- 25 Mart 2008
- 732
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı durum bu ay bende de oldu....akıntı mıktarımda azalma var ben de çok merak ediyorum açıkcası var mı bu durumu yaşayan...benneyaptımki
Yumurtlama olmayınca akıntım olmuyordu benimde, bir süre sonra farketmiştim bunu.
Yalnız yumurtladığını tek gösteren şey akıntı değil, regl ağrınız oluyorsa bu da yumurtladığınızın en zengin kanıtıdır.Ateşinizi de ölçebilirsiniz...
canım biz bu ay denemeye başladık...forumda akıntı ile alakalı diğer topiclere baktım da az önce hamile olduğu halde akıntısı olmayan da var olan da..değişiyormuş yani bünyeye göre....sen de bir bak istersen...
BENİM 11. AYIM CANIM.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.Aykara Canim Ben De Geçen Ay Değil Ondan önce Ki Ay Yumurtlama Dönemim De Fazla Akintim Olmadi Hatta Afedersin Ama Ilişkiye Girerken Bile Cok Zorlanmiştim .ben De Senin Gibi Acab Bu Ay Yumurtlamam Olmadimi Dedim Ama Tam Da O Ay Hamile Kaldim şimdide 2 Aylik Hamileyim üzmel Canim Benim Her şeyi Oluruna Birka Benim De Tam 7 Aylki Bi Denemeden Sonra Hamilelik Oldu Sikma Canini Emii....allah Onun Da Zamanina Belirlemiştir.
bı kere yumutlaması olmayan bı ınsan reglı olmaz akıntı ılede yumurtlama belırtısı degıldır enfeksyon belırtısı ve ıltıhap belırtısıde olabılır
bıde reglıler agrılı gecıyorsa saglıklı yumurta dkuluyor demek
bı kere yumutlaması olmayan bı ınsan reglı olmaz akıntı ılede yumurtlama belırtısı degıldır enfeksyon belırtısı ve ıltıhap belırtısıde olabılır
bıde reglıler agrılı gecıyorsa saglıklı yumurta dkuluyor demek
arkadaşlar bişey sormak istiyorum şimdi yumurta çaatladığı zaman akıntı olması şartmı benim bildiğim akıntı üşüttüğün zaman yada intahap gibi durumlarda oluyordu ayrıca yumurta çatladığında nasıl bi akıntı oluyor cvp larınız için şimdiden teşekkürler
canım bu akıntılar farklı özelliklerde ve yapıda.senin dediğin koyu sARI YADA FARKLI RENKLERDE,KOKULU VE KESİK OLUYO.AMA YUMURTA ÇATLADIĞINDA YUMURTA AKI GİBİ BİR AKINTI OLUYOR.BU AKINTI OLMASA OLMAZMI SORUSUNUN CEVABINI BENDE BİLMİYORUM.VE ONU ARAŞTIRIYORUM.