Kızlar bir şey söyler misiniz ://

off ya bu konuda bir topik açacağım yeminle.
İnsanları bilgilendirmek için.
Şöyle ki ekim ayında bir kimyasal gebelik yaşadım. Arkasından doktor kontrolünde kasım ayında yumurtamın olmadığını ve hamilelik olayacağını söyledi kasım ayı için. Ama benim bir belirtim var sorma gitsin. Sapına kadar hamilelik belirtisi. Kasık ağrısı hiç durmadan var, mide bulantısı, karın ağrısı,gaz, göğüslerime dokunamıyorum, uçları falan inanılmaz acıyor. doktorun yanıldığını ve hamile olduğumdan neredeyse o kadar eminim ki. Neyse hasta oldum ama inanmıyorum kesin hamileydim. Doktora bir gittim ki TSH değerim yükselmiş ve tiroit nodülüm varmış, haşimato olabilirmişim falan. Bu ay sonu tekrar kontrole gideceğim. Demem o ki kendinizde lütfen belirti bilmem ne aramayıni kendinizi hamile gibi hissedip başka hastalıklarınız olabilir. Belirtileriniz geçmiyorsa doktora gidin. Altından başka bir şey çıkabilir.
Tamam sakin olun :) ALLAH Şifa versin kardeş ...

Gebelik olsaydı çıkardı bence. Kızıma hamileliğimde 1 gün geçmişken test yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı.

Bir tane test var markasını unuttum ama normallerden biraz daha pahalı onu al yap. Çok hassas bir test.

27 Günde bir oluyorum. Ve adetim düzenlidir,aksamaz. Bu ay ne olduysa,aksadı 4 gün.. ! Sabah gebelik testi yaptım evde. tek çizgi çıktık. Anlamadim. Hamilelik belirtim de yok,adet belirtilerimde. Yalnızca adetim gecıktı,kasıklarıma bazen sancı giriyor ve çok hafif mıdem bulanıyor. Ama bariz belirtilerim yok :/ Erkenmi acaba daha o yüzden mi tek çizgi çıktı diye düşündüm ya da kimi insanların testte değilde kanda çıkabiliyormuş ya benim de öyle mi dedim.. ://
saglık ocagına gıdıp kan ver canım, hamıle olup olmadıgını ordan anlarsın...
ama mevsımsel gecıkme olması da ıhtımal..
cunku adet olman gereken gunde bıle olsan testlerde cıkıyor pozıtıf gebelıkse..

Gebelik olsaydı çıkardı bence. Kızıma hamileliğimde 1 gün geçmişken test yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı.

Bir tane test var markasını unuttum ama normallerden biraz daha pahalı onu al yap. Çok hassas bir test.
Benimki Fortune idi.

saglık ocagına gıdıp kan ver canım, hamıle olup olmadıgını ordan anlarsın...
ama mevsımsel gecıkme olması da ıhtımal..
cunku adet olman gereken gunde bıle olsan testlerde cıkıyor pozıtıf gebelıkse..
Bir kaç gün dha bekleyip,kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada kan testinde de aç karnına oluyor değil mi

kam tahlili yaptir garanti olsun, benim adetim 2 gün gecikince yapıldı beta hcg pozitif çıktı ama o kadar düşüktü ki eminim idrar tahlili yapsam evde çıkmazdı. sonra da kimyasal gebelik oldu zaten :(

Back