Kızlar bir şey sormak istiyorum 12 gün önce el ile tatmin ederek boşaltma oldu partnerim ile elimde zevk suyu kaldığından şüphelenip vajinama degdim m

yagmurgizemcim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
263
45
20
Kızlar bir şey sormak istiyorum 12 gün önce el ile tatmin ederek boşaltma oldu partnerim ile elimde zevk suyu kaldığından şüphelenip vajinama degdim mı diye korkuyorum adetimden 2 gün sonra oldu olay daha sonra yumurtlama günümde kanama geldi kahverengi 5 gün sürdü bakireyim şuan sağ göğüsümde yanma ve acı var çok korkuyorum hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var nolur yardım edin

Göğüslerim yürürken dokununca acıyor sol kasığım çok ağrıyor bacağıma vuruyor sarı vajinal akıntım var adetime 3 gün var o yüzden olabilir mi bunlar farkındayım çok salakça bişey düşünmek onca denilenden sonra ama Çok korkuyorum gebelik olabilir mi lütfen kızmadan cevap verin reşit değilim başka kimseye soramiyorum

Göğüslerim yürürken dokununca acıyor sol kasığım çok ağrıyor bacağıma vuruyor sarı vajinal akıntım var adetime 3 gün var o yüzden olabilir mi bunlar farkındayım çok salakça bişey düşünmek onca denilenden sonra ama Çok korkuyorum gebelik olabilir mi lütfen kızmadan cevap verin reşit değilim başka kimseye soramiyorum
Adetin yaklastigi icin bunlar.
Yumurtalama donemindede ayni seyler olabiliyor.

Lutfen birseylere kalkismadan once vucudunuzu taniyin, sex nedir iyice arastirip ogrenin

Kızlar bir şey sormak istiyorum 12 gün önce el ile tatmin ederek boşaltma oldu partnerim ile elimde zevk suyu kaldığından şüphelenip vajinama degdim mı diye korkuyorum adetimden 2 gün sonra oldu olay daha sonra yumurtlama günümde kanama geldi kahverengi 5 gün sürdü bakireyim şuan sağ göğüsümde yanma ve acı var çok korkuyorum hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var nolur yardım edin

Lutfen birseylere kalkismadan once vucudunuzu taniyin, sex nedir iyice arastirip ogrenin
Haklısınız ama senelerdir olmayan kanama adetimden bir hafta önce Yumurtlamadan bir hafta sonra olunca tam yerleşme tarihinde o yüzden korktim ilk defa kanama oldu bu şekilde normalde adet dışı kanamam olmaz doktora gittim tahlillerimin hepsi temiz çıktı enfeksiyon falan da yok ama çok korkuyorum gebelik olmasından

Haklısınız ama senelerdir olmayan kanama adetimden bir hafta önce Yumurtlamadan bir hafta sonra olunca tam yerleşme tarihinde o yüzden korktim ilk defa kanama oldu bu şekilde normalde adet dışı kanamam olmaz doktora gittim tahlillerimin hepsi temiz çıktı enfeksiyon falan da yok ama çok korkuyorum gebelik olmasından
Stressdendir.
O sekilde hamile kalamazsin zaten

Normalde dalga gecerim 😮‍💨

Fazla durma daha bu durum ustunde. Agrilar,belirtiler hep regl habercisi.
Erken olman veya iki defa olman gibi durumlari stressden

Son düzenleme:
Baydin kizim artik ya kac kisi mumkun degil dedi hala olabilir mi diyosun. Madem bu kadar 3.5 atacaktin yapmicaksin

Yumurtlamadan bir hafta sonra göğüslerim yandığı için internetten sebebine baktım burada kadının birisi Yumurtlamadan sonra göğüslerim yanıyordu kasığım ağrıdı hafif kanamam oldu hamile olduğumu öğrendim diyordu o yüzden çok korkuyorum bir şey olurmu göğüs ucum çok acıyor ve göğüslerimde yeşil damarlar var

Adetime 2-3 gün var ve çok korkuyorum göğüslerim çok hassaslasti koltuk altıma ağrı yapıyor ucu beyaz kabarcıklar oldu sol kasığım sol bacağım ağrıyor buna ihtimal verenler var bir şey olurmu çok korkuyorum
Ayy yeter ya.. Kaç kez dedik hâlâ ne demeye soruyorsun ?
Öyle kolay hamile kalınsaydı hastanelerde insanlar tedavi olmazdı bebek için...
Hiç mi google a girip araştırma yapmıyosun.. Burda hâlâ yok memem şişti yok mememden damarlar çıktı.

Adetime 2-3 gün var ve çok korkuyorum göğüslerim çok hassaslasti koltuk altıma ağrı yapıyor ucu beyaz kabarcıklar oldu sol kasığım sol bacağım ağrıyor buna ihtimal verenler var bir şey olurmu çok korkuyorum
Hamile değilsiniz ama hastalık hastası olduğunuz çok belli.
Cinsellik her yaşta merak edilen bir şey olabilir ama denemesi bedava diye yapılmamalı dimi?

X