- 3 Nisan 2023
- 263
- 45
- 20
-
- Konu Sahibi yagmurgizemcim
Bir şey olurmu bu şekildeBakirelik onemli aman diyim
Yok uçan spermlerden geliyormuş. Genelde ele bulaşıyor sonra bir bakmışsın hoop çocukNasil yani? Bebegi leylekler getirmiyor muymus
Adetin yaklastigi icin bunlar.Göğüslerim yürürken dokununca acıyor sol kasığım çok ağrıyor bacağıma vuruyor sarı vajinal akıntım var adetime 3 gün var o yüzden olabilir mi bunlar farkındayım çok salakça bişey düşünmek onca denilenden sonra ama Çok korkuyorum gebelik olabilir mi lütfen kızmadan cevap verin reşit değilim başka kimseye soramiyorum
Kızlar bir şey sormak istiyorum 12 gün önce el ile tatmin ederek boşaltma oldu partnerim ile elimde zevk suyu kaldığından şüphelenip vajinama degdim mı diye korkuyorum adetimden 2 gün sonra oldu olay daha sonra yumurtlama günümde kanama geldi kahverengi 5 gün sürdü bakireyim şuan sağ göğüsümde yanma ve acı var çok korkuyorum hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var nolur yardım edin
Haklısınız ama senelerdir olmayan kanama adetimden bir hafta önce Yumurtlamadan bir hafta sonra olunca tam yerleşme tarihinde o yüzden korktim ilk defa kanama oldu bu şekilde normalde adet dışı kanamam olmaz doktora gittim tahlillerimin hepsi temiz çıktı enfeksiyon falan da yok ama çok korkuyorum gebelik olmasındanAdetin yaklastigi icin bunlar.
Yumurtalama donemindede ayni seyler olabiliyor.
Lutfen birseylere kalkismadan once vucudunuzu taniyin, sex nedir iyice arastirip ogrenin
Bu şekilde gebelik olmaz değil mi gözle görülür şekilde zevk suyu yada sperm yoktu zatenÇocuklarımı yutuyorum ben genelde..
Ama bildiğim kadarıyla rahim boşluğuna sperm bırakılması şart...
Stressdendir.Haklısınız ama senelerdir olmayan kanama adetimden bir hafta önce Yumurtlamadan bir hafta sonra olunca tam yerleşme tarihinde o yüzden korktim ilk defa kanama oldu bu şekilde normalde adet dışı kanamam olmaz doktora gittim tahlillerimin hepsi temiz çıktı enfeksiyon falan da yok ama çok korkuyorum gebelik olmasından
Korkma olmaz :) Bir erkek çocuk doğurur ise Sen de bu şekilde hamile kalırsın.Bu şekilde gebelik olmaz değil mi gözle görülür şekilde zevk suyu yada sperm yoktu zaten
Çok teşekkür ederim umarım öyledir Allah razı olsun sizden bu şekilde İnternette okuduğum şeyler psikolojimi bozdu o yüzden korkmuştumStressdendir.
O sekilde hamile kalamazsin zaten
Çok teşekkür ederim yaaa inşallah öyledirKorkma olmaz :) Bir erkek çocuk doğurur ise Sen de bu şekilde hamile kalırsın.
Vajina üzerine boşalmış olsa belki bir ihtimal içeri gitme olasılığı var. Ama senin durumunda böyle bir ihtimal yok... Psikolojik sendeki
Yumurtlamadan bir hafta sonra göğüslerim yandığı için internetten sebebine baktım burada kadının birisi Yumurtlamadan sonra göğüslerim yanıyordu kasığım ağrıdı hafif kanamam oldu hamile olduğumu öğrendim diyordu o yüzden çok korkuyorum bir şey olurmu göğüs ucum çok acıyor ve göğüslerimde yeşil damarlar varAdetin yaklastigi icin bunlar.
Yumurtalama donemindede ayni seyler olabiliyor.
Lutfen birseylere kalkismadan once vucudunuzu taniyin, sex nedir iyice arastirip ogrenin
Ayy yeter ya.. Kaç kez dedik hâlâ ne demeye soruyorsun ?Adetime 2-3 gün var ve çok korkuyorum göğüslerim çok hassaslasti koltuk altıma ağrı yapıyor ucu beyaz kabarcıklar oldu sol kasığım sol bacağım ağrıyor buna ihtimal verenler var bir şey olurmu çok korkuyorum
Hamile değilsiniz ama hastalık hastası olduğunuz çok belli.Adetime 2-3 gün var ve çok korkuyorum göğüslerim çok hassaslasti koltuk altıma ağrı yapıyor ucu beyaz kabarcıklar oldu sol kasığım sol bacağım ağrıyor buna ihtimal verenler var bir şey olurmu çok korkuyorum