Yaparım da,hemen şimdi mi ? Daha bu sabah yaptım zaten :/yeni bir test yapamaz mısın?
Demekki evde yapılan idrar testleri yanıltabiliyor diyorsunuz ?3 günde bile çıkıyor kan testinde. Kuzenimin 3 gün geçmişti.
Hayır korunmuyorz. Zaten 5 aydır istiyorduk. 5 aydır korunmuyorduk yani..Korunmuyorsaniz hemen kan testi yaptirin.
Yaparım da,hemen şimdi mi ? Daha bu sabah yaptım zaten :/
Geç döllenme nasıl oluyor. Yumurtlamanın geç olması gibi bir şey mi ?testte sorun olabilir diye düşündüm de.
geç döllenme yoksa hamilelik için 4 gün gecikmede testin pozitif olması gerekir.
YapıyorumIcim rahat olsun diyorsan bi kan testi yaptir..4 gün de cok degil ama..mevsimsel ya da strese bagli gecikmeler de oluyor..en kötü ihtimal bi kac gün sonra evde bi daha test yap ama stres yapma
off ya bu konuda bir topik açacağım yeminle.27 Günde bir oluyorum. Ve adetim düzenlidir,aksamaz. Bu ay ne olduysa,aksadı 4 gün.. ! Sabah gebelik testi yaptım evde. tek çizgi çıktık. Anlamadim. Hamilelik belirtim de yok,adet belirtilerimde. Yalnızca adetim gecıktı,kasıklarıma bazen sancı giriyor ve çok hafif mıdem bulanıyor. Ama bariz belirtilerim yok :/ Erkenmi acaba daha o yüzden mi tek çizgi çıktı diye düşündüm ya da kimi insanların testte değilde kanda çıkabiliyormuş ya benim de öyle mi dedim.. ://
Şimdi yapma idrar tahlili yaparsan sabah ilk idrarınla yapmalısınYaparım da,hemen şimdi mi ? Daha bu sabah yaptım zaten :/
Evet,bende bu sabah öyle yaptım. İlk idrarımla..Şimdi yapma idrar tahlili yaparsan sabah ilk idrarınla yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?