- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 123
- 28
- Konu Sahibi otuzundabirkadin
-
Sanırım yok test bozuk çıktı galiba sağlık olsun artık:) ılk hamılelıgımde erken gebelıkte cıkmazken kaset testle ogrenmıstım. sonrakınde test 3 4 gun hıc koyulasmadı 10. gunle 13. gun aynıydı koktum bosuna artmıyor sandım. hıc hamıle degılken cızgı cıktı kan verdım negatıf. ynı bunlar kusursuz test degıl ki. sabahtan aksama youtubeda test yapan kadınları ızlerdım :) 5 6 tane bırden yapıyolardı 2 sınde cıkıyodu dıgerlerı negatıf ertesı gun yaptıgı hepsı pozıtıf cıkıyodu :) aynı marka da olsa üretım heralde ne bıleyım :)
adetıne daha varmıs zaten anca cıkmaya baslıycak varsa da :)) yarın bı dene :)) hayırlısı tabı:)Sanırım yok test bozuk çıktı galiba sağlık olsun artık
Bende ilk hamileliğimi bu testlerle öğrendim ama böyle bişi başıma gelmemişti hiç:) ılk hamılelıgımde erken gebelıkte cıkmazken kaset testle ogrenmıstım. sonrakınde test 3 4 gun hıc koyulasmadı 10. gunle 13. gun aynıydı koktum bosuna artmıyor sandım. hıc hamıle degılken cızgı cıktı kan verdım negatıf. ynı bunlar kusursuz test degıl ki. sabahtan aksama youtubeda test yapan kadınları ızlerdım :) 5 6 tane bırden yapıyolardı 2 sınde cıkıyodu dıgerlerı negatıf ertesı gun yaptıgı hepsı pozıtıf cıkıyodu :) aynı marka da olsa üretım heralde ne bıleyım :)
Adetime kadar bekleyeyim en iyisi testim kalmadı zaten pozitifi görünce hepsini harcadımadetıne daha varmıs zaten anca cıkmaya baslıycak varsa da :)) yarın bı dene :)) hayırlısı tabı:)
İnşAllah vardır canım gayet net görünüyor ama hayırlısı olsun inşallahKızlar burdada fitre koydum
İnşAllah vardır cnm testlerde bir değişik valla ya bazı testlerde çıkıyo bazılarında çıkmıyor olan bize oluyorİnşAllah vardır canım gayet net görünüyor ama hayırlısı olsun inşallah
bazen cok sılik cızgı 5 dk sonra falan netlesıyor tam yerlesmeden foto cektıysen o da farkeder. :)) umitlendim :))Kızlar sabah yaptığım testler bi tanesi daha koyulaşmış kurumu çizgisine benzemiyor ikisinin birden yanliş çıkma ihtimali varmıdır sizce görüyormusunz bi tane testim kaldığı için adetimi bekleyim öğün yapmak istiyorum
Evet bakalım inşAllah vardır 21 aylık kızım var ama çok istiyorumbazen cok sılik cızgı 5 dk sonra falan netlesıyor tam yerlesmeden foto cektıysen o da farkeder. :)) umitlendim :))
Acaba daha yeni olduğu için erken test de cokıyo da diğerinde cıkmıyo mu dedimHayır bi tanesi dışında aynı normal test
İnşAllah yanlışlık yoktur regl günümü bekliyorum artık kzımdada bu testlerle öğrenmiştimAcaba daha yeni olduğu için erken test de cokıyo da diğerinde cıkmıyo mu dedim
Adetin gecikince yaparsan garanti olur inşallah hamilesindir :)Hayır 3 4 gün var
İnşAllahAdetin gecikince yaparsan garanti olur inşallah hamilesindir :)
Merhaba canım naptın var mı bi gelişmeİnşAllah
Malesef 3 pozitif testime rağmen regl oldumMerhaba canım naptın var mı bi gelişme
Ayy kız benimde öyle oldu neden öyle olduMalesef 3 pozitif testime rağmen regl oldum
Ayy kız benimde öyle oldu neden öyle oldu
neden olduğunu bilmiyorum ama çok sinir bozucu olduğu kesiAyy kız benimde öyle oldu neden öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?