- Konu Sahibi otuzundabirkadin
Kesinlikle çok sinir bozucu hemdeneden olduğunu bilmiyorum ama çok sinir bozucu olduğu kesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle çok sinir bozucu hemdeneden olduğunu bilmiyorum ama çok sinir bozucu olduğu kesi
bu aya inşAllahKesinlikle çok sinir bozucu hemde
Cuma günü oldumbu aya inşAllahne zaman regl oldunuz
Siz?Cuma günü oldum
bende cumartesi sabahı yumurta takibi yapıyormusun canm
inşAllah bu ay ikimizede uğur getirirbende cumartesi sabahı yumurta takibi yapıyormusun canm
Valla yapmıyrm ya uygulama ne diyorsa ona görebende cumartesi sabahı yumurta takibi yapıyormusun canm
Hayırlısı kuzum ya ama benim hala kasıklarıma ağrı giriyor ya sağ kasığıma iğne batar gibi girip çıkıyorinşAllah bu ay ikimizede uğur getirir![]()
benimde canmHayırlısı kuzum ya ama benim hala kasıklarıma ağrı giriyor ya sağ kasığıma iğne batar gibi girip çıkıyor
uygulama çok yanlış ovulasyon testi kullan cnmValla yapmıyrm ya uygulama ne diyorsa ona göre![]()
Bakalım olmadı kullanırım Bi kaç ay daha böyle deneyim deuygulama çok yanlış ovulasyon testi kullan cnm
Benim normalde hiç olmazdı öyle bide ara ara başım dönüyor Bi anda midem bulanıyo gibi olup uykum geliyor anlam veremiyorumbenimde canm
Bnimde adet olduğum akşam tam yatıcam miğdem bulanmaya başladı ama artık geçti adetim bitecek nerdeyse önmdeki maçlara bakıcam artıkBenim normalde hiç olmazdı öyle bide ara ara başım dönüyor Bi anda midem bulanıyo gibi olup uykum geliyor anlam veremiyorum
Bakalım hayırlısı olsun inşallahBnimde adet olduğum akşam tam yatıcam miğdem bulanmaya başladı ama artık geçti adetim bitecek nerdeyse önmdeki maçlara bakıcam artık![]()