Ben bu sayfaya belki kendimi anlatabilirim bana destek olunur diye katıldım ama yok. Şaşkınlıkla okuyorum bütün bayanların benim Halime olan yorumlarını. Şoktayım resmen. Hanımefendi geçim derdinde olan insanlarız bizde. Evlilik borcudur odur budur birikim yapmak kolay olmadı malesef. Ayrıca kayınvalidemlerin koskoca binası var 3 erkek evladı var. Ve toplam 4 daire var. 1 inde onlar oturuyor. Diğer 3 taneyi evlatlarına bırakmaları gerekmiyor mu? Vefat edince de olsa. Bir insan evlatları icin (şayet mal mülk varsa tabi ki) her şeyi yapmaz mı? Öbür tarafa mı götürecek bu evleri? Hiçbir şey bırakmayacağız çocuklarımıza diyorlar. Gerekirse tanımadık birine veririz ya da satar yeriz parayı diyorlar. Ve 3 evladı da konuşmuyor ailesiyle. Yani sırf çocukları ve gelinleri sadece hazıra konmasın diye yapıyorlar bunu . Gelinler mutlu olmasın diye yapıyorlar. Anlatabiliyor muyum kin ve düşmanlığı? Mahallemizde tek bir komşu dahi sevmiyor kayınvalidemi. Çevresinde tek bir iyidir ya diyecek bir insan kalmamış. Tartıştık biz konuşmuyoruz. Olabilir böyle şeyler bu çoğu gelin kaynana böyledir konuşmayabilir dimi? Gelip durup dururken benim kapı önündeki ayakkabılarımı tekmeliyor
ben hiçbir şey yapmamışken. Bunlar sadece aklıma gelenler özet geçtim şu an.