- 3 Nisan 2023
- 263
- 45
- 20
-
- Konu Sahibi yagmurgizemcim
Çok haklısınız ama böyle olabilir yazılarını okuyunca çok korktumHamile değilsiniz ama hastalık hastası olduğunuz çok belli.
Cinsellik her yaşta merak edilen bir şey olabilir ama denemesi bedava diye yapılmamalı dimi?
TamamÇok haklısınız ama böyle olabilir yazılarını okuyunca çok korktum
Bu kadar strese gecikmese şaşardım.Dün adet olmam lazımdı ve hâlâ olmadım çok korkuyorum
Bende hep oldu.Son bir şey sorcam göğüs ucun da beyaz toplar var kabarcık şeklinde internet üzerinde hamileliğin başında ve emzirme döneminde olurmuş onun dışında olur mu bunlar
Üç gün gecikince beş gün gebelik testi yapmanız lazımdı. Ayrıca sekiz gün erken gebelik testiyle dört gün gecikince sonuç alırsınız. On yedi günden sonra altı gün gebelik testi yapmanız gerekir.Adetim üç gün gecikince 6 gün erken gebelik testi yaptım taamamen risk kalmamıştır değil mi lütfen kızmayın
Dalga geçmeyin lütfen öğrenmek istiyorumÜç gün gecikince beş gün gebelik testi yapmanız lazımdı. Ayrıca sekiz gün erken gebelik testiyle dört gün gecikince sonuç alırsınız. On yedi günden sonra altı gün gebelik testi yapmanız gerekir.
Adet oldun mu ?Adetim üç gün gecikince 6 gün erken gebelik testi yaptım taamamen risk kalmamıştır değil mi lütfen kızmayın
Denicem kafamdan çıkarmayi artık bende çok istiyorum kafamdan gitmesini çok yıpratıyorHamile olman imkansız o kadar kolay olsaydı bizler anne olmak isteyenler senelerdir uğraşmazdık kafana takma taktıkça adetini daha çok geciktiriyorsun farkında değilsin buda sende birsuru psikolojik belirti yapıyor kafandan çıkar hemen adet olursun şuan adetini stresten kendin geciktiriyorsun haberin yok kuzu
Yok abla 3. Gün bugün hâlâ olmadım test yaptım negatif çıktıAdet oldun mu ?
Yok valla sormam bir an önce oluyum başka bir şey istemiyorumBir an önce regl olursun umarım hepimizi yedin bitirdin. Ama regl olsan bile hamile miyim diye soracaksın gibi geliyor.
Olursun yakında ama böyle kafaya takarsan adetin 50 günüde geçer bakarsın 2 3 ay adet bile gecer Bi an önce boşalt kafanın içiniDenicem kafamdan çıkarmayi artık bende çok istiyorum kafamdan gitmesini çok yıpratıyor
Çok kişi korkuttu bu şekilde olur diye . Farkındayım çok saçma Burda insanları da bıktırdım ama adetimde gecikince ben iyice evhamlandimstresten gecikmiş içine bosalinca bile hamile kalmıyorsun . Sen yinede içinenbosalttirma