an herkesin başına gelebilir allah kimsenin kapısına hastalık vermesin herkese bol bol sağlık diliyorum

Back