Kızlar bir şey sormak istiyorum 12 gün önce el ile tatmin ederek boşaltma oldu partnerim ile elimde zevk suyu kaldığından şüphelenip vajinama degdim m

yagmurgizemcim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
263
45
20
Kızlar bir şey sormak istiyorum 12 gün önce el ile tatmin ederek boşaltma oldu partnerim ile elimde zevk suyu kaldığından şüphelenip vajinama degdim mı diye korkuyorum adetimden 2 gün sonra oldu olay daha sonra yumurtlama günümde kanama geldi kahverengi 5 gün sürdü bakireyim şuan sağ göğüsümde yanma ve acı var çok korkuyorum hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var nolur yardım edin

kusura bakmayin nolur bir şey daha sormak istiyorum Elden bulaşan zevk suyu direk vajinaya olursa olabilir diyenler var mide karnımın arası şiş göğüslerim yanıyor ve damarlandi ucu pütür pütür kabarcık oldu psikolojik değil bu sol kasığım ara ara ağrıyor sol kulağım çınlıyor adetime 9 gün var ama çok korkuyorum bir şey olma ihtimalinden çok korkuyorum lütfen yargılamadan cevap verin bir şey olur mu herkes çok kafamı karıştırdı

kusura bakmayin nolur bir şey daha sormak istiyorum Elden bulaşan zevk suyu direk vajinaya olursa olabilir diyenler var mide karnımın arası şiş göğüslerim yanıyor ve damarlandi ucu pütür pütür kabarcık oldu psikolojik değil bu sol kasığım ara ara ağrıyor sol kulağım çınlıyor adetime 9 gün var ama çok korkuyorum bir şey olma ihtimalinden çok korkuyorum lütfen yargılamadan cevap verin bir şey olur mu herkes çok kafamı karıştırdı
Olamaz diyorum ablam okudum üstte yazdıklarını. Elden bulaşan zevk suyuyla hamile kalınır diyen diplomasını falan salıp bıraksın

kusura bakma nolur bir şey daha sormak istiyorum Elden bulaşan zevk suyu direk vajinaya olursa olabilir diyenler var mide karnımın arası şiş göğüslerim yanıyor ve damarlandi ucu pütür pütür kabarcık oldu psikolojik değil bu sol kasığım ara ara ağrıyor sol kulağım çınlıyor adetime 9 gün var ama çok korkuyorum bir şey olma ihtimalinden çok korkuyorum lütfen yargılamadan cevap verin bir şey olur mu herkes çok kafamı karıştırdı
Olamaz diyorum ablam okudum üstte yazdıklarını. Elden bulaşan zevk suyuyla hamile kalınır diyen diplomasını falan salıp bıraksın
Çok teşekkür ederim abla çok rahatlıyorum burda

Elden bulaşan zevk suyu direk vajinaya olursa olabilir diyenler var mide karnımın arası şiş göğüslerim yanıyor adetime 9 gün var ama çok korkuyorum bir şey olma ihtimalinden çok korkuyorum lütfen yargılamadan cevap verin bir şey olur mu herkes çok kafamı karıştırdı
Olmaz korkma imkansız gibi bişey senın bu dedıgın, lütfen biraz arastır bu konuyu hakaret etmek ıstemem ama cahılce bir soru bu
Öpüştüm hamıle kalır mıyım sorusuyla aynı mantık.

Olmaz korkma imkansız gibi bişey senın bu dedıgın, lütfen biraz arastır bu konuyu hakaret etmek ıstemem ama cahılce bir soru bu
Haklısın abla ama çok yerde olur diyenler var sol kasığıma ağrı girip çıkıyor bacağıma vuruyor karnımın üzerine yatınca kalp atışı gibi bişey var ve sol kasigimin ordan sanki tekme atıyor gibi bişey oluyor ayrıca karnımda köyü hamilelik çizgisi dedikleri şeyden var

Haklısın abla ama çok yerde olur diyenler var sol kasığıma ağrı girip çıkıyor bacağıma vuruyor karnımın üzerine yatınca kalp atışı gibi bişey var ve sol kasigimin ordan sanki tekme atıyor gibi bişey oluyor ayrıca karnımda köyü hamilelik çizgisi dedikleri şeyden var
Bayil bide istersen feriha 2 aylik hamileyim daha bende olusmadi karnimda bu tekme atmalar kalp atisini hissetmeler hamilelik cizgisi falan😂 Gerci gecenlerde bi haber gordum ruzgar arkamdan esti hamile kaldim diyen biri vardi olmaz demem Allahin isine karisilmaz olabilir 🥴 🤷🏻‍♀️

Baska nedenden olabılır o agrılar, dr a gitmeni öneririm, bir seyi ogrenmek istiyorsan baskalarına sormak degılde kendın arastır ogren, dalga gecmısler senle

Kızlar bir şey sormak istiyorum 12 gün önce el ile tatmin ederek boşaltma oldu partnerim ile elimde zevk suyu kaldığından şüphelenip vajinama degdim mı diye korkuyorum adetimden 2 gün sonra oldu olay daha sonra yumurtlama günümde kanama geldi kahverengi 5 gün sürdü bakireyim şuan sağ göğüsümde yanma ve acı var çok korkuyorum hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var nolur yardım edin
Oturun oturduğunuz yerde rahat durun ders çalışın sinemaya gidin gezin hayatınızı yaşayın.
Eğitiminizden sonra sevişin. Üzülüyorum bu kadar bilinçsiz olup nasıl tatmin oluyorsunuz.

Adetime 8 gün var bugün pembe leke geldi kan gibi beyaz fazla akıntıyla karışık çok korktum idrar testi yaptım negatif çıktı olsa çıkarmiydi nolur yardım edin

Adetime 8 gün var bugün pembe leke geldi kan gibi beyaz fazla akıntıyla karışık çok korktum idrar testi yaptım negatif çıktı olsa çıkarmiydi nolur yardım edin
Hayir bu kadar erken cikmaz testte. Yerlesme kanamasi olabilir. Hayirli olsun gebeliginiz. Haftaya kan tahlilinde kac haftalik gebe oldugunuzu ogrenebilirsiniz.

Imkansizliklar icinde bir bebis geliyoo huhuuuu😀😀elden vajinaya ordan rahime vay anasını ayyy sacmalamayin bi lutfen hicmi.bilginiz yok 2023 yilinda bu kadar sacma bir korku off yaa

Imkansizliklar icinde bir bebis geliyoo huhuuuu😀😀elden vajinaya ordan rahime vay anasını ayyy sacmalamayin bi lutfen hicmi.bilginiz yok 2023 yilinda bu kadar sacma bir korku off yaa

X