Kızlar bir şey söyler misiniz ://

Lockam46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
3.165
2.263
333
27 Günde bir oluyorum. Ve adetim düzenlidir,aksamaz. Bu ay ne olduysa,aksadı 4 gün.. ! Sabah gebelik testi yaptım evde. tek çizgi çıktık. Anlamadim. Hamilelik belirtim de yok,adet belirtilerimde. Yalnızca adetim gecıktı,kasıklarıma bazen sancı giriyor ve çok hafif mıdem bulanıyor. Ama bariz belirtilerim yok :/ Erkenmi acaba daha o yüzden mi tek çizgi çıktı diye düşündüm ya da kimi insanların testte değilde kanda çıkabiliyormuş ya benim de öyle mi dedim.. ://

4 günde çıkmaz zaten. 1 hafta bekle öyle yap test.
emin olmak için kanla yaptıracaksan 1 hafta bekle derim.
bu arada benimde hazır kitlerde hep negatif çıkmıştı. 2 ay sonra kanla pozitif olduğunu anladık :)

Benim hamilelik belirtim bir tek adetimin geçikmesi. onun dışında hiçbir belirtim yok :/ bana tuhaf gelen bu geldi. Acaba 4 gün,hamilelik belirtileri için erken mi ?

Icim rahat olsun diyorsan bi kan testi yaptir..4 gün de cok degil ama..mevsimsel ya da strese bagli gecikmeler de oluyor..en kötü ihtimal bi kac gün sonra evde bi daha test yap ama stres yapma:KK35:

Icim rahat olsun diyorsan bi kan testi yaptir..4 gün de cok degil ama..mevsimsel ya da strese bagli gecikmeler de oluyor..en kötü ihtimal bi kac gün sonra evde bi daha test yap ama stres yapma:KK35:
Yapıyorum :( Sabah testi yaparken görmeliydiniz. Kalbim ağzımda atıyordu.. :(

27 Günde bir oluyorum. Ve adetim düzenlidir,aksamaz. Bu ay ne olduysa,aksadı 4 gün.. ! Sabah gebelik testi yaptım evde. tek çizgi çıktık. Anlamadim. Hamilelik belirtim de yok,adet belirtilerimde. Yalnızca adetim gecıktı,kasıklarıma bazen sancı giriyor ve çok hafif mıdem bulanıyor. Ama bariz belirtilerim yok :/ Erkenmi acaba daha o yüzden mi tek çizgi çıktı diye düşündüm ya da kimi insanların testte değilde kanda çıkabiliyormuş ya benim de öyle mi dedim.. ://
off ya bu konuda bir topik açacağım yeminle.
İnsanları bilgilendirmek için.
Şöyle ki ekim ayında bir kimyasal gebelik yaşadım. Arkasından doktor kontrolünde kasım ayında yumurtamın olmadığını ve hamilelik olayacağını söyledi kasım ayı için. Ama benim bir belirtim var sorma gitsin. Sapına kadar hamilelik belirtisi. Kasık ağrısı hiç durmadan var, mide bulantısı, karın ağrısı,gaz, göğüslerime dokunamıyorum, uçları falan inanılmaz acıyor. doktorun yanıldığını ve hamile olduğumdan neredeyse o kadar eminim ki. Neyse hasta oldum ama inanmıyorum kesin hamileydim. Doktora bir gittim ki TSH değerim yükselmiş ve tiroit nodülüm varmış, haşimato olabilirmişim falan. Bu ay sonu tekrar kontrole gideceğim. Demem o ki kendinizde lütfen belirti bilmem ne aramayıni kendinizi hamile gibi hissedip başka hastalıklarınız olabilir. Belirtileriniz geçmiyorsa doktora gidin. Altından başka bir şey çıkabilir.

Back