Kızlar bir şey sormak istiyorum 12 gün önce el ile tatmin ederek boşaltma oldu partnerim ile elimde zevk suyu kaldığından şüphelenip vajinama degdim m

yagmurgizemcim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
263
45
20
Kızlar bir şey sormak istiyorum 12 gün önce el ile tatmin ederek boşaltma oldu partnerim ile elimde zevk suyu kaldığından şüphelenip vajinama degdim mı diye korkuyorum adetimden 2 gün sonra oldu olay daha sonra yumurtlama günümde kanama geldi kahverengi 5 gün sürdü bakireyim şuan sağ göğüsümde yanma ve acı var çok korkuyorum hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var nolur yardım edin

Adetime 8 gün var bugün pembe leke geldi kan gibi beyaz fazla akıntıyla karışık çok korktum idrar testi yaptım negatif çıktı olsa çıkarmiydi nolur yardım edin
Saka gibisin ya sacmalama bi kendine gel ne hamileligi madem korkuyosun her b.ktan ona göre davranin herseyi merak ediyorsunuz vakitsiz islere giriyosunuz snra oylemi boylemi korkuyorum 2 satir bilgi sahibi olsaniz mantiksiz seylerden korkmazsinizz

Bayil bide istersen feriha 2 aylik hamileyim daha bende olusmadi karnimda bu tekme atmalar kalp atisini hissetmeler hamilelik cizgisi falan😂 Gerci gecenlerde bi haber gordum ruzgar arkamdan esti hamile kaldim diyen biri vardi olmaz demem Allahin isine karisilmaz olabilir 🥴 🤷🏻‍♀️
😂😂
Ben 19 haftalık hamileyim bunların hiçbiri bende yok sorun bende mi acaba 🫣😂

Bir bitin artık,lütfen bir bitin😓.
Haklısınız çok saçma ama dün leke gelince bugün de aşırı şekilde kasik ağrılarım var çok korkuyorum reşit değilim test veremiyorum doktora gittim bugün enfeksiyon vs yokmuş temiz çıktı hepsi sitresren falan olabilir mi kanama bir sefer oldu peçeteye geldi bitti adetime 6 gün var

Kızlar bir şey sormak istiyorum 12 gün önce el ile tatmin ederek boşaltma oldu partnerim ile elimde zevk suyu kaldığından şüphelenip vajinama degdim mı diye korkuyorum adetimden 2 gün sonra oldu olay daha sonra yumurtlama günümde kanama geldi kahverengi 5 gün sürdü bakireyim şuan sağ göğüsümde yanma ve acı var çok korkuyorum hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var nolur yardım edin
Keşke hamile kalmak bu kadar kolay olsa bizde boşuna 2 senedir uğraşıyoruz 😀

Saka gibisin ya sacmalama bi kendine gel ne hamileligi madem korkuyosun her b.ktan ona göre davranin herseyi merak ediyorsunuz vakitsiz islere giriyosunuz snra oylemi boylemi korkuyorum 2 satir bilgi sahibi olsaniz mantiksiz seylerden korkmazsinizz
Çok teşekkür ederim haklısınız çok saçma ama yaşım daha çok küçük bir kere hata yaptım pişman oldum sizden akıl almak istedim başkasına soramam böyle bir şeyleri biraz sinirli de olsa rahatlıyorum sayenizde çok teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz

Haklısınız çok saçma ama dün leke gelince bugün de aşırı şekilde kasik ağrılarım var çok korkuyorum reşit değilim test veremiyorum doktora gittim bugün enfeksiyon vs yokmuş temiz çıktı hepsi sitresren falan olabilir mi kanama bir sefer oldu peçeteye geldi bitti adetime 6 gün var
Hiçbir şey olmaz,korkma.

Bakirelik onemli aman diyim

X