Kızlar bir göz atar mısınız?

otuzundabirkadin

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
40
62
8
32
Reglimin gecikmesinin 7. Günü geçen ay 14 gün geçmişti olmuştum testler böyle değildi. Şimdiki de saçma sapan bir sonuç çıktı anlayamadım. Bi bakıp bana da söyler misiniz fikrinizi? Geçen ay çok heveslenmiştik bir şey çıkmadı doktorlar kan testleri bu ay öyle olsun istemedim

Eklentiler

• 014A877B-CE9A-4850-A5C3-428679E27FAB.jpeg
    190 KB · Görüntüleme: 142
  • E7D41B60-7EC2-4AE4-BD58-2380304E1240.jpeg
    169,4 KB · Görüntüleme: 143
Hayatım ben bişey göremedim ama geç döllenmede olabilir geçen sefer kanda nekadar çıktı bu seferde verdin mi acaba? Gölge gibi duruyo benim gözümde ama cizgi göremedim..

Hayatım ben bişey göremedim ama geç döllenmede olabilir geçen sefer kanda nekadar çıktı bu seferde verdin mi acaba? Gölge gibi duruyo benim gözümde ama cizgi göremedim..
2,3 çıkmıştı geçen ay. Negatifmiş zaten ama ben 14 gün mide bulantıları ağrılar aha dedim hamileliği bırak kesin doğuruyorum meğer bişeyim yokmuş. Olmaması bişey değil de sanki onca belirtiyi yaşan söylüyormuşum gibi oldu bu ay da 7 gün geçti kasık ağrısı, akıntı ve göğüs şişliği var sadece tabi bunlarla ayırt edemiyorum sürekli kalk doktora hamileyim ben diye ortalığı ayağa kaldırmak istemiyorum sonra yalancı oluyorum diye önden evde bakayım dedim. Confort diye bir marka almışım ne idüğü belirsiz bir sonuç verdi bana yapmasam testi daha nettim

Ayy canım benim walla çok iyi anlıyorum seni 3 yıldır bende uğraşıyorum allah hayırlısını nasip etsin comfort alma tatlım o trat yalancı pozitif çıkıyormuş kaç kişi buraya koydu gerçi koskoca clearblue bile yanılttı beni helal olsun en sağlamı kaset testler veya predictor markası ve kağıt test çubuklardan diyerlerini at cöpe gitsin ..

Bacım ben iflah olmam bak Kaset test negatif çıkar diye gidip erken aldım çok iyi oldu bana bunu hakettim ben Rabbim kucağını doldursun en Kısa zamanda inşallah

Bacım ben iflah olmam bak Kaset test negatif çıkar diye gidip erken aldım çok iyi oldu bana bunu hakettim ben Rabbim kucağını doldursun en Kısa zamanda inşallah
neyseki gülebiliyoruz keyifimiz var hey allahım .. amiiiinnn istiyen herkese inşallah 2 gün sonra bidaha tekrarlarsın testi yoksada üzülme stressden gecikmiş olabilir adetin

Hahshsshshhs süper bi mesaj, bende bu testi yspıyorum. Kutusundan kağıdı cıksrsana bi , öyle daha net görünüyo

Bacım attım ben onu ama regl olmazsam iki gün sonra yine yapıcam bu sefer atomlarına bile ayırır öyle atarım yeter ki pozitifi görelim
Shshhddhsh bak şöyle yapıyorum o Zaman çizgi illa ki görünüyo ışığı kapican flaşla bakcan hsjdjd şakasız süper görünüyo

Kızlar bu sabah yaptığım test alttakini yaptım saniyelr içinde çıktı çizgi bi Sevinç’le hemen kaset test ve ayriyeten iki tane daha çubuk test yaptım negatif çıktı şimdi bu ne hiç bişi anlamadım

Eklentiler

• 878014CF-6417-46DE-9CD9-5EEEB309F8CA.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 92
Hayır 3 4 gün var
bı kaba ıdrar koyup aynı ıdrardan mı denedın? oyle degılse ondan cıkmamıs olabılır ve her testın algısı ayrı. bak bu kadar sılık cızgı 5 degerınde cıksa onu anlamaz normal kaset testlerın cogu. bence bı ondan bı ondan yapma bosuna. yarın ılk ıdrarla dene aynı gun ıcınde yapmak da bosa uzer strese sokar ılk zmanlar sabaha kadar bekledıgındekı gıbı net sonuc vermıyor.

Evet aynı idrardan denedim kafamı karıştırın ilk yaptığım test kabak gibi hemen çıkarken diğer üçünde neden çıkmadı

Evet aynı idrardan denedim kafamı karıştırın ilk yaptığım test kabak gibi hemen çıkarken diğer üçünde neden çıkmadı
:) ılk hamılelıgımde erken gebelıkte cıkmazken kaset testle ogrenmıstım. sonrakınde test 3 4 gun hıc koyulasmadı 10. gunle 13. gun aynıydı koktum bosuna artmıyor sandım. hıc hamıle degılken cızgı cıktı kan verdım negatıf. ynı bunlar kusursuz test degıl ki. sabahtan aksama youtubeda test yapan kadınları ızlerdım :) 5 6 tane bırden yapıyolardı 2 sınde cıkıyodu dıgerlerı negatıf ertesı gun yaptıgı hepsı pozıtıf cıkıyodu :) aynı marka da olsa üretım heralde ne bıleyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…