Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testinden bir saat sonra silik çizgi çıktı baya silik . Reglim 8 gün gecikti bugün sağlık ocağında kan verdim ama yarın çıkacakmış sonuç. Sizce pozitif olabilir mi?
Amin inşallah teşekkür ederim1saat sonra çıkan silik cizgi kuruma cizgisi kan sonucunuz daha garanti olucaktir umarim hayirli haberlerimiz olur![]()
Testin resmı varsa ekler misiniz
Sizin adet geçtide mi yaptınızVar gibi cancan yarin yaz mutlaka. Bende yaptim bugun 2 tane. Silik cizgi var ama bilemedim Sabah tekrarliycam Eki Görüntüle 3363423
Hayirli uğurlu olsun canm banada dua edermsnVar gibi cancan yarin yaz mutlaka. Bende yaptim bugun 2 tane. Silik cizgi var ama bilemedim Sabah tekrarliycam Eki Görüntüle 3363423
Yok bende pkos var adetim cok duzensiz. 11 gun once korunmadan iliskiye girdik ve dayanamadan bugun test yaptim. Sonuc boyle. Sabah tekrarliycam. BakalimSizin adet geçtide mi yaptınız
İnşallah hayırlı haberleri alırız canimVar gibi cancan yarin yaz mutlaka. Bende yaptim bugun 2 tane. Silik cizgi var ama bilemedim Sabah tekrarliycam Eki Görüntüle 3363423
Kime dediniz acaba benimki nasıl:)Kuruma çizgisine benzemiyor erken gebelik testi ile denemenizi tavsiye ederim inşallah bebişiniz sizinledir![]()
Benimki nasıl acabaKuruma cizgisine benzemiyor , inşallah hamilesinzdr![]()
Ben yukarida yazilani yaptim sende denesene bi. Silik olan cizgiye 1 damla su dök gecerse kuruma cizgisiymis oyle dedi.Benimki nasıl acaba
Benimki çöpte artık ya neyse yarın kesin sonucu öğrenicem artık inşallah :)Ben yukarida yazilani yaptim sende denesene bi. Silik olan cizgiye 1 damla su dök gecerse kuruma cizgisiymis oyle dedi.
Ne zaman kan tahlili yapacaksın canimBen yukarida yazilani yaptim sende denesene bi. Silik olan cizgiye 1 damla su dök gecerse kuruma cizgisiymis oyle dedi.
Yarin Sabah tekrar test yapicam bakalim koyulasirsa doktorumu ararim gidip kontrol olurum. Kan vermem bence.Ne zaman kan tahlili yapacaksın canim
Anladım canım inşallah sağlıklı hayırlı şekilde evlat sahibi oluruz gebelik vardır. Yoksa da nasip kısmetYarin Sabah tekrar test yapicam bakalim koyulasirsa doktorumu ararim gidip kontrol olurum. Kan vermem bence.